Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz de haksız bulmuşsunuz ama yorumumu beğenmemişsiniz, sebebini merak ettimHaksızsınız ve gereksiz tepki veriyorsunuz.
Ay ne alaka ya niye desin?yaptıysa bilemem ama eşiniz annesine ne yapıyorsun çocuk muyum diyebilirdi..
Çünkü sizin yorumunuz cinsiyetçi bi yorumdu. Ne alaka yani kocaman adama ne diye karısı vicks sürsün?Siz de haksız bulmuşsunuz ama yorumumu beğenmemişsiniz, sebebini merak ettim
Yani bilmiyorum, evli değilim yaşımda büyük değil ama şuan bile yetişkin ve baba olmuş birinin hastayım diye annesine nazlandığını görsem bi garip gelir. Sırtına havlu da koydursaydı bari… Sanki bazı şeyler çocuklukta kalmalı.Ay ne alaka ya niye desin?
Kocaman adam rahatsız olsa tepki verir heralde ama rahatsız olmuyorsa (ki niye rahatsız olsun) tepki vermemesi normal.
Karşısındaki kişi annesi ya abartmayın bu kadar
Sen yapmazsan kayınvaliden yapar bi anne olarak. Gayet normal bi hareket. Senin yükselmen saçma geldi..
Siz de haksız bulmuşsunuz ama yorumumu beğenmemişsiniz, sebebini merak ettim
Cinsiyetçi miiii.. NnnnneeeÇünkü sizin yorumunuz cinsiyetçi bi yorumdu. Ne alaka yani kocaman adama ne diye karısı vicks sürsün?
Bu kadının görevi değil ki.
Ha anası çok istiyorsa sürer ama sen yapmazsan anası yapar diye suçlayamayız
İşte bahsettiğimde o zaten, anne her zaman evladının iyiliğini düşünür, birşeyler yapmak ister."Sen yapmazsan" kısmı nedeniyle yorumunuza katılmadım.
Adamın annesi, bir anne olarak çocuğu için elinden gelen; oğluna iyi geleceğini düşündüğü bir uygulamada bulunmuş.
Şimdi bu konuyu tekrar ele alalım mı dediniz? Başka konular varsa onları da masaya yatıralım, mesela 2008 Mayıs ayının üçüncü cumasında ne yapıyordunuz?9 yıllık anneyi
Geçmiş zaman bayramda olan okay
Ben de sizin gibiyimRahmetlinin çorba ve helvasının kokusu hep burnuma gelir .Kac yasinda kadinim, hasta oldugumda ille de anamin corbasi, anamin kucağı.
Bence bunu konunun başına ekleyin. Yoksa herkes sizi haksız bulacak. Ben de konuyu okuyunca sizi haksız bulmuştum ama bu cümleleriniz herşeyi değiştirir.Dedi evet ..benim annemi örnek al dedi kendi annemi degil dedi