O kisim konu sahibinin kilifiydi, yoksa 10 senelik evliler ve ilk mesajda sadece kiskanclik var@Villanelle
@vesikaliyarim
@theblackswan
@alfadime
@marla durden
@simeyra
@Niloyatospikk
@Sns34
yenGEnC
@kufyesili
@Katibin Ruhu
@zxshermine
@QueenW
@mybiglove
Cereser
@berencek
@SayYouLoveMe
@asliyann
@Welldone0
WOMAN
KudrAlobar
@Blanc12
@Solarisss
Nooption
@Druk Elephant
@Cherry92
@Birrbulutolsam
@Infinite Soul
@Cesu38
@gunces
@bebeklinick
@elfzyf
@Sevgi0641
@Damdakiperi
@Jane Doe
@Bercem_3434
@edibehatun
@Burhan Narsistoglu
@ezo26
@Borellus80
@Simli Kalem
@freya_
@sbelalkan
@Zuzushh
@sevgisaygidan
@Browni-
@ferb
@karmen33
@divankusu
ANA VANGA
C Camgulu
@ATTRAENTE
@Dahliadivin
@MutluKedi
@modinas
@AyselSilahimiGetir
Üstteki alıntıya göre yine değerlendirin bence.
Öngörü budur
@Villanelle
@vesikaliyarim
@theblackswan
@alfadime
@marla durden
@simeyra
@Niloyatospikk
@Sns34
yenGEnC
@kufyesili
@Katibin Ruhu
@zxshermine
@QueenW
@mybiglove
Cereser
@berencek
@SayYouLoveMe
@asliyann
@Welldone0
WOMAN
KudrAlobar
@Blanc12
@Solarisss
Nooption
@Druk Elephant
@Cherry92
@Birrbulutolsam
@Infinite Soul
@Cesu38
@gunces
@bebeklinick
@elfzyf
@Sevgi0641
@Damdakiperi
@Jane Doe
@Bercem_3434
@edibehatun
@Burhan Narsistoglu
@ezo26
@Borellus80
@Simli Kalem
@freya_
@sbelalkan
@Zuzushh
@sevgisaygidan
@Browni-
@ferb
@karmen33
@divankusu
ANA VANGA
C Camgulu
@ATTRAENTE
@Dahliadivin
@MutluKedi
@modinas
@AyselSilahimiGetir
Öngörü budur
Kimse kimseden kendi annesinin şefkatini beklemesin. Anneniz çok sevgi dolu olabilir, size olmaya da devam edebilir ancak partnere bak bana/çocuğuma karşı böyle ol demek yanlış. Konu sahibinin çocuğuna karşı şefkat eksikliği varsa da kayınvalidesini rol model alarak bunu giderebileceğini düşünmüyorum. Öz şefkat eksikliğini gidermek öyle kolay bir şey değil.
Onu da kocası demiş bir nevi: Annemi örnek al.Haksızsınız şöyle ki annesi kendi ilgilenmiş size “al oğlumun ayaklarına vick sür” dememiş veya “oğlumu iyi bakamıyorsun” gibi laf sokmamış kadın hasta oğluna kendi müdahale etmiş bunda bozulacak alınacak ne var anlayamadım. Bnm kv mesela oğlu hasta olsa sanki sorumlusu benmişim gibi davranır sürekli şunu yap bunu yap diye oğluna hizmet etmem için talimat verir eğer böyle bi durum olsaydı o zmn anlardınız gerçekten sinir olmanız gereken şeyi
Yakınım mutsuzdu ve fibromiyalji ağrıları yine başlamıştı. Bunun için psikoloğa gitti. Altından bu çıktı. Psikiyatriye yönlendirildi ve tedaviye başlandı. Testler de yapıldı. Beyin kimyası değişmiş. Düzeldikten sonra şemalara çalışırlar herhaldeÖz şefkat eksikliğini gidermek öyle kolay bir şey değil.
@Villanelle
@vesikaliyarim
@theblackswan
@alfadime
@marla durden
@simeyra
@Niloyatospikk
@Sns34
yenGEnC
@kufyesili
@Katibin Ruhu
@zxshermine
@QueenW
@mybiglove
Cereser
@berencek
@SayYouLoveMe
@asliyann
@Welldone0
WOMAN
KudrAlobar
@Blanc12
@Solarisss
Nooption
@Druk Elephant
@Cherry92
@Birrbulutolsam
@Infinite Soul
@Cesu38
@gunces
@bebeklinick
@elfzyf
@Sevgi0641
@Damdakiperi
@Jane Doe
@Bercem_3434
@edibehatun
@Burhan Narsistoglu
@ezo26
@Borellus80
@Simli Kalem
@freya_
@sbelalkan
@Zuzushh
@sevgisaygidan
@Browni-
@ferb
@karmen33
@divankusu
ANA VANGA
C Camgulu
@ATTRAENTE
@Dahliadivin
@MutluKedi
@modinas
@AyselSilahimiGetir
Öngörü budur
Bu sadece bu konuda mi?Dedi evet ..benim annemi örnek al dedi kendi annemi degil dedi
Kendi eli yok mu?
Bahsettiğimiz şey bu değil ama. Kocanıza üşümesin diye çorap giydirip, peşinde hırkayla dolaşır mısınız?Şefkat göstermek niye annelik yapmak oldu yav? Ortanız yok yeminlenŞefkatin olmadığı, eşlerin birbirini nazlamadığı, bazen çocuklaşmadığı evlilik kötü bir evliliktir bence. Hayat zaten zor, arada bir sorumluluklardan sıyrılıp çocuklaşamayacağım adama ben kocam da kocam demem. Aynı şekilde ihtiyaç duyduğunda da onun sorumluluklardan sıyrılıp çocuklaşmasına izin veririm, nazını çekerim, bebek gibi severim. Korkmayın dişiliğiniz düşmez
Ya belki de kadın o kadar kere 'benim annemle aram kötü bu yaptığın berbat' , 'benim annemle aram kötü senin annen gelmiş ne yapıyor', 'benden öyle şeyler bekleme benim annem bana yapmadı, ben bilemem ilgilenmeyi' falan demiştir, dile getirmiştir ki adam "benim annemi örnek al dedi kendi annemi degil" demiştir.@Villanelle
@vesikaliyarim
@theblackswan
@alfadime
@marla durden
@simeyra
@Niloyatospikk
@Sns34
yenGEnC
@kufyesili
@Katibin Ruhu
@zxshermine
@QueenW
@mybiglove
Cereser
@berencek
@SayYouLoveMe
@asliyann
@Welldone0
WOMAN
KudrAlobar
@Blanc12
@Solarisss
Nooption
@Druk Elephant
@Cherry92
@Birrbulutolsam
@Infinite Soul
@Cesu38
@gunces
@bebeklinick
@elfzyf
@Sevgi0641
@Damdakiperi
@Jane Doe
@Bercem_3434
@edibehatun
@Burhan Narsistoglu
@ezo26
@Borellus80
@Simli Kalem
@freya_
@sbelalkan
@Zuzushh
@sevgisaygidan
@Browni-
@ferb
@karmen33
@divankusu
ANA VANGA
C Camgulu
@ATTRAENTE
@Dahliadivin
@MutluKedi
@modinas
@AyselSilahimiGetir
Öngörü budur
Ayaaaana çorap giiiy diye evde bağırındığım çoktur. Aldığım cevap da yok ben elime çorap giycem, kafama giycem falan olur genelde.Bahsettiğimiz şey bu değil ama. Kocanıza üşümesin diye çorap giydirip, peşinde hırkayla dolaşır mısınız?
@Villanelle
@vesikaliyarim
@theblackswan
@alfadime
@marla durden
@simeyra
@Niloyatospikk
@Sns34
yenGEnC
@kufyesili
@Katibin Ruhu
@zxshermine
@QueenW
@mybiglove
Cereser
@berencek
@SayYouLoveMe
@asliyann
@Welldone0
WOMAN
KudrAlobar
@Blanc12
@Solarisss
Nooption
@Druk Elephant
@Cherry92
@Birrbulutolsam
@Infinite Soul
@Cesu38
@gunces
@bebeklinick
@elfzyf
@Sevgi0641
@Damdakiperi
@Jane Doe
@Bercem_3434
@edibehatun
@Burhan Narsistoglu
@ezo26
@Borellus80
@Simli Kalem
@freya_
@sbelalkan
@Zuzushh
@sevgisaygidan
@Browni-
@ferb
@karmen33
@divankusu
ANA VANGA
C Camgulu
@ATTRAENTE
@Dahliadivin
@MutluKedi
@modinas
@AyselSilahimiGetir
Öngörü budur
Yok valla ben çorap giydirerek ilgi gösteremem, giy derim giyer elleri var. Hırka al derim alır peşinde koşmam. Bunları yapıyor olsam yazın sırtına havlu da koymam gerekir.Ayaaaana çorap giiiy diye evde bağırındığım çoktur. Aldığım cevap da yok ben elime çorap giycem, kafama giycem falan olur genelde.Üstüme hırka alırken eşime de veririm. Yazlıkta terlik giy diye peşinde koşabilirim. Aynı şeyleri eşim de yapar. Çıkarken üstüme bişey almadıysam üşürsün montunu al der ya da alıp arabaya atar, çorapsız gezme regl olunca karnın ağrıyacak der. Bunlar annelik babalık yapmak değil, ilgi göstermek ve düşünmek.
Ben ara ara okuyorum ama iliskiye evlilige bakis acim tamamen boyle.Yok valla ben çorap giydirerek ilgi gösteremem, giy derim giyer elleri var. Hırka al derim alır peşinde koşmam. Bunları yapıyor olsam yazın sırtına havlu da koymam gerekir.
Giydiriyorum demedim ki zaten. Giyinsin diye söyleniyorum. Ama gerekirse giydiririm de. Zatürreden geberir vaziyette yarı baygın yatarken gecede 10 kere baştan aşağı üstümü değiştirmişti adam günler boyunca. Bu yapılır zaten diyeceksin de yapmayan yapmıyor. O yüzden kıymetlidir benim beyim. Bir de yazmışlar yukarıda herkesin sevgi dili farklı. Biz seviyoruz birbirimizi nazlamayı.Yok valla ben çorap giydirerek ilgi gösteremem, giy derim giyer elleri var. Hırka al derim alır peşinde koşmam. Bunları yapıyor olsam yazın sırtına havlu da koymam gerekir.
Soruyorum.Eşim.olacak beyefendi ile soralım 100 kadına bakalım ne diyorlar dedik.
Düşünün ki kayınvalidenizdesiniz.Kocaniz ERKEK GRİBİ olmuş. Yayılmış yatıyor. Annesi geliyor ve ayaklarının altına viks sürüyor çoraplarını giydiriyor.Kocanizda gayet memnun istifini bozmuyor.dipnot.benin.annemle.aram çok.kotu çok sevgisiz bir anneye sahibim eşim bunu iyi biliyor.
Şimdi ben bu durumda sinirlenmekte ve buna takmakta haklı miyim.yoksa gereksiz tepki mi veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?