- 24 Aralık 2014
- 5.036
- 6.766
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Benim.huyum bu diyor bir yerde mevlut olsun kostur kostur gider cenaze olsun hemen gider yardima bir kaza olsun tanisa da tanimasa da gider falan artik diyorum surekli kahramanliktan vazgecSizin adınıza çok üzüldüm. Malesef eşinizin sorumluluk bilinci gelişmemiş .
Ben de onu diyorum kimsesi olmasa hadi gitsin ama var yani bu yuzden anlayamiyorumSiz haklısınız. Dedenin oğulları varmış ilgilenecek. Eşiniz gereksiz yere kahramanlık yapıyor.
Her erkeğin şov yapmak istediği bir konu vardır da. Sizinkinin; hayırlı evlat olmak üzerine gereksiz girişimler, diye yorumladımBen de onu diyorum kimsesi olmasa hadi gitsin ama var yani bu yuzden anlayamiyorum
Hatırlattim zorlandigimizi bir ay market parasini cebimizden veririz diyor neden durduk yere 4500 iceri girelim diyorum saglik sözkonusu diyor bu aksam ikna edeceğim yok öyle kahramanlikBu konuda yuzde yuz haklisiniz, sizin kocaniz degil miydi issiz kalip da kapi kiran. Ne cabuk unutuyor erkekler zorluk gunlerini. Is cikisi gider yanina yani az buz bir sey degil aylik mutfak masrafi. Olum kalim yok bir gun once gider gorur sonra is cikisi gider gorur, ben olsam biraz daha sert konusurdum esimle galiba. Siz gayet kibar konusmussunuz hani duygusallik bir yere kadar mantik bunun neresinde? Bir de cocugunuz var yani insanin cocugu olunca bence oncelik her zaman cocuk oluyor. Cocugumun rizkindan kismam icin cok cok ciddi bir sebep olmasi lazim.
Ben de durduk yere hem 4500 lira iceri girmekten hem de isi riske atmaktan cok rahatsız oldum kendi hasta oldu rapor almadi ceki alamaz diye simdi ise basit bir anjiyodan izin almakHer erkeğin şov yapmak istediği bir konu vardır da. Sizinkinin; hayırlı evlat olmak üzerine gereksiz girişimler, diye yorumladımBence tolere edebileceğiniz bir durum ya. Sağduyulu olup uyumlu olmaya çalışın adamda da kötü niyet ya da suistimal görmedim çünkü ben
Yok bahane olsa gecen ay hasta oldu hasta haliyle ise gitti rapor almadi verilebilir oldugu halde genel olarak issiz gezen biri degil issiz kalsa dahi pazara giden yavmiyelere giden biri mesele isten kacmak degil kahramanlik yapmaksiz haklısınız bence, işten kaytarmak için bahane olrak mı kullanıyor bunları acaba?
Siz kesinlikle haklısınız. Ayrıca belli ki bir havuz yapmışsınız sizin de paranız var, zaten evlilik çatısında sizin de fikriniz en az onunki kadar önemli. Ama eş olmak da biraz böyle sanki. Hastayken işe gidiyor ama böyle bir durumda gitmek istemiyor. Vazgeçmiyorsa bence çok da keskin olmayın. Birbirinizin istekleri için fedakarlık olabilecek bir şeyBen de durduk yere hem 4500 lira iceri girmekten hem de isi riske atmaktan cok rahatsız oldum kendi hasta oldu rapor almadi ceki alamaz diye simdi ise basit bir anjiyodan izin almak
İyi de ameliyatı girip konu sahibin eşi yapmayacak ki . Vefat durumu olursa zaten işten izin alıp gidebilir .Anjiyo da da risk varya bişi falan olur bu sefer senin yüzünden diyebilir karışmamak en güzeli
valla ben görecektim senden sebep göremedim falan der mi der düşkünmüş yaİyi de ameliyatı girip konu sahibin eşi yapmayacak ki . Vefat durumu olursa zaten işten izin alıp gidebilir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?