Eşimle bu konuda anlaşamıyoruz

Ya öyle anlasilmis ama ben gelecek sorulara cevap mahiyetinde yazmistim araba onlarin uzerine mi,sen bilmiyor musun kullanmayi,katkilari var mi vs gibi sorular sorulabilir diye

Ya öyle anlasilmis ama ben gelecek sorulara cevap mahiyetinde yazmistim araba onlarin uzerine mi,sen bilmiyor musun kullanmayi,katkilari var mi vs gibi sorular sorulabilir diye
zaten bunları yazma tarzınız farklı. hep bir minnet. eşim kursa gitmemi destekledi demiyorsunuz ki. eşim yazdırdı diyorsunuz

arabayı ben aldım altınlarımla demiyorsunuz. eşim sağolsun üstüme yaptı diyorsunuz sanki size hediye aldı

sorun bu tarzınız

Olay cikartin ciddi bir olay vermesin kimseye araba vermek kadar sacma bisey yok ya cok acil birsey icin verirain anne babana okadar bune boyle keyfi vermeyin hatta araba kullanmayi bir an once ogrenin kursa falan yazilin her gun arabayla gidin gelin ellerini ceksinler laf arasinda da diyebilirsjniz amcanin almasini istemiyorum kaza yapsa kim odeyecek falan esinizde pek akil yok cunku

Peki kasko falan gecerli mi bu sekilde.

Bizim aracimizin kaskosuna gore sadece esim ve ben kullanabiliyoruz. Bundan önce hatta sirket araci kullaniyordu, ben onu kullanamiyordum. Düşünün evin önündeki araci alip bir yere gitmisligim yok. Basima bela mi alicam, ufacik bir yerine bir sey olsa tonla masraf. Kaskonuz kabul etmiyorsa onu bahane edip vermeyin siz de.

Ya da en kotu ehliyet alana kadar bekleyin, alinca da arabaya el koyun direk, bana lazim deyin her seferinde.

Yine sizin altinlarinizla alinmis olacak diger aracta orta yol olarak dusunmussunuz ama ben yinede yapmazdim boyle birsey. Onlara o araci verip sizin aracinizla da kendisi islerini halledebilir. Bence esinizin dusuncesini degistirmeye yonelik hareket edin. Ya da satip tamamen altin felan yapin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…