Eşimle bu konuda anlaşamıyoruz

Arabayı alın kendi annenizin kapısına koyun, günlerce yatsın orada, zaten lazım olunca kullanmıyorsunuz, isteyen olursa da bu defa annemler aldı getirmediler daha deyin. İş çözülene kadar da orada dursun. Eş bir süre kabul etse de sonra cırlar muhtemelen. Sonrasında ister ortak karar alın kimseye vermeyelim diye, isterseniz canına okuyun sen verince aile de ben verince el mi diye. Bazıları bundan anlıyor, kısasa kısas.

İyi ya işte sende kp bindiğine takılma o halde, üşümesin adamcağız
Amca için bişey diyemem
Bugune kadar neyle gittiyse işe oyle gitsin. Allah allah. Amcanin istemesi bile daha mantikli kaliyor bunun yaninda. Duzenli rutin gidilen ise, oglu araba alinca birden bire arabayla gitmeye karar vermek nerden baksan asalaklik

Aynen Arabayi siz kullanmiyorsunuz. Paşa babasinin totosu üşümesin diye esiniz kullanmiyor. Amca kizinin okuluna servis cekilecek diye haftasonu vs gezmenizde kullanilmiyor. Ne gerek var arabaya o zaman Satin gitsin

Acilen aklınızı başınıza alın olan olmuş iyi bir cinnet geçirin yoksa kocanız lafla anlamıyor mecbur siz delirip vermeyeceksiniz

Birincisi daha ehliyet alma aşamasında hemen yapamaz zaten bunu ikincisi sürekli gece almıyorlarsa aracı gündüz zaten bulamazlar. Akşam da şuraya gideceğim der bitti gitti.. Şunu da ekleyim erkek milleti materyale kendi ailesi için takılmaz, eşin ailesi olunca takası gelir.

Son düzenleme:
Otomatik o manuel ile ders aliyorum esim isten arta kalan zamanda pratik yaptiriyor ama istegenelde o firsat olmuyor aldiklari icin o kadar sinir oluyorum ki
Maalesef kocan resmen senin üzerinden anne babasına araba almış. Ya bahane üreteceksin, ya hır gür çıkaracaksın. Ben öfke ile kalkma tarafı değilim..

Bu araba konularında hiç fikir belirtemiyorum çünkü araba bence dişfırçası gibi, ayakkabı gibi, kimlik kartı vs. gibi çok kişisel ve paylaşımı çok riskli bir eşya...Ne başkasından isterim ne de yabancıya veririm...Gerçi nikahımı teslim ettiğim, çocuğunu dogurduğum adama bile arabamı verirken içim gidiyor benim, emektarım düldülüm yillardır kolum bacağım gibi oldu cunkü...Ayda yilda adama anahtarı verirken bile darliyorum , ne zaman gelcen, nereye gitcen, hangi yoldan gitcen diye Kp, kp nin kardeşi filan istese çok gülerim yani, o yüzden fikrim yok valla leyloş, bu kocayla işin çok zor senin

Son düzenleme:
Ben hastane isi olur acil bir sey olur vermesine bir sey demiyorum kayinpeder altinlarimi geri yapmasa alamazdik zaten biliyorum ama kararinda olmasini istiyorum her seyin ayda bir alsa isini gorse tamam ama 3 4 gunde bir yetti yani artik
Kesinlikle haklısınız. Araba öyle zırt pırt keyfi istenecek birşey kesinlikle değil bana göre. Ben ölüm kalım meselesi olsa ancak isteyebilirim sanırım. Ki hiçbir zaman da istemedim kimseden arabam yokken. Yok diye düşünip ona göre ürettim çözünlerimi.

Ben kendi adima boyle konularda gereksiz gururlar yapan biriyimdir.Yani o anahtari veririm.Bana bir daha araba dersen,kalbini kirarim.Benim arabam yok sizin var,altinlarimi da musait zamanda yapin derim.Netimdir.Taksi cagirirm binmem o arabaya.Kafami mesgul etmez en azindan.

Size altınları onlar yaptıysa eğer biz yaptık altınları , araba da bizim mantığı güdüyorlar sanırım.

Ilana koydunuz mu araci ?
Hayır ilana koymadim ama esime arabayi satalim yarisiyla bana orta halli araba yarisiyla da sana kuş cinsi(marka ismi yasak sanirim anladiniz siz)araba alalim kendi arabani ne yaparsan yap ama benim arabama dokunma dedim.Bugun yarin ilana koyacagim satacagim kendi payina dusenle ne yaparsa yapsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…