- 24 Aralık 2014
- 4.902
- 6.592
- Konu Sahibi leylosvemecnun
3 ay kadar önce araba aldık orta halli bir araba eşim arabayi benim üzerime yapti sağolsun beni ehliyete de yazdirdi ders görüyorum arabayi kayinpederimin benden alıp sonra geri yaptigi altinlari satarak esim de 50 bin liralik kredi cekti öyle aldik.Neyse eşimden ailesi ne zaman arabayı istese veriyor.Kaynanamin cani sıkılmıs kendini kizina götürtmüs ya da güne gidecekmis kayinpederim götürsünmüş araba var diye yürüme mesafesine bile araba istiyorlar.Sağda solda X e araba aldık diye anlatiyorlarmıs bir de.Eşim ise giderken üşümesin diye aldık o arabayi ama o kendini düsünmeyip babam üşümeden işe gitsin diye verebiliyor bazen.O düsünmese de mesajlarda görüyorum kaynanam istiyor arabayi getir oğlum baban üşümesin diye.Tabii ki üsümesin ama araba olmadan önce kapıdaki servis arabasıyla gidiyordu işe yürüyerek gitmiyordu arabayla gidiyordu simdi onu mu beğenmiyor eşime vicdan yaptiriyorlar.Gecen gün eşim benden arabanin anahtarini istedi disaridaydi bana at anahtari dedi verdim duydum ki amcasi komsu ilde uni okuyan kizini okula birakmaya götürmüş il dısına kendi arabalari muayenesizmis sizinkiyle götüreyim demiş esim de hayir dememis otobuse binip gidemiyor bu 5 oldu kız 15 te bir burada bir almaya gidiyor babasi bir de bırakmaya her seferinde bizim arabayla ve depo doldurmak diye bir sey yok.Esime diyorum tamam hastalik olur acil is olur vereceksin tabii ailen ama her seferinde verme ee ne diyeyim diyor ben kiskanc degilim vereyim ne olacak diyor yok anlatamiyorum derdimi.Onlarda sen ben yokmuş biz varmıs sac bas yoldurtuyor bazen bana siz söyleyin kendi malim hakkinda söz hakkım yok mu ? Kiskanc gozukmeyeyim diye enayi mi olayim yani ?