- 11 Mayıs 2021
- 18
- 9
- 29
- Konu Sahibi Busragbusrag1
merhaba arkadaşlar ben aslen kırgızistan vatandaşıyım ve orada yaşıyordum 2014 yılında eşimle tanıştık oda türk vatandaşı ama kırgızistanda çalışıyordu sonra o türkiyeye döndü sadece telefonla görüşerek evlenmeye karar verdik ve evlendik ben türkiyeye geldim ailesiyle altlı üstlü oturuyorduk ama bi türlü buraya uyum sağlayamadım ne yemeklerine ne ailesine ne çevreye eşim ve aileside bana çok destek olmadılar bu konuda ben yemek yapmayı bile bilmiyordum türk kahvesi yapmayı sürekli eşimin annesinde yemek yiyorduk misafirleri geliyordu türkçem az olduğu için ilgilenemiyordum bu sorunlarımız vardı ve ben sürekli kırgızstana ailemin yanına gitmek istiyordum eşimin maddi durumu benim ailem kadar iyi değildi iş yeri battı parasız geziyordu bu sırada hamile kaldım ilk oğlumu doğurdum kırgızistanda doğum yaptım annem bana baktı uzun süre türkiyeye dönmedim oğlum 6 aylık olana kadar sonra türkiyeye döndük büyük kavgalar etmeye başladık eşim bana ben ona vurmaya kırmaya başladık öyleki komşularımız şikayet ediyordu hergün bizi sonra ben 2.cocuguma hamile kaldım yine kırgızistana gittim eşimin borçları yüzünden icralık davaları vardı oda benimle beraber geldi ve biz 1 sene kırgızistanda ev tuttuk orda yaşadık sonra türkiyeye döndük ama sorunlarımız devam etti ailesiyle bile kavga ediyordum sürekli aradan 1.5 sene geçti ben 3.cocuguma hamile kaldım yine doğum yapmaya kırgızistana geldim cocuklarımla eşim bu sefer bizi almaya gelmedi çünkü cocuklarım eşimin üstüne o vekalet veriyor öyle çıkabiliyorlar yurtdışına gelmedi ve bana boşanma davası açmış türkiyede birde sonradan kendisi bana söyledi sevgilisi varmış 2 senedir ve onu seviyormus ailesi bile kızla tanışmışlar türk kızı bu arada kız annesiyle falan arkadaş gibi ben öğreniyorum komşulardan telefon ediyolar bana kayınvalidem yeni gelinine patik felan yaptırıyormus eşime demiş ki benden için eğer onu boşamazsan sana hakkımı helal etmem demiş bana eşyalarımı kargoyla gönderdiler boşanma davası sonuclanınca gelip cocukları göreceklermiş gezmeye götüreceklermiş ama beni istemiyorlarmış artık hayatlarını mahvetmişim oğullarının hayatını karartmama izin vermeyeceklermiş ben şimdi napmalıyım