Doğru ama acaba bana çok kırıldığı için mi böyle oldu anlamadımİnat değil bu böyle yuvayı yıkmak kolay iş değil, o içinde olanı faaliyete dökmüş bu kadar. Çaban yeter bence yalvaracak misin beni affet geri kabul et diye.
Ne dediniz ki o kadar gurur yaptıDoğru ama acaba bana çok kırıldığı için mi böyle oldu anlamadım
Olaylar başka çiçeğimErkeklerde başladı çok kirildimlara grurdan gittimlere. Hayır efendim aklına koymuştun bahane buldun gittin. Yoksa küste olsa bı cabasi olurdu evliliği bitmesin diye, on beş gün evden gitti dava açıyor, ne güzel dünya az bekleseymis de sen hiç cabalamasaydin da gidip bosansaydi. Baya acelesi varmış.
Ay durum bu muu adam tabii kaçar yakalanmış mii ben orada yoktum bak kacirmsim mevzuyuAy tamam siz geçenki üyesiniz eşinizin cinsel problemleri vardı direk dansı izledi sizde erkekliğine laf etmiştiniz. Geçenki konuya yüzlerce yorum geldi aynı konu içeriğini açmanın manası neyse.
Yani konu sahibi haklı olan bence ama adam durumu kendi lehine çevirip ailesine kadar anlattı.Ay durum bu muu adam tabii kaçar yakalanmış mii ben orada yoktum bak kacirmsim mevzuyuşimdi anladım sağol balım cidden yani bende bı kavga için gidilir mi diye çok sistim okuyunca da şimdi burdan bakinca
O kadar hakim değilmişim mevzuya kaçtım.ben, biraz daha detaylı olsaymis soru iyiymiş, herkes farklı açıdan yorum yaptiYani konu sahibi haklı olan bence ama adam durumu kendi lehine çevirip ailesine kadar anlattı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?