Benim zaten isteme söz vs olmadı. Kendim evlendim. Ha ailesini annesini kardeşlerini vs gördüm tanıştım öncesinden ama hiçbiri bana gerçeği söylemedi.Evlenince mi öğrendiniz? Evlenene kadar bunu saklayan adama güvenilmez. Tüm sülale sizi kandırmış. Hiç mi söyleyen olmadı evlenene kadar? Derhal boşanın derhal.
Ben de istemezdim özellikle kuzeniyle evlenen ayrılan birini. Ama nikahtan sonraki gün nüfus kaydından gördüm.Dünyada bekar erkek kalmadı da gittin boşanmış çocuklu herifle evlendin , yetmedi bir de hamile mi kaldın, kendine acımıyorsun o belli de o zavallı bebeğin suçu ne , böyle kötü bir evlilik düzenine nasıl o yavruyu getiriyorsun, boşan derim , bu kaos ölene kadar devam eder huzurla çözülecek bir mesele değil, eşin de adam değil zaten ...
Sonra korunmak aklina nasıl gelmedi ? İki çocuklu bir adam hem de akrabasiylaBen de istemezdim özellikle kuzeniyle evlenen ayrılan birini. Ama nikahtan sonraki gün nüfus kaydından gördüm.
Hayır korunurken olmadı. Eşimle bunu çok konuştuk ve istedik, bir ay denedik ve pcos olduğu için hemen hamile kalabileceğimi düşünmedim. Tabiki bunlar hep bahane sanırım ama aklımı kaybettim sanırım. Annem bile bana inanmıyor nasıl yapabildin hata üstüne hata diye.Durun tahmin edeyim kesin çocuk siz korunurken olmuştur. Kürtaja karşı değilim de neyin ne olduğu ortadayken hem çocuk yapıp hem de aldırayım demek ne tür bir iş anlamak mümkün değil. Resmen korunma yöntemi olarak kullanılıyor bazı hemcinslerim tarafından.
Neyse daha fazla yorum yapmayayım en iyisi çünkü kalbinizi kıracağım yazarsam.
Sonra korunmak aklina nasıl gelmedi ? İki çocuklu bir adam hem de akrabasiyla
Kusura bakmayın ama bence değilsin bir şekilde bunu tercih etmissinçok üzgünüm.. çok...
Nikah günü hemen ayrılmak yerine evliliği devam ettirip bir de hamile kalmışsın, ben olsam dünyayı başına yıkardım adamın , ya hu boşanmış adamla bekar kızın ne işi var , aileniz neden müsaade etti ki , benim ailem asla boşanmış adama kız vermez , biz de kızlar kendileri gibi bekar olan erkekler ile evlendirilir, boşanmış , dul vs değilsen ( ki bence boşanmış erkeklerle kimse evlenmemeli) ne işin var öyle bir adamla, şimdi uğraş dur ölene kadar , resmen ömür törpüsü,Ben de istemezdim özellikle kuzeniyle evlenen ayrılan birini. Ama nikahtan sonraki gün nüfus kaydından gördüm.
Boşanıp yolunuza bakın derim , bu insanların yanında aklınızı kaçırırsınız, çocuğunuz da psikolojik olarak sağlıklı büyüyemez...Hayır korunurken olmadı. Eşimle bunu çok konuştuk ve istedik, bir ay denedik ve pcos olduğu için hemen hamile kalabileceğimi düşünmedim. Tabiki bunlar hep bahane sanırım ama aklımı kaybettim sanırım. Annem bile bana inanmıyor nasıl yapabildin hata üstüne hata diye.
Artık evlenmiştim, resmi nikahım vardı.Nikah günü hemen ayrılmak yerine evliliği devam ettirip bir de hamile kalmışsın, ben olsam dünyayı başına yıkardım adamın , ya hu boşanmış adamla bekar kızın ne işi var , aileniz neden müsaade etti ki , benim ailem asla boşanmış adama kız vermez , biz de kızlar kendileri gibi bekar olan erkekler ile evlendirilir, boşanmış , dul vs değilsen ( ki bence boşanmış erkeklerle kimse evlenmemeli) ne işin var öyle bir adamla, şimdi uğraş dur ölene kadar , resmen ömür törpüsü,
Farketmez ki , şimdi de boşanma aşamasındasın ve hamilesin bence bu daha kötü, bu evlilik senin için iyi olmayacak boşan...Artık evlenmiştim, resmi nikahım vardı.
Teşekkür ederim. Annem de aynısını söylüyor. Ama tek evlilikmiş tabi bu neyi değiştirir bilmiyorum da amcası ve teyzesi evli onun kızıylaKeşke arastirsaydiniz tüm sülale denenmiş alışık boşanmaya bir değil iki sizide boşasa eder üç gelsin siradaki.Kizmayin ya ne diyeyim olmaz bununla net yorumum bu Boşanmayı geciştirirsiniz ancak pempe çocuk evlilik hayalleri ile.İsin acısı bu er geç olacak bunu bilin bu ay değil seneye olmadı öteki seneye hissim fikrim bu.
Evlilik iptali ? Hem kandırılmış biri için çok kolay yapılabilirdi.Artık evlenmiştim, resmi nikahım vardı.
Evet aklımı kaybetmiş gibiydim son birkaç aydır. Annem bile kırk yıl düşünsem böyle yapacağın aklıma gelmezdi diy8r. Büyü mü yaptılar sana diyor. Haklısınız ....Farketmez ki , şimdi de boşanma aşamasındasın ve hamilesin bence bu daha kötü, bu evlilik senin için iyi olmayacak boşan...
Bunu söylemek hadsizce bencilce hatta vicdansızca coğunuza gelebilir ama eşin 99 derece dönmesi hiç hayra alamet değil. Evliliği senden saklamasıyla başlıyo baştan yapmış sana yapacağını mümkünse aldır ve o adamdan kurtul bebeği istemiyosa doğurmanın ne anlamı var o cocuk sevgisiz bir aileye gelmesi kadar üzücü bişey olamaz baba sevgisi göremeyecek iki evladı varmış alsın başına calsın gerçekten olaylar mide bulandırıcı kesinlikle devam etmemelisinMerhaba arkadaşlar. Eşim benden önce amcasının ve teyzesinin kızıyla evlenmiş ve iki çocuğu var. Ben bu durumu evlendikten sonra öğrendim ve birbirimizi sevdiğimiz için evliliğimi devam ettirme kararı aldım. Benimse bu ilk evliliğim. Evlendiğimizden beri eşim benden çocuk istediğini aile olmak istediğini söyler durur. Zaten 5 aylık evliyiz ve yaklaşık iki üç hafta önce hamile olduğumu öğrendim. Hamilelik psikolojisi, düşük tehlikesi vs derken evde birkaç kez kavga ettik. Kavgalarımız üzerine benden çocuk sahibi olmayı çok isteyen eşim birden çocuğu aldırmak istediğini söyledi. Bunun üzerine kavgalarımız büyüdü, aileler araya girdi ve sakinleştik. Eşimin eski eşi ise sürekli hala eşimin ailesinin yanına gidiyormuş bunu bana eşim söyledi. Ben de annemin yanına geldim bir haftalığına, bu sırada eşim kendi ailesinin yanına gitmeye başladı sıklıkla. Ben de eski eşinle karşılaşma ihtimalin çok yüksek gitme dedim. Bunun üzerine tekrar kavga ettik ve boşanmak istediğini söyledi. Gerçekten artık çok çaresizim. 8 haftalık hamileyim ve daha şimdiden çok yoruldum. Gece uykum bile kalmadı. Ya çocuğu aldırıp eşimden tamamen boşanacağım, ya da onun bu dengesizliklerine katlanıp çocuğu doğuracağım.. ne yapacağım hiç bilmiyorum ve gerçekten yoruldum...
Ne alaka kuzeniyle değilde başkasıyla evlenseydi olurmuydu yalan söylemesi 2 çocuğu olması bunları saklaması facia.Yaşınız 31 ama 21 yaş olgunluğuna sahipsiniz. Adam size kocaman yalnlar söylemiş gitmiş hamile kalmışsınız. Kuzeniyle evlenen insanlarla selamlaşmıyorum dahi ben.
Size daha komik bir şey söyleyim bana tam küfredin çünkü hak ediyorum. Ben avukatım bide yani. Tüm bunları yapabilirdimEvlilik iptali ? Hem kandırılmış biri için çok kolay yapılabilirdi.
Ayrıca neden söz nişan yok çünkü çevre istemedi . Belli ki onunkiler de istememiş . Bazı adetler boş değildir işte kafanıza göre bir şeyleri yapmayın eşini dostunu çevresini görün diye yapılıyor . Gereksiz değil yani . Siz tüm bu süreçleri gecseydiniz anlardınız zaten . Bence siz o zamanda evlenirdiniz de neyse .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?