Eşimle boşanma aşamasına geldik

Evlenince mi öğrendiniz? Evlenene kadar bunu saklayan adama güvenilmez. Tüm sülale sizi kandırmış. Hiç mi söyleyen olmadı evlenene kadar? Derhal boşanın derhal.
Benim zaten isteme söz vs olmadı. Kendim evlendim. Ha ailesini annesini kardeşlerini vs gördüm tanıştım öncesinden ama hiçbiri bana gerçeği söylemedi.

Durun tahmin edeyim kesin çocuk siz korunurken olmuştur. Kürtaja karşı değilim de neyin ne olduğu ortadayken hem çocuk yapıp hem de aldırayım demek ne tür bir iş anlamak mümkün değil. Resmen korunma yöntemi olarak kullanılıyor bazı hemcinslerim tarafından.
Neyse daha fazla yorum yapmayayım en iyisi çünkü kalbinizi kıracağım yazarsam.

Ben de istemezdim özellikle kuzeniyle evlenen ayrılan birini. Ama nikahtan sonraki gün nüfus kaydından gördüm.

Hayır korunurken olmadı. Eşimle bunu çok konuştuk ve istedik, bir ay denedik ve pcos olduğu için hemen hamile kalabileceğimi düşünmedim. Tabiki bunlar hep bahane sanırım ama aklımı kaybettim sanırım. Annem bile bana inanmıyor nasıl yapabildin hata üstüne hata diye.

Ben de istemezdim özellikle kuzeniyle evlenen ayrılan birini. Ama nikahtan sonraki gün nüfus kaydından gördüm.
Nikah günü hemen ayrılmak yerine evliliği devam ettirip bir de hamile kalmışsın, ben olsam dünyayı başına yıkardım adamın , ya hu boşanmış adamla bekar kızın ne işi var , aileniz neden müsaade etti ki , benim ailem asla boşanmış adama kız vermez , biz de kızlar kendileri gibi bekar olan erkekler ile evlendirilir, boşanmış , dul vs değilsen ( ki bence boşanmış erkeklerle kimse evlenmemeli) ne işin var öyle bir adamla, şimdi uğraş dur ölene kadar , resmen ömür törpüsü,

Boşanıp yolunuza bakın derim , bu insanların yanında aklınızı kaçırırsınız, çocuğunuz da psikolojik olarak sağlıklı büyüyemez...

Artık evlenmiştim, resmi nikahım vardı.

Keşke arastirsaydiniz tüm sülale denenmiş alışık boşanmaya bir değil iki sizide boşasa eder üç gelsin siradaki.Kizmayin ya ne diyeyim olmaz bununla net yorumum bu Boşanmayı geciştirirsiniz ancak pempe çocuk evlilik hayalleri ile.İsin acısı bu er geç olacak bunu bilin bu ay değil seneye olmadı öteki seneye hissim fikrim bu.

Teşekkür ederim. Annem de aynısını söylüyor. Ama tek evlilikmiş tabi bu neyi değiştirir bilmiyorum da amcası ve teyzesi evli onun kızıyla

Artık evlenmiştim, resmi nikahım vardı.
Evlilik iptali ? Hem kandırılmış biri için çok kolay yapılabilirdi.

Ayrıca neden söz nişan yok çünkü çevre istemedi . Belli ki onunkiler de istememiş . Bazı adetler boş değildir işte kafanıza göre bir şeyleri yapmayın eşini dostunu çevresini görün diye yapılıyor . Gereksiz değil yani . Siz tüm bu süreçleri gecseydiniz anlardınız zaten . Bence siz o zamanda evlenirdiniz de neyse .

Bunu söylemek hadsizce bencilce hatta vicdansızca coğunuza gelebilir ama eşin 99 derece dönmesi hiç hayra alamet değil. Evliliği senden saklamasıyla başlıyo baştan yapmış sana yapacağını mümkünse aldır ve o adamdan kurtul bebeği istemiyosa doğurmanın ne anlamı var o cocuk sevgisiz bir aileye gelmesi kadar üzücü bişey olamaz baba sevgisi göremeyecek iki evladı varmış alsın başına calsın gerçekten olaylar mide bulandırıcı kesinlikle devam etmemelisin

Size daha komik bir şey söyleyim bana tam küfredin çünkü hak ediyorum. Ben avukatım bide yani. Tüm bunları yapabilirdim

Ben oyumu bosanincdan yana kullanıyorum fark yaparmi bilmem ben çocuk da istemezdim bundan çöpü süz kurtulmak isterdim bağım olmadan.Tek başımada büyütmeyi göze almazdım.Bu benim fikrim günahı benim beni ilgilendirir Sizi bilemem.Yani hamile iken bilseydim.Ben sonradan bilip gidenlerdenim mesela.Ve herseyim yerli yerinde maddi manevi iş sülale genede zor bu zor yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…