Eşimle boşanıyoruz

Olay olalı bir hafta oldu eniştem 1 hafta yattı hastanede dün çıktı hastaneden karnında 3 yerinde vardi birde belinde vardı

Olay olalı bir hafta oldu eniştem 1 hafta yattı hastanede dün çıktı hastaneden karnında 3 yerinde vardi birde belinde vardı
Bel üstü direk öldürmeye teşebbüs ve ağır cezaları mevcut bir de şikayet varsa ki olmalı da daha çok alır .
Bir defa bıçaklasa nefsi müdefaya girer ama 4 kez bir de.
Eniştenize para cezası gelir büyük ihtimal kışkırtma var diye ya da o da ceza alır bi ihtimal.
Ben sana çok üzüldüm 3 çocuğun var ,ablan'a ayrı üzüldüm keşke enişte hiç karışmasaydı direk boşansaydınız ama keşkeler de bir işe yaramıyor şu saat'den sonra .
Maddi açı'dan desteğiniz var mı bari en azından bu süreçte bir de o konu 'da sıkıntı çekmeyin.

Bende böyle olsun istemedim içim hiç rahat degil annem var tek destekcim babamlada görüsmüyorum

Okudukça şok oluyorum. Eşim bıçak taşımaz ama çakıyla elime dikkatli ol yazdı. Ben zamanında eşim bana tokat attı diye boşanmaya karar verdim. Bikaç ay yalvardı barıştım. Şimdi beni itse bile kıyametleri kopartıyorum. Sakın acıma vicdan da yapma.. onun hakkı müebbet. Çünkü senin hayatını mahvetmiş. Bide ona 3.çocuğu yapıyorsun. Ah canım kimse uyarmadı mı seni.. benim kızım olsan seni eve bağlar yine de o adama yollamazdım. İlla vicdan yapacaksan evlatların için yap. .

0
Bende böyle olsun istemedim içim hiç rahat degil annem var tek destekcim babamlada görüsmüyorum
Ya bırak gebersin.. neler yaptı da onu dövdürtmeyi düşündünüz. Psikopat ya.. illa kendini korucaksan bi tane yaralarsın. 4 kere ne ya?? Allahım neler diyorum. Gece gece beynim yandı..

Sende az degilsin vala esine uzuldumdum. Enisten telefonda dovcem kocani bosancaksaniz diyor kavga etceklerini bildigin halde sende evet bosanicaz diyorsun.Biz kendi aramizda halletcez desene. adamlari birbirine kirdiriyorsun .Kavgayi fitillemisin
Enistenin basinida kendi esininde basini bela koymussun.Medeniyetli bir sekilde bosanamiyormusunuz. El vicdannn size

Boşanacaksan döveceğim dedi sende boşanacagim diyip kapattın?
Ya anlamıyorum evlenmeye boşanmaya aklın var da koskoca adama dayak atmaya gidecekler kocanın eli armut toplamıyor oda bir hamle yapacak buna aklın yok mu zorla insanı kötü konuşmaya zorluyorsunuz ben o bıçaklanan adam olsam beni azmettirdi diye seni ilk iş şikayet ederim.
Ben böyle olsun istemedim diyorsunuz da dövme yapma diyemedin mi?
Gerçekten ne hayal ediyordun? İki kişi kocanı dövecek kocanda dayak yiyip oturacak bunu mu düşündün?
Eşin büyük ihtimal nefsi müdafaa dan yırtar ama sen bu vicdan yoksunu halinle nereye kadar gidersin bilmem

Yalnız ara ara sayfa bakayım dedim şok oldum bir önceki yorumum için kusura bakma o kocanı da sakın görmeye gitme eniştene söyle şikayetçi olsun da ömür boyu orada kalsın

işsiz güçsüz ve cidden dayaklık adama çok çocuk doğurmak neden?
madem evliyken de sana annen baktı. en başta çocuklar olmadan boşansaydın.

Azmettirici gibi oluyorsunuz, insan gibi boşansaniza hic bu şekilde gaz verilir mi
Eşiniz bıçak taşır, siz eniştenize döv dersiniz hamilesiniz biliyor musunuz o çocuğun babasi sabıkalı diye etiketi yapışmasina sebep oldunuz...Çocuğunuz olacak öfkeyle düşünmeden karar vermeyin

Her ne olursa olsun bir zamanlar ayni yastiga baskoydugun adami dovdurtmek vicdanini bence cok sizlatmali.Sonrasinda olanlar daha beter sizlatmali.

Bu arada esinle sakin görüşme.Cok farkli duygular icinde olup sana zarar verebilir bence cok durmaz icerde cikar ve kendini iyi korumalisin

16 yaşında evlilik, şiddet, parasızlık ve 22 yaşında 3. çocuk.
hadi sen küçüktün, bilmiyordun. ailene ne demeli?

akıllı telefon devrinde, telefondan daha akılsız davranmak da cabası.

Vallahi hiç hümanist olamayacağım iyi olmuş kocana
Enisten zaten cezasını kendi bıçaklanarak çekmiş
Konuyu okudukça şok oldum hamile kadının kafasini yarmak cakiyla eline yazi yazmak tam psiko inşallah en az 15 sene. Verirler her zaman yaptıkları gibi 3 5 sene de salmazlar

adam sana kafa atsın elıne çakıyla bilmem ne yazsın sen tut 3. yü dogur.
10 yaşındaki cocuk yapmaz bunları. bu saflık değil cahillik değil çok başka bişey.
yazık o 3 tane günahsız yavruya hem de çok yazık...

Konu sahibi sen de bir an önce ayrılmaya bak
Adam dışarı cikmadan annenle taşının

Sen bir psikologla falan görüş su halinle adam hapishaneden çıkınca barışıp dördüncü çocuğu yapacak gibi duruyorsun
O ışığı sende gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…