16 yasında evlendim 1 kızim 1 oglum var aralarında birer yaş var şuan biri 4 biri 5 yaşında
Olay olalı bir hafta oldu eniştem 1 hafta yattı hastanede dün çıktı hastaneden karnında 3 yerinde vardi birde belinde vardı5 sene geçmeden ikinci yaralama olayı zor kurtulur dilerim kurtulmaz da hamile kadına şiddet uygulamış bir de daha çok koyu sözleri hak ediyor şüphesiz.
Bu olay yeni mi oldu ?
Enişteniz 4 kere hangi bölge'den bıçaklan dı ?
Evet boşanamadım işte affettim hep kocam 26ve 3.yemi hamilesin.?
ne yaptın sen kendine böyle keşke ilk dayağında boşansaydın. kocan kaç yaşında?
Bel üstü direk öldürmeye teşebbüs ve ağır cezaları mevcut bir de şikayet varsa ki olmalı da daha çok alır .Olay olalı bir hafta oldu eniştem 1 hafta yattı hastanede dün çıktı hastaneden karnında 3 yerinde vardi birde belinde vardı
Bende böyle olsun istemedim içim hiç rahat degil annem var tek destekcim babamlada görüsmüyorumBel üstü direk öldürmeye teşebbüs ve ağır cezaları mevcut bir de şikayet varsa ki olmalı da daha çok alır .
Bir defa bıçaklasa nefsi müdefaya girer ama 4 kez bir de.
Eniştenize para cezası gelir büyük ihtimal kışkırtma var diye ya da o da ceza alır bi ihtimal.
Ben sana çok üzüldüm 3 çocuğun var ,ablan'a ayrı üzüldüm keşke enişte hiç karışmasaydı direk boşansaydınız ama keşkeler de bir işe yaramıyor şu saat'den sonra .
Maddi açı'dan desteğiniz var mı bari en azından bu süreçte bir de o konu 'da sıkıntı çekmeyin.
Ya bırak gebersin.. neler yaptı da onu dövdürtmeyi düşündünüz. Psikopat ya.. illa kendini korucaksan bi tane yaralarsın. 4 kere ne ya?? Allahım neler diyorum. Gece gece beynim yandı..Bende böyle olsun istemedim içim hiç rahat degil annem var tek destekcim babamlada görüsmüyorum
Hep zaten bu vicdanim yüzünden saflıgım yüzünden kaybettim kimseye kıyamıyorum kendim maf oluyorum0
Ya bırak gebersin.. neler yaptı da onu dövdürtmeyi düşündünüz. Psikopat ya.. illa kendini korucaksan bi tane yaralarsın. 4 kere ne ya?? Allahım neler diyorum. Gece gece beynim yandı..
işsiz güçsüz ve cidden dayaklık adama çok çocuk doğurmak neden?Eşimle boşanıyoruz benim sorunum eşimle boşanmamız degil zaten boşanacaktık eski konularimdan bilenler bilir boşanmak istiyordum ama istedigim gibi olmadı vicdanim rahat degil ben evi terk edip kız kardesimin evine gittim teledonlarını acmadım aradı sürekli sonra annemin dükkana gitmiş sürekli kardesimin kocası da bir arkadaşıyla eşimi arayıp bir yere çagırdı evden eşimi dövmek için çıktılar sonra telefon geldi kardesimin kocası boşanacaksan dövcem dedi bana bende boşancam dedim ve kapatti ve sonra 15 dk sonra telefon geldi kardeşime eşim kardesimin kocasını bıçaklamış ama önce onlar eşimin çok kötu dövmüşler ve oda bıçaklamis 3 4 yerinden ve kaçmis biz hemen hastaneye gittik ameliyata alındı kardesimin esi ertesi gün eşimi polisler yakalamış beni polisin telinden aradı kardesimin kocasının benle ilgili kötü şeyler söyledigini söyledi ve beni ziyarete gel dedi kapattı benim vicdanım hiç rahat degil şimdi kaç sene yatacak onu bilmiyor ben bu şekilde boşanmak istemiyordum kendimi suçluyorum hapiste sürünsün istemiyordum napıcam bilmiyorum kafam çok karıştı içim hiç rahat degil
Size yorum yapamıcam.Ya allah diyip bıçakla saldırmaktansa oda normal şekilde dövebilirdi ayrıca onun haberi bile yoktu sadece gel konuşalım demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?