- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.961
- 748
Demekki sucuktan çıkıyormuş yangınben olayı şöyle hatırlıyorum kız annesine gidecekti. ama adam eve sucuk almıştıu ve kıza bunu yeme demişti. ?? uyeler farklı mı ?
Beyin hücrelerini öldürüyosa demek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demekki sucuktan çıkıyormuş yangınben olayı şöyle hatırlıyorum kız annesine gidecekti. ama adam eve sucuk almıştıu ve kıza bunu yeme demişti. ?? uyeler farklı mı ?
Ben orda neler yaşadılar birbirlerine ne söylediler bilmiyorum eşim neden bıçakladı onuda bilmiyorum döver söver ama normalde bıçakta taşımaz ki o gün varmıs yanında kardesimin kocasida tek gitmedi bir arkadasiyla gitti eşim tekmiş orda kim ne dedi bilmiyorum eşim farklı söyledi bana telefon etti cezaevine götürülürken kardesimin kocası simdi mahkemede ne olur bilmiyorum ama kardesim 8 yıldan bâsladigını söylüyor ben kim dogru kim yalan söylüyor anlamdim eAllah akıl fikir versin, bir tane akıllı yokmuydu aranızda? Döveceklermiş he adamda salaktı kendini dövdürecek, ceza da almaz nefsi müdafa bildiğin.
Enişteye değil eşine vicdan yapmışBaştan karıştırmışsın ortalığı adamı salmışsın üstüne şimdi neyin azabı...ya ölseydi enişten
Ya allah diyip bıçakla saldırmaktansa oda normal şekilde dövebilirdi ayrıca onun haberi bile yoktu sadece gel konuşalım demiştiEnişteye değil eşine vicdan yapmış
Hapse girmesini istemiyormuş
İki kişi beni dövmeye gelse Ya Allah derim bende
Kuzu kuzu dövdürecek sandılar zaar
Enişten kardeş gel iki kelam edelim dememiştir, gelde gösteriyim sana günü (burasını bipleyerek yazdım erkek ağzıyla yazamayacağım için) diyerek çağırmıştır. Oda boş gitmemiştir.Ben orda neler yaşadılar birbirlerine ne söylediler bilmiyorum eşim neden bıçakladı onuda bilmiyorum döver söver ama normalde bıçakta taşımaz ki o gün varmıs yanında kardesimin kocasida tek gitmedi bir arkadasiyla gitti eşim tekmiş orda kim ne dedi bilmiyorum eşim farklı söyledi bana telefon etti cezaevine götürülürken kardesimin kocası simdi mahkemede ne olur bilmiyorum ama kardesim 8 yıldan bâsladigını söylüyor ben kim dogru kim yalan söylüyor anlamdim e
İyide belli değil mi dövmeye gidiyorum demiş zaten kardeşinin kocası, onlar 2 kişi dövünce eşin kuzu kuzu dayağını mı yesin, eline ne geçerse koruyacak kendisini. Sen de karışacaksın zaten işin içine, savcı seni ifadeye çağıracak, bari düzgün anlat, kardeşimin kocası dövmeye gitti de.Ben orda neler yaşadılar birbirlerine ne söylediler bilmiyorum eşim neden bıçakladı onuda bilmiyorum döver söver ama normalde bıçakta taşımaz ki o gün varmıs yanında kardesimin kocasida tek gitmedi bir arkadasiyla gitti eşim tekmiş orda kim ne dedi bilmiyorum eşim farklı söyledi bana telefon etti cezaevine götürülürken kardesimin kocası simdi mahkemede ne olur bilmiyorum ama kardesim 8 yıldan bâsladigını söylüyor ben kim dogru kim yalan söylüyor anlamdim e
Enişteye değil eşine vicdan yapmış
Hapse girmesini istemiyormuş
İki kişi beni dövmeye gelse Ya Allah derim bende
Kuzu kuzu dövdürecek sandılar zaar
Onun öyle demesi kesin kararlıysan dövücem dedim yani eger boşanmicaksan birdaha yüz yüze bakacakları içineniBosancaksan dövcem ne demek ya, basanacaksaniz insan gibi kendi aranizda anlasarak bosanamiyomusunuz neden araya baskalarini katiyosunuzki? Ailelerin kari koca arasina bu kadar karismasini cok sacma buluyorum bu kadari fazla..
Enistem yanımda konuştu suraya gelsene bi konusalim dedi gel göstereyim falan demedi dövülmesine üzülmedim çünkü oda bana şiddet uyguluyordu çocuklarımada vuruyordu benim üzülmemin nedeni eger 8 10 sene ceza evine girerse hayatinin orda geçmesi daha önce 2 sene yattı cezaevinde bana şiddet uyguladigı için ilk çocuguma hamileyken bana şiddet uygulamışti daha sonralarıda var gebe kadina siddetten girdi zatenEnişten kardeş gel iki kelam edelim dememiştir, gelde gösteriyim sana günü (burasını bipleyerek yazdım erkek ağzıyla yazamayacağım için) diyerek çağırmıştır. Oda boş gitmemiştir.
Hayır dövdürülecekken hiç üzülmedin mi eşine şimdi cezaevine girerken üzülüyorsun.
Hamilesin çok üstüne gitmemeliyiz aslında ama eşinden kendini koru, Allah muhafaza gençliğimi burda senin yüzünden çürütücem diye düşünüp sana sarabilir.
İlk zamanlar araları iyidi sonradan bozuldu konuşmuyolardi hatta kardesimle görüsmemi bile istemiyordu eşimYok ben vicdanı için söylemedim o kısım bagımsız kendi yorumum darp ayrı silah kullanarak adan yaralamak ayrıdır hukuken bile...bıçaklanan kişinin hayati riski dayak yiyenden fazladır olay dayak boyutunu aşmış o yüzden söyledim...
Bu arada enişte de ayrı cins (bulabildiğim en yumuşak sıfat) önceden husumetleri vardı zaar
Ooo, o ordan kurtulamaz desene. Ozaman eniştene de eşine de müstehak bırak ikiside ne halt yiyorsa yesin. O çocuğuna, hamile karısına vuran elleri de hapishanede kırılsın.Onun öyle demesi kesin kararlıysan dövücem dedim yani eger boşanmicaksan birdaha yüz yüze bakacakları içineni
Enistem yanımda konuştu suraya gelsene bi konusalim dedi gel göstereyim falan demedi dövülmesine üzülmedim çünkü oda bana şiddet uyguluyordu çocuklarımada vuruyordu benim üzülmemin nedeni eger 8 10 sene ceza evine girerse hayatinin orda geçmesi daha önce 2 sene yattı cezaevinde bana şiddet uyguladigı için ilk çocuguma hamileyken bana şiddet uygulamışti daha sonralarıda var gebe kadina siddetten girdi zaten
Enistem yanımda konuştu suraya gelsene bi konusalim dedi gel göstereyim falan demedi dövülmesine üzülmedim çünkü oda bana şiddet uyguluyordu çocuklarımada vuruyordu benim üzülmemin nedeni eger 8 10 sene ceza evine girerse hayatinin orda geçmesi daha önce 2 sene yattı cezaevinde bana şiddet uyguladigı için ilk çocuguma hamileyken bana şiddet uygulamışti daha sonralarıda var gebe kadina siddetten girdi zaten
İki kişiye tek başınaYa allah diyip bıçakla saldırmaktansa oda normal şekilde dövebilirdi ayrıca onun haberi bile yoktu sadece gel konuşalım demişti
Evet beni dövdügü için bana baya şiddet uyguluyor ailemle görüştürmüyordu şikayet ettigim zamanlarda darp raporlarım vardı elimin üstüne dikkat et yazmıstı çakıyla sonrasında kafama kafa attı anlım yarıldı daha bunu gibi bir sürüsizi dövdüğü için mi 2 sene yattı hapiste.
Az uz pislik değilmişEvet beni dövdügü için bana baya şiddet uyguluyor ailemle görüştürmüyordu şikayet ettigim zamanlarda darp raporlarım vardı elimin üstüne dikkat et yazmıstı çakıyla sonrasında kafama kafa attı anlım yarıldı daha bunu gibi bir sürü
İki kişiye tek başına
Adam dövmenin normal şeklide mi oluyor
Eniştene deseydin ya normal şekilde konuşun ne dövmesi diye[/QUOTE ben dövülmesinden rahatsız degilim anlatamıyorum galiba ben onun elinden neler çektim ayrıca adam olan 2 degil 3 kişiyede gider silahsız bıçaksız
Ama işte içim rahat etmiyor dayak yemesi başka hapishanede seneler boyunca kalması başkaOoo, o ordan kurtulamaz desene. Ozaman eniştene de eşine de müstehak bırak ikiside ne halt yiyorsa yesin. O çocuğuna, hamile karısına vuran elleri de hapishanede kırılsın.