• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle boşanıyoruz

Allah akıl fikir versin, bir tane akıllı yokmuydu aranızda? Döveceklermiş he adamda salaktı kendini dövdürecek, ceza da almaz nefsi müdafa bildiğin.
Ben orda neler yaşadılar birbirlerine ne söylediler bilmiyorum eşim neden bıçakladı onuda bilmiyorum döver söver ama normalde bıçakta taşımaz ki o gün varmıs yanında kardesimin kocasida tek gitmedi bir arkadasiyla gitti eşim tekmiş orda kim ne dedi bilmiyorum eşim farklı söyledi bana telefon etti cezaevine götürülürken kardesimin kocası simdi mahkemede ne olur bilmiyorum ama kardesim 8 yıldan bâsladigını söylüyor ben kim dogru kim yalan söylüyor anlamdim e

Bosancaksan dövcem ne demek ya, basanacaksaniz insan gibi kendi aranizda anlasarak bosanamiyomusunuz neden araya baskalarini katiyosunuzki? Ailelerin kari koca arasina bu kadar karismasini cok sacma buluyorum bu kadari fazla..

Enişteye değil eşine vicdan yapmış
Hapse girmesini istemiyormuş :eek:
İki kişi beni dövmeye gelse Ya Allah derim bende:sopa:
Kuzu kuzu dövdürecek sandılar zaar
Ya allah diyip bıçakla saldırmaktansa oda normal şekilde dövebilirdi ayrıca onun haberi bile yoktu sadece gel konuşalım demişti

Ben orda neler yaşadılar birbirlerine ne söylediler bilmiyorum eşim neden bıçakladı onuda bilmiyorum döver söver ama normalde bıçakta taşımaz ki o gün varmıs yanında kardesimin kocasida tek gitmedi bir arkadasiyla gitti eşim tekmiş orda kim ne dedi bilmiyorum eşim farklı söyledi bana telefon etti cezaevine götürülürken kardesimin kocası simdi mahkemede ne olur bilmiyorum ama kardesim 8 yıldan bâsladigını söylüyor ben kim dogru kim yalan söylüyor anlamdim e
Enişten kardeş gel iki kelam edelim dememiştir, gelde gösteriyim sana günü (burasını bipleyerek yazdım erkek ağzıyla yazamayacağım için) diyerek çağırmıştır. Oda boş gitmemiştir.
Hayır dövdürülecekken hiç üzülmedin mi eşine şimdi cezaevine girerken üzülüyorsun.

Hamilesin çok üstüne gitmemeliyiz aslında ama eşinden kendini koru, Allah muhafaza gençliğimi burda senin yüzünden çürütücem diye düşünüp sana sarabilir.

İyide belli değil mi dövmeye gidiyorum demiş zaten kardeşinin kocası, onlar 2 kişi dövünce eşin kuzu kuzu dayağını mı yesin, eline ne geçerse koruyacak kendisini. Sen de karışacaksın zaten işin içine, savcı seni ifadeye çağıracak, bari düzgün anlat, kardeşimin kocası dövmeye gitti de.

Enişteye değil eşine vicdan yapmış
Hapse girmesini istemiyormuş :eek:
İki kişi beni dövmeye gelse Ya Allah derim bende:sopa:
Kuzu kuzu dövdürecek sandılar zaar

Yok ben vicdanı için söylemedim o kısım bagımsız kendi yorumum darp ayrı silah kullanarak adan yaralamak ayrıdır hukuken bile...bıçaklanan kişinin hayati riski dayak yiyenden fazladır olay dayak boyutunu aşmış o yüzden söyledim...

Bu arada enişte de ayrı cins (bulabildiğim en yumuşak sıfat) önceden husumetleri vardı zaar

evden dövmeye diye çıkmışlar zaten neden engel olmadınız?
amaçları belliymiş..sizde boşanmak için evi terketmişken enişte niye boşanırsan dövücem diyor ki?
eniştende kocanda ne tuhaf tipler dövmek bıçaklamak.. normal bir insan yokmuydu çevrenizde enişteye delimisin sen boşanmak istiyor diye insan dövülür mü diyecek?

Bosancaksan dövcem ne demek ya, basanacaksaniz insan gibi kendi aranizda anlasarak bosanamiyomusunuz neden araya baskalarini katiyosunuzki? Ailelerin kari koca arasina bu kadar karismasini cok sacma buluyorum bu kadari fazla..
Onun öyle demesi kesin kararlıysan dövücem dedim yani eger boşanmicaksan birdaha yüz yüze bakacakları içineni
Enişten kardeş gel iki kelam edelim dememiştir, gelde gösteriyim sana günü (burasını bipleyerek yazdım erkek ağzıyla yazamayacağım için) diyerek çağırmıştır. Oda boş gitmemiştir.
Hayır dövdürülecekken hiç üzülmedin mi eşine şimdi cezaevine girerken üzülüyorsun.

Hamilesin çok üstüne gitmemeliyiz aslında ama eşinden kendini koru, Allah muhafaza gençliğimi burda senin yüzünden çürütücem diye düşünüp sana sarabilir.
Enistem yanımda konuştu suraya gelsene bi konusalim dedi gel göstereyim falan demedi dövülmesine üzülmedim çünkü oda bana şiddet uyguluyordu çocuklarımada vuruyordu benim üzülmemin nedeni eger 8 10 sene ceza evine girerse hayatinin orda geçmesi daha önce 2 sene yattı cezaevinde bana şiddet uyguladigı için ilk çocuguma hamileyken bana şiddet uygulamışti daha sonralarıda var gebe kadina siddetten girdi zaten

Yok ben vicdanı için söylemedim o kısım bagımsız kendi yorumum darp ayrı silah kullanarak adan yaralamak ayrıdır hukuken bile...bıçaklanan kişinin hayati riski dayak yiyenden fazladır olay dayak boyutunu aşmış o yüzden söyledim...

Bu arada enişte de ayrı cins (bulabildiğim en yumuşak sıfat) önceden husumetleri vardı zaar
İlk zamanlar araları iyidi sonradan bozuldu konuşmuyolardi hatta kardesimle görüsmemi bile istemiyordu eşim

Ayyyy adam mal gibi dayak yeseydi hosunuza mi gidecekti ?
Bosanmakta medeniyet istiyor tabi :110:

Onun öyle demesi kesin kararlıysan dövücem dedim yani eger boşanmicaksan birdaha yüz yüze bakacakları içineni

Enistem yanımda konuştu suraya gelsene bi konusalim dedi gel göstereyim falan demedi dövülmesine üzülmedim çünkü oda bana şiddet uyguluyordu çocuklarımada vuruyordu benim üzülmemin nedeni eger 8 10 sene ceza evine girerse hayatinin orda geçmesi daha önce 2 sene yattı cezaevinde bana şiddet uyguladigı için ilk çocuguma hamileyken bana şiddet uygulamışti daha sonralarıda var gebe kadina siddetten girdi zaten
Ooo, o ordan kurtulamaz desene. Ozaman eniştene de eşine de müstehak bırak ikiside ne halt yiyorsa yesin. O çocuğuna, hamile karısına vuran elleri de hapishanede kırılsın.

sizi dövdüğü için mi 2 sene yattı hapiste.

Ya allah diyip bıçakla saldırmaktansa oda normal şekilde dövebilirdi ayrıca onun haberi bile yoktu sadece gel konuşalım demişti
İki kişiye tek başına :KK57:
Adam dövmenin normal şeklide mi oluyor
Eniştene deseydin ya normal şekilde konuşun ne dövmesi diye

sizi dövdüğü için mi 2 sene yattı hapiste.
Evet beni dövdügü için bana baya şiddet uyguluyor ailemle görüştürmüyordu şikayet ettigim zamanlarda darp raporlarım vardı elimin üstüne dikkat et yazmıstı çakıyla sonrasında kafama kafa attı anlım yarıldı daha bunu gibi bir sürü

Evet beni dövdügü için bana baya şiddet uyguluyor ailemle görüştürmüyordu şikayet ettigim zamanlarda darp raporlarım vardı elimin üstüne dikkat et yazmıstı çakıyla sonrasında kafama kafa attı anlım yarıldı daha bunu gibi bir sürü
Az uz pislik değilmiş
Manyak herif

İki kişiye tek başına :KK57:
Adam dövmenin normal şeklide mi oluyor
Eniştene deseydin ya normal şekilde konuşun ne dövmesi diye[/QUOTE ben dövülmesinden rahatsız degilim anlatamıyorum galiba ben onun elinden neler çektim ayrıca adam olan 2 degil 3 kişiyede gider silahsız bıçaksız

Neden medeni iki insan gibi ayrılamadınız ? Boşanacaksan dövecem ?? Bu nasıl bir zihniyet ve siz ikili ilişkinizi başkalarının bu şekilde müdahil olabileceği bir duruma gelmesine nasıl izin verdiniz ? Bu adam size yanlış yapmış olsa dahi bunu çözmenin yolu itiş kakış dövüş sövüş müdür ? Bu gibi ailevi konularda daha hassas düşünmemiz gerekir. Attığımız her adımı iki kere düşünüp ağzımızdan çıkan sözleri on kere tartmadığımız sürece vicdanımız daha çok rahatsız olur.ve biz sonucunu kestiremediğimiz veballeri kendimize yük ederiz. İnşallah daha fazla kimse zarar görmeden medenice boşanırsınız .

Ooo, o ordan kurtulamaz desene. Ozaman eniştene de eşine de müstehak bırak ikiside ne halt yiyorsa yesin. O çocuğuna, hamile karısına vuran elleri de hapishanede kırılsın.
Ama işte içim rahat etmiyor dayak yemesi başka hapishanede seneler boyunca kalması başka

Back