Eşimle boşanıyoruz

Ayy tövbe yarabbim. Sanki korku filmi!! Ya bırak 15 sene yatsın ne üzülüyon, bu adam dışardakilere zarar.

Ama işte içim rahat etmiyor dayak yemesi başka hapishanede seneler boyunca kalması başka
Bacım sende iyi değilsin. Elinin üstüne çakıyla yazı yazmış hamile kadının kafasını yarmış neyin üzülmesi bu,beter olsun.

Ha en başta şer insana bulaşılmaz deyip kenara geçicektin ama artık yapacak bişey yok bekleyip göreceksin.

Enişte iyi mi bu arada hayati tehlikesi varmı?

E gitmemiş işte
Zaten anlattıkların doğruysa adama da benzemiyor
Midemi bulandırdı
Bırak yatsın yatabildiği kadar

Evet iyi degilim biliyorum psikolajim çok bozuk eniştem iyi 1 hafta yattı hastanede dün çıkarttılar

e bundan sana ne ki o zaman.. kalsın icerde..

oha çakıyla mı?
o zaman niye boşanmadınız ki hazır hapisteyken ..
boşuna vicdan azabı çekme bırak pisliğinde boğulsun. 8 sene bile az bunun gibisinin toplum içine karışmaması lazım ..
ilk mesajımda niye engel olmadınız enişte giderken demiştim ama geri aldım sorumu..

Bildiğin azmettirmişsiniz ama sonucun buraya varacağını tahmin edememişsiniz. Yaptığınız suç. Ne dense boş, durduk yere kardeşinizin eşinin başını da yakmışsınız.

Boşanmadım affettim ben hep affettim onu hepte aynı şeyleri yaşadim degişmedi eniştemde zaten bana telefonda kesin boşancakmısın diye bu yüzden sordu ben affettigim için sürekli oda yüzyuze bakıyoruz sonra diye

off çokta küçüksün kaç yaşında evlendin?
bu 2.çocuk mu olacak?

5 sene geçmeden ikinci yaralama olayı zor kurtulur dilerim kurtulmaz da hamile kadına şiddet uygulamış bir de daha çok koyu sözleri hak ediyor şüphesiz.
Bu olay yeni mi oldu ?
Enişteniz 4 kere hangi bölge'den bıçaklan dı ?

Demek ki neymiş sucuk hamislere zararli ii ymiiiss
Ayy tevbe tevbe ne diyorum ben konuya bak yaa devreleri yaktiriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…