- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.961
- 748
Ayy tövbe yarabbim. Sanki korku filmi!! Ya bırak 15 sene yatsın ne üzülüyon, bu adam dışardakilere zarar.Evet beni dövdügü için bana baya şiddet uyguluyor ailemle görüştürmüyordu şikayet ettigim zamanlarda darp raporlarım vardı elimin üstüne dikkat et yazmıstı çakıyla sonrasında kafama kafa attı anlım yarıldı daha bunu gibi bir sürü
Bacım sende iyi değilsin. Elinin üstüne çakıyla yazı yazmış hamile kadının kafasını yarmış neyin üzülmesi bu,beter olsun.Ama işte içim rahat etmiyor dayak yemesi başka hapishanede seneler boyunca kalması başka
Neden üzüldügümü bende bilmiyorumAyy tövbe yarabbim. Sanki korku filmi!! Ya bırak 15 sene yatsın ne üzülüyon, bu adam dışardakilere zarar.
Evet iyi degilim biliyorum psikolajim çok bozuk eniştem iyi 1 hafta yattı hastanede dün çıkarttılarBacım sende iyi değilsin. Elinin üstüne çakıyla yazı yazmış hamile kadının kafasını yarmış neyin üzülmesi bu,beter olsun.
Ha en başta şer insana bulaşılmaz deyip kenara geçicektin ama artık yapacak bişey yok bekleyip göreceksin.
Enişte iyi mi bu arada hayati tehlikesi varmı?
böyle tipleri nasıl buluyorlar. anlamıyıorum...Demekki sucuktan çıkıyormuş yangın
Beyin hücrelerini öldürüyosa demek
Sen artık azmettirme işi sana bulaşmaması için dua ediceksin. Normal şeyler yaşamıyosun bi psikoloğa gitsen iyi olur. Yaşlar kaç bu arada?Evet iyi degilim biliyorum psikolajim çok bozuk eniştem iyi 1 hafta yattı hastanede dün çıkarttılar
Dogru olmayan birşeyi neden söylim ki dogru hepsiE gitmemiş işte
Zaten anlattıkların doğruysa adama da benzemiyor
Midemi bulandırdı
Bırak yatsın yatabildiği kadar
e bundan sana ne ki o zaman.. kalsın icerde..Onun öyle demesi kesin kararlıysan dövücem dedim yani eger boşanmicaksan birdaha yüz yüze bakacakları içineni
Enistem yanımda konuştu suraya gelsene bi konusalim dedi gel göstereyim falan demedi dövülmesine üzülmedim çünkü oda bana şiddet uyguluyordu çocuklarımada vuruyordu benim üzülmemin nedeni eger 8 10 sene ceza evine girerse hayatinin orda geçmesi daha önce 2 sene yattı cezaevinde bana şiddet uyguladigı için ilk çocuguma hamileyken bana şiddet uygulamışti daha sonralarıda var gebe kadina siddetten girdi zaten
Eniştem öyle söylemez mahkemede dövim mi boşancaksan kesin dedim diye benim yaşım 22Sen artık azmettirme işi sana bulaşmaması için dua ediceksin. Normal şeyler yaşamıyosun bi psikoloğa gitsen iyi olur. Yaşlar kaç bu arada?
Evet beni dövdügü için bana baya şiddet uyguluyor ailemle görüştürmüyordu şikayet ettigim zamanlarda darp raporlarım vardı elimin üstüne dikkat et yazmıstı çakıyla sonrasında kafama kafa attı anlım yarıldı daha bunu gibi bir sürü
Boşanmadım affettim ben hep affettim onu hepte aynı şeyleri yaşadim degişmedi eniştemde zaten bana telefonda kesin boşancakmısın diye bu yüzden sordu ben affettigim için sürekli oda yüzyuze bakıyoruz sonra diyeoha çakıyla mı?
o zaman niye boşanmadınız ki hazır hapisteyken ..
boşuna vicdan azabı çekme bırak pisliğinde boğulsun. 8 sene bile az bunun gibisinin toplum içine karışmaması lazım ..
ilk mesajımda niye engel olmadınız enişte giderken demiştim ama geri aldım sorumu..
Ahhh ahhh.... içim yanıyo böyle okuyunca gencecik yaşta evlenip... Allah yardımcın olsun.. ne diyelim ki ...E
Eniştem öyle söylemez mahkemede dövim mi boşancaksan kesin dedim diye benim yaşım 22
Hayatimin en büyük yanlısıydı zaten evlenmekAhhh ahhh.... içim yanıyo böyle okuyunca gencecik yaşta evlenip... Allah yardımcın olsun.. ne diyelim ki ...
Boşanmadım affettim ben hep affettim onu hepte aynı şeyleri yaşadim degişmedi eniştemde zaten bana telefonda kesin boşancakmısın diye bu yüzden sordu ben affettigim için sürekli oda yüzyuze bakıyoruz sonra diye
Benimde içim yanıyorAhhh ahhh.... içim yanıyo böyle okuyunca gencecik yaşta evlenip... Allah yardımcın olsun.. ne diyelim ki ...
16 yasında evlendim 1 kızim 1 oglum var aralarında birer yaş var şuan biri 4 biri 5 yaşındaoff çokta küçüksün kaç yaşında evlendin?
bu 2.çocuk mu olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?