- 15 Şubat 2013
- 24.969
- En iyi cevaplar
- 1
- 94.262
- 798
Bende bunu soracaktım, ne yaptı da bu kadar gözünüz karardıBen şok ben iptal
Şaka bir yana bu adam size ne yaptı da çocuğunuzun babasini dovmelerine izin verdiniz?
Eşiniz kendini korumuş indirim alır heralde
bence seni de azmettiren olarak dava dosyasına yazmaları lazım... ama gebesin... tüh allah hepiinzi nasıl biliyorsa öyle yapsınEşimle boşanıyoruz benim sorunum eşimle boşanmamız degil zaten boşanacaktık eski konularimdan bilenler bilir boşanmak istiyordum ama istedigim gibi olmadı vicdanim rahat degil ben evi terk edip kız kardesimin evine gittim teledonlarını acmadım aradı sürekli sonra annemin dükkana gitmiş sürekli kardesimin kocası da bir arkadaşıyla eşimi arayıp bir yere çagırdı evden eşimi dövmek için çıktılar sonra telefon geldi kardesimin kocası boşanacaksan dövcem dedi bana bende boşancam dedim ve kapatti ve sonra 15 dk sonra telefon geldi kardeşime eşim kardesimin kocasını bıçaklamış ama önce onlar eşimin çok kötu dövmüşler ve oda bıçaklamis 3 4 yerinden ve kaçmis biz hemen hastaneye gittik ameliyata alındı kardesimin esi ertesi gün eşimi polisler yakalamış beni polisin telinden aradı kardesimin kocasının benle ilgili kötü şeyler söyledigini söyledi ve beni ziyarete gel dedi kapattı benim vicdanım hiç rahat degil şimdi kaç sene yatacak onu bilmiyor ben bu şekilde boşanmak istemiyordum kendimi suçluyorum hapiste sürünsün istemiyordum napıcam bilmiyorum kafam çok karıştı içim hiç rahat degil
Ben
Ben Gaz vermedim git döv diye eşiminde iyi biri oldugu söylenemez kardesimin kocası eşime sinir oldu ikide bir annemin dükkanına gittigi için annem benim orda olmadigimi söyledigi halde ve zaten aralari iyi degildi ve sonra evden çıktılar arkadasıyla beraber orda beni aradı boşancakmısın dedi bende evet dedim ve dövcem dedi sonra dövmüşler ve sonra eşim bıçaklamıs ve kaçmış ve bir kerede degil 3 4 kere
Şuan annemde kalıyorum evi terk ettigim gün ordaydım sadece zaten olanlarda o gün olduben eniştenin sana gicik olup ( olaya sebebiyet verdiginden ötürü) bi de evinde kaliyomuşsun, bence annen ya da alternatif düşünmeye başla. ne olur ne olmaz.
Ben bu konuyu açan kişiyi hatırlıyorum. Eşi kızı dövüyordu eve birşey almıyordu, sürekli sucuk alip sadece onu yediriyordu kiza. Tmm boşansın ama tabi bu sekilde degil
Allahim sen bu insanlara akil fikir ver...
evet bende seni hatırladim bende böyle olmasinı istemiyordum normalde bıçak taşımaz ama onun yanına gelirken bıçak almış yaninaBen bu konuyu açan kişiyi hatırlıyorum. Eşi kızı dövüyordu eve birşey almıyordu, sürekli sucuk alip sadece onu yediriyordu kiza. Tmm boşansın ama tabi bu sekilde degil
sen eşi sucuk alıp yeme diyen uye misin ? onu de.Şuan annemde kalıyorum evi terk ettigim gün ordaydım sadece zaten olanlarda o gün oldu
ben olayı şöyle hatırlıyorum kız annesine gidecekti. ama adam eve sucuk almıştıu ve kıza bunu yeme demişti. ?? uyeler farklı mı ?Ben bu konuyu açan kişiyi hatırlıyorum. Eşi kızı dövüyordu eve birşey almıyordu, sürekli sucuk alip sadece onu yediriyordu kiza. Tmm boşansın ama tabi bu sekilde degil
Yok bu o uye degil.Bunun ki sucuk aliyormus.ben olayı şöyle hatırlıyorum kız annesine gidecekti. ama adam eve sucuk almıştıu ve kıza bunu yeme demişti. ?? uyeler farklı mı ?
Hayır o degilim benim konumdada sucuk vardi ama farklıydısen eşi sucuk alıp yeme diyen uye misin ? onu de.
gerci ne sucuk ne de baska birşey hepinizin yaptıgını affedilmez ama ... neyse ...
şimdi olan olmuş. belli ki herkes haddinden fazla öfkelenmiş. haklıyken haksız yerine düşeceksiniz ama neyse... kendi düşen aglamaz. kasten adam yaralama var. ve nefsi mudahas var. hepsi cezasını ceker.Hayır o degilim benim konumdada sucuk vardi ama farklıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?