Eşimle boşanıyoruz benim sorunum eşimle boşanmamız degil zaten boşanacaktık eski konularimdan bilenler bilir boşanmak istiyordum ama istedigim gibi olmadı vicdanim rahat degil ben evi terk edip kız kardesimin evine gittim teledonlarını acmadım aradı sürekli sonra annemin dükkana gitmiş sürekli kardesimin kocası da bir arkadaşıyla eşimi arayıp bir yere çagırdı evden eşimi dövmek için çıktılar sonra telefon geldi kardesimin kocası boşanacaksan dövcem dedi bana bende boşancam dedim ve kapatti ve sonra 15 dk sonra telefon geldi kardeşime eşim kardesimin kocasını bıçaklamış ama önce onlar eşimin çok kötu dövmüşler ve oda bıçaklamis 3 4 yerinden ve kaçmis biz hemen hastaneye gittik ameliyata alındı kardesimin esi ertesi gün eşimi polisler yakalamış beni polisin telinden aradı kardesimin kocasının benle ilgili kötü şeyler söyledigini söyledi ve beni ziyarete gel dedi kapattı benim vicdanım hiç rahat degil şimdi kaç sene yatacak onu bilmiyor ben bu şekilde boşanmak istemiyordum kendimi suçluyorum hapiste sürünsün istemiyordum napıcam bilmiyorum kafam çok karıştı içim hiç rahat degil
iyi de bunlara sebep kadin. kadinin talebiyle eniste gidiyo dövmeye. kadın azmettirici bu hikayede. adamlar kıro da kadin ne bu durumda ???ne biçim kocalarınız var yahu, biri bacanağını döver, öbürü bıçaklar...
çok aradınız mı bu magandaları? evlerden ırak...
iyi de bunlara sebep kadin. kadinin talebiyle eniste gidiyo dövmeye. kadın azmettirici bu hikayede. adamlar kıro da kadin ne bu durumda ???
Ben Gaz vermedim git döv diye eşiminde iyi biri oldugu söylenemez kardesimin kocası eşime sinir oldu ikide bir annemin dükkanına gittigi için annem benim orda olmadigimi söyledigi halde ve zaten aralari iyi degildi ve sonra evden çıktılar arkadasıyla beraber orda beni aradı boşancakmısın dedi bende evet dedim ve dövcem dedi sonra dövmüşler ve sonra eşim bıçaklamıs ve kaçmış ve bir kerede degil 3 4 kereÇok fenasınız,niye böyle liseli kızlar gibi gaz verip adamı eşinizin üstüne saldınız?
Madem bir olay olmuş artık kavga gürültü kopmuş tamam da eşin niye kayınbiraderi bıçaklıyor?Demek ki boş gezmiyormuş,bıçak taşıyormuş.Demek ki dayak yemese de bu işi yapacak zihniyette bir magandaymış?
Böyle bir durumda -ceza alacağı için- asla vicdan azabı çekmem.Bıçaklamasaydı hacı! Allah Allah yani ne olursa olsun dayağı yedin veya attın edebinle ayrıl oradan.Siz de dayak atmaya giden de bıçaklayan da suçlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?