- 12 Şubat 2025
- 14
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi kimsekimmmm
-
Allah bılırde 4 duvarın ıcınde ne yaşadığınızı bılemem ama kımse duzelmez günü geldıgınde keske Ozman boşansaydım dememek ıcın bence uğraşmayın derim çocukda büyüyor emınolun orda mutsuz bı aılede büyücekse aılenın yanında büyüsün ıssız güçsüz adamla zaten ömür gecmıyor benım bu ıkıncı evlılıgım yıllar önce boşandım siddet ve baska seyler yüzünden Evt 2 kızım var zor oldu büyütmek aılemle yaşadım onların yardımıyla büyüdüler Sımdı tekrar evlendım hayatımda yasayabılcegım en guzel evlılıgı yaşıyorum dıyebılırım bekar kız gıbı evlendım düğünümle kınamla gelınlıgımle tekrardan Sımdı bızde bebek ıstıyoruz ama ıyıkıde bıtmıs dıyorum ıyıkı iyi dusun iyi karar ver ama oyle bır adamla ömür gecmez nokta yanı dahası yokLütfen yardımcı olurmusunuz eşimle kavga ettik şiddet uyguladı ayrıldık boşanma davası açacaktık ben hamile olduğumu öğrendim bir kaç gün sonra dayanamayıp söyledim çünkü çok istiyordu evleneli 4 ay oldu yeni daha ama kendisinde yalan hakaret şiddet ve güvensizlik var ben ne yapacam bilmiyorum açık konuşuyum hamile halimle ne kadar durabilirim ki annemle babamın evinde sigortasız işte çalışıyor sigorta yaptırcam dedi bebek için yaptırmaz şimdi de hastanede sıkıntıya girecek ben ne yapıyım yardımcı olun ne yapacam bilmiyorum
Dik durmak lazım geri adım atma insansın sen yA dayak ne demek sana dıyecekkı sımfı sınır anımda oldu affet ama tekrarı olacak daha en guzel günlerınızde bu olduysa ömür boyu neler yaşanacak neler görülecek her sinir anında sıddetmı cekeceksın bıgun bu dedıklerımı anlarsın ınsallah gec olmaz hakkında hayırlısıLütfen yardımcı olurmusunuz eşimle kavga ettik şiddet uyguladı ayrıldık boşanma davası açacaktık ben hamile olduğumu öğrendim bir kaç gün sonra dayanamayıp söyledim çünkü çok istiyordu evleneli 4 ay oldu yeni daha ama kendisinde yalan hakaret şiddet ve güvensizlik var ben ne yapacam bilmiyorum açık konuşuyum hamile halimle ne kadar durabilirim ki annemle babamın evinde sigortasız işte çalışıyor sigorta yaptırcam dedi bebek için yaptırmaz şimdi de hastanede sıkıntıya girecek ben ne yapıyım yardımcı olun ne yapacam bilmiyorum
Lütfen yardımcı olurmusunuz eşimle kavga ettik şiddet uyguladı ayrıldık boşanma davası açacaktık ben hamile olduğumu öğrendim bir kaç gün sonra dayanamayıp söyledim çünkü çok istiyordu evleneli 4 ay oldu yeni daha ama kendisinde yalan hakaret şiddet ve güvensizlik var ben ne yapacam bilmiyorum açık konuşuyum hamile halimle ne kadar durabilirim ki annemle babamın evinde sigortasız işte çalışıyor sigorta yaptırcam dedi bebek için yaptırmaz şimdi de hastanede sıkıntıya girecek ben ne yapıyım yardımcı olun ne yapacam bilmiyorum
4 ayda yaptıklarına bakarsak bu adamdan bir cacık olmaz. Bebeğe yazık edersiniz.Lütfen yardımcı olurmusunuz eşimle kavga ettik şiddet uyguladı ayrıldık boşanma davası açacaktık ben hamile olduğumu öğrendim bir kaç gün sonra dayanamayıp söyledim çünkü çok istiyordu evleneli 4 ay oldu yeni daha ama kendisinde yalan hakaret şiddet ve güvensizlik var ben ne yapacam bilmiyorum açık konuşuyum hamile halimle ne kadar durabilirim ki annemle babamın evinde sigortasız işte çalışıyor sigorta yaptırcam dedi bebek için yaptırmaz şimdi de hastanede sıkıntıya girecek ben ne yapıyım yardımcı olun ne yapacam bilmiyorum
Hanımefendi güven yok, şiddet görmüşsünüz hem de daha 4. Ayda! O eve bebek mi getirmek istiyorsunuz? Başınızı taşlara vurursunuz benden söylemesi. Şuan kolay yol gibi görünen barışmayı seçerseniz sonra mutsuz bir evde bir de çocukla olacaksınız. Kendinize gelinLütfen yardımcı olurmusunuz eşimle kavga ettik şiddet uyguladı ayrıldık boşanma davası açacaktık ben hamile olduğumu öğrendim bir kaç gün sonra dayanamayıp söyledim çünkü çok istiyordu evleneli 4 ay oldu yeni daha ama kendisinde yalan hakaret şiddet ve güvensizlik var ben ne yapacam bilmiyorum açık konuşuyum hamile halimle ne kadar durabilirim ki annemle babamın evinde sigortasız işte çalışıyor sigorta yaptırcam dedi bebek için yaptırmaz şimdi de hastanede sıkıntıya girecek ben ne yapıyım yardımcı olun ne yapacam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?