• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle bebek için barışmalımıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kimsekimmmm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
14
0
1
24
Lütfen yardımcı olurmusunuz eşimle kavga ettik şiddet uyguladı ayrıldık boşanma davası açacaktık ben hamile olduğumu öğrendim bir kaç gün sonra dayanamayıp söyledim çünkü çok istiyordu evleneli 4 ay oldu yeni daha ama kendisinde yalan hakaret şiddet ve güvensizlik var ben ne yapacam bilmiyorum açık konuşuyum hamile halimle ne kadar durabilirim ki annemle babamın evinde sigortasız işte çalışıyor sigorta yaptırcam dedi bebek için yaptırmaz şimdi de hastanede sıkıntıya girecek ben ne yapıyım yardımcı olun ne yapacam bilmiyorum

Herhalde hamilelikten kaynaklı biraz duygusallaştınız.
4 aylık evlilikte şiddet gördüyseniz eğer bu işin sonu daha da beter olur.
Bu süreçte birbirinize gözünüz gibi bakmanız lazım, adı üstünce cicim ayları.
Sorumsuz adamın teki ayrıcada.
Bu adamdan size koca çocuğunuza baba olmaz. Ailenizle yaşayın başladığınız yoldan dönmeyin. Baba olası varsa nerde olsa olur.

Lütfen yardımcı olurmusunuz eşimle kavga ettik şiddet uyguladı ayrıldık boşanma davası açacaktık ben hamile olduğumu öğrendim bir kaç gün sonra dayanamayıp söyledim çünkü çok istiyordu evleneli 4 ay oldu yeni daha ama kendisinde yalan hakaret şiddet ve güvensizlik var ben ne yapacam bilmiyorum açık konuşuyum hamile halimle ne kadar durabilirim ki annemle babamın evinde sigortasız işte çalışıyor sigorta yaptırcam dedi bebek için yaptırmaz şimdi de hastanede sıkıntıya girecek ben ne yapıyım yardımcı olun ne yapacam bilmiyorum
Allah bılırde 4 duvarın ıcınde ne yaşadığınızı bılemem ama kımse duzelmez günü geldıgınde keske Ozman boşansaydım dememek ıcın bence uğraşmayın derim çocukda büyüyor emınolun orda mutsuz bı aılede büyücekse aılenın yanında büyüsün ıssız güçsüz adamla zaten ömür gecmıyor benım bu ıkıncı evlılıgım yıllar önce boşandım siddet ve baska seyler yüzünden Evt 2 kızım var zor oldu büyütmek aılemle yaşadım onların yardımıyla büyüdüler Sımdı tekrar evlendım hayatımda yasayabılcegım en guzel evlılıgı yaşıyorum dıyebılırım bekar kız gıbı evlendım düğünümle kınamla gelınlıgımle tekrardan Sımdı bızde bebek ıstıyoruz ama ıyıkıde bıtmıs dıyorum ıyıkı iyi dusun iyi karar ver ama oyle bır adamla ömür gecmez nokta yanı dahası yok

Dik durmak lazım geri adım atma insansın sen yA dayak ne demek sana dıyecekkı sımfı sınır anımda oldu affet ama tekrarı olacak daha en guzel günlerınızde bu olduysa ömür boyu neler yaşanacak neler görülecek her sinir anında sıddetmı cekeceksın bıgun bu dedıklerımı anlarsın ınsallah gec olmaz hakkında hayırlısı

4 ayda - yalan şiddet hakaret

Kafayı yemıs olmalısınız dönmeyi düşünüyorsanız sonu gelir mi zannediyorsunuz insanlar 4 aylık evliyken heycandan uyuyamıyorlar kavuştuk die siz şiddetten bahsediyorsunuz çocuk ıcın barısılmaz

Eğer barışırsanız hayatınızda yapacağınız en büyük hatayı yaparsınız.
Evladınızı şiddet kokan bir evde büyütmeyin..
Gözünün önünde babası annesini döverek büyümesin.
Değişeceğine de asla inanmayın.. hele ki sizi çaresiz görsün daha beterini yapacaktır

Cicim ayı dediğimiz süreçte bunları yaşamışsınız, birazdık monotonlaştığınız döneme girdiğiniz de yaşayacaklarınız çokta sürpriz olmayacak. Bu kadar sağlıksız bir ortamda ne gebeliğin iyi geçer. Ne bebeğinin büyüme ortamı… asla değişmeyecek birine dönme derim…

Ne desem hamile gencecik kızı üzmüş olacağım. Sigortasız nasıl hastaneye gideceksin, gebelikten itibaren doğum sonrasında da her ay gitmen lazım. Kendinize bakamıyorsanız çocuğa nasıl bakacaksınız?
Vur kır içinde o bebek nasıl olacak? 4 ayda ne bu şiddet ne bu bebek

Dört ayda hızınızı alamamissiniz ki, kavga edip edip çocuğu hangi ara yaptınız, devlet hastanesine gideceksen gebelikte sigortayı devlet karşılıyor, sigorta sormuyorlar, sigorta için falan barışma sakın, dört ayda bunları yapan bı dört ayda daha neler yapar

bebek için barışılmaz, bebek için boşanılır. ileride böyle şeyler yaşamasın diye boşanın. 1 yıllık evliyim ben de hemen hamile kaldım ama eşim nişanlılıgmızdan bile daha iyi. her erkek evlenince değişir kimi yi kimi kötü olarak.
benim eşim evlendiğimiz günden beri hayatının merkezine beni koymuş durumda keza bende öyle. ikimizin de ailesi kalabalık ama 2 kişilik sade bi dünyamız var o evin içinde. benim hamilelik hormonlarıma çoğu zaman ağrılarım sebebiyle saçmalıyo oluşuma rağmen.
SİZİ SEVEN SİZİ DÖVMEZ dayanamaz size VURAMAZ bebek var diye düzelmez. ikimizde calısıyoruz ve ben ağrılı sıkıntılı bi hamilelik yaşıyorum diye evde bana bi şey yaptırmayan 32.haftamın dolmasını ben istediğim için sabırla bekleyen bi adam var. size değer veren değer verir. vermeyen itip kalkar. her evlilik engebeli olabilir ama şiddet hakaret bunlar dönülmez şeyler.

Ya sizi hamileyken de döverse? Nasıl guveneceksiniz? Her gün bu kadar korkuyla bu kadar şüpheyle yasanmaz. Kesinlikle barışmayın. Daha 4. Ayda sizi döven çocugunuzu da döver. Ben örneğini kayınvalidemde gördüm. Geçmişte neler yaşadıklarını anlattı.Emin olun asla degismiyorlar. Hamileyken huzur ortamı lazım, bebek dogdugunda huzurlu bir ev lazım. Yapmayın bunu kendinize.

4 ayda yaptıklarına bakarsak bu adamdan bir cacık olmaz. Bebeğe yazık edersiniz.

Hanımefendi güven yok, şiddet görmüşsünüz hem de daha 4. Ayda! O eve bebek mi getirmek istiyorsunuz? Başınızı taşlara vurursunuz benden söylemesi. Şuan kolay yol gibi görünen barışmayı seçerseniz sonra mutsuz bir evde bir de çocukla olacaksınız. Kendinize gelin

Daha 4 aylık evliymişsiniz sizin gözünün içine bakması lazım. Şimdi şiddet gösteren hep gösterecek. Bu defa çocuğunuz da eklenecek. Sigortayı düşünüyorsanız devlet gebeleri ücretsiz muayene ediyor. Etmese de yıllık sgk ya 400 küsür lira yatırınca o yıl boyunca ücretsiz muayene olabiliyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back