- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
iş arkadaşını netten aratmasıda hiç hoş olmamış ben de yerinde olsam kıskanırdım demek ki merak edecek kadar ilgisini çekmiş.hadi arattı senin yanında yapsaydı bunu sana söyleseydi bir sorun olmaz dı.İnsan kıskanır sevdiğini.Ama anlattığın kadarıylada kötü bir niyeti yokmuş sadece meraktan mış neyse bakalım affet bu sefer ama hep tetikte ol.
Işte bir hata nelere yol açıyor ömür boyu supheleneceksin guvenemeyeceksin eşine bu böyledir ama bunun üstüne gitmeye çalış kendini zorla bu konuda Hayır eşim bana güveniyor beni Seviyo diye düşünmeye çalış yoksa başka türlü bu kavgaların ardı arkası kesilmez bu anlattığın konuda ben bişey göremedim eşinden suphelenecek ama daha önce yaşadığın konu gerçekten üzücü bence zamana birak hersey düzelir
ben im yanımda aramasını geçtim.ben bu kim bunu aramışsın dediğimde önce bana yalan söyledi.başka bir arkadaşı için aramışlar falan filan.günler sonra gerçeği anlattı.o kadar çaresizim ki hem yaptığı affedilir bir şey değil affetmemem gerek diyorum hem de seviyorum ve yuvamı dağıtmak istemiyorum.
Yalan söylediğine göre belliki ilgisini çektiği için aratmış .Gereken tavrı göstermişsiniz zaten bir daha böyle bir şey yapamaz .Zaten yuva bukadar kolay yıkılmaz insanlar neler neler yaşıyor.Sizde ortamını görün o insana karşı davranışlarını inceleyin anormal bir durum yoksa kendinizi de üzmezsiniz.Bir hata yapmış her insan hataya düşeblir ona dersini verip gözünü korkuttuktan sonra merak etmeyin bir daha girişemez böyle şeylere.[/QU
ben zaten ilgisini çekip aradığından eminim.her ne kadar o abul etmese de.insan sabah serviste gördüğü birini neden gün içinde düşünüp merak etsin ki.
umarım bir daha yapmaz çünkü ben bir daha buna benzer bir olayı kaldırabileceğimi sanmıyorum...
Ben senin durumunu cok iyi anliyorum.sen istiyorsun ki bir hata yapmis ama o hatasini telafi etsin.azicik alttan alsin sen bu güvensizlik problemini atlatincaya kadar senin kaprislerini ceksin ve bedelini hoyle odesin.ama erkek tarafi ne yapıyor hayir ben bedel odemem bu konu kapansin hicbir sey yapmamisim gibi evliligim devam etsin.maalesef erkeklerin cogu hata bile yapsa hic bunu ustlenmiyor bi de sucu kadina atiyorlar abarttin diye.bence bunu anlik sinirlerle gosterme.kendine ayri hi yasam alani oluştur ve biraz onu hayatindan disla.
Evet durumum aynen bu.en azından bu günlerde yaptıklarına dikkat etsin beni üzdüğü için biraz pişman olsun istiyorum ama yok.o eski tas eski hamam devam etmek istiyor.mesela bazı arkadaşlar hem gitmemişsin hem de burnundan getirmişsin diyor.ben sadece iki mesaj attım onlarda da kırgınlığımı ifade ettim.sonra sabah gönderdiği mesajlara da peki dediğin gibi olsun dedim ama bak bu saat oldu ve aramadı.ki dün demişti yarın öğleye kadar işimiz biter büyük ihtimalle diye.uçağı akşam 9 da.işi de yoksa bir arayıp gönlümü alamaz mı? Bunu beklemem yanlış mı şu an ben mi hatalıyım. Sürekli kafamda sorular ne diyeyim nasıl yapayım. Onu dışlayamıyorum ki hemencecik özleyiveriyorum.o da bunu bildiği için rahat davranıyor belki de.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kesinlikle ozledigini belli etme azcik dayan benim dusunceme gore hic hatan yok.sunu unutma erkeklet pek piman olmuyor.sen sadece davranislarinda anlik degil uzun sureli değişiklik ler yap.ve her sirrini her duygunu esinle paylasma
Evet durumum aynen bu.en azından bu günlerde yaptıklarına dikkat etsin beni üzdüğü için biraz pişman olsun istiyorum ama yok.o eski tas eski hamam devam etmek istiyor.mesela bazı arkadaşlar hem gitmemişsin hem de burnundan getirmişsin diyor.ben sadece iki mesaj attım onlarda da kırgınlığımı ifade ettim.sonra sabah gönderdiği mesajlara da peki dediğin gibi olsun dedim ama bak bu saat oldu ve aramadı.ki dün demişti yarın öğleye kadar işimiz biter büyük ihtimalle diye.uçağı akşam 9 da.işi de yoksa bir arayıp gönlümü alamaz mı? Bunu beklemem yanlış mı şu an ben mi hatalıyım. Sürekli kafamda sorular ne diyeyim nasıl yapayım. Onu dışlayamıyorum ki hemencecik özleyiveriyorum.o da bunu bildiği için rahat davranıyor belki de.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bakın mesaj attım onda da hala kırgınlığımı ifade ettim diyorsunuz adam artık gitmiş neden hala direttiniz laf söylemek için. Adam gelmeyin dedi sanki. Seni üzdü de ne yaptı yani onu anlamadım bir açıklayın gel demiş yk gönülsüz demiş bu mu yani son anda bile iptal et benimle gel çok istiyorsan demiş ama gönülsüz olmasının nedeni iş için gidiliyor ve yakışık almaz diyedir hem onlar çalışırken siz tek başınıza ne yapacaksınız. Adam sana mesajlar göndermiş gönlünü almak için, aramış annemle işimiz var diyen konuşmayan yine sensin neyin inadını yapıyorsunuz sanki adam tatile gitti de bıraktı işi uzamıştır belki yorulmuştur gelip uyumuştur hem siz neden aramıyorsunuz bu neyin inadı gerçekten anlayamadım belki de o da gittiğinden beri sizin bu tavrınızdan bunaldı aramak istemiyor sizin aramanızı bekliyor erkekler alınamaz mı hep kadınlar mı alınır. Biraz siz onun gönlünü alsanız ne olur? Şimdi arasa yine soğuk ve tavırlı konuşacaksınız zaten.