Eşimle başım dertte

mutlukalp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
108
16
Kızlar eski konumu hatırlarmısınız bilmiyorum. Eşim aynı servise bindiği genç bi kızı netten aramıştı. Bu konunun üzerine çok tartışma yaşadık ama asla hatasını kabul etmedi.yani şöyle netten artmasının hata olduğunu kabul ediyor ama benim düşündüğüm gibi bir niyetle aramamış sadece meraktan aramış.biz bu meseleyi günlerce tartıştık.benim içim soğumadı ama yapacak birşey yoktu.zamana bıraktım. Bu olaydan bir kaç gün sonra eşime şehir dışı seyahat görevi çıkmış.çarşamba gidip cuma dönecek.beni aradı haber verdi nasıl yapalım dedi.bende geleyim seninle dedim.olur dedi ama isteksizdi anlaşılıyordu. Bende istemiyorsun dedim.sinirlendim.epey bi tartıştık. Ama bir türlü bu kadar tartışmaya gerek yok tamam sende gel demedi.ancak ben söyleyince bak hala gel diyemedin deyince gel dedi ama yine gönülsüz. Sonra gelmiyorum ben annemlere gidicem dedim.uçak biletlerini falan aldı.dedimki bu seyahate kimler geliyor bana resmi yazıyı getir dedim.yazıya gerek yok ben söyleyim dedi.3 tane bayan ve birde eşim 4 kişi gidiyorlarmış. Tabi beni neden istemediğin anlaşıldı dedim.neden sakladın dedim.saklamadım tamam sende gel demeye başladı. Hala bilet bulabiliriz uçaktan gel dedi.ama biliyordu zaten ben gelmeyecektim. Ben annemlere geldim o da çarşamba günü gitti.işte günde iki üç sefer arıyor.çok çalışıyoruz yoğunum falan.anlatıyor bişeyler.ama araması bile ben kavga çıkarmayayım diye sanki görevini yerine getirmek için gibi.dünde konuşmasını soğuk buldum ve mesaj attım.
"hani sen benim seni sevdiğimden eminsin ya ben neden senin beni sevdiğinden emin değilim artık"yazdım.
O da ah aşkım ah sen beni bombala uzaktan.şimdi işim var arıycam seni yazmış.
3 saat sonra aradı açtım evet aşkım anlat bakalım şimdi dedi.ama yine bıkkın bir sesle.yanımda annem vardı yemek yedik mutfağı toplayacağız falan diye saçmaladım anlasın diye.sesi hemen bozuldu.konuşmadı.bekledi öyle.bende konuşmadım. Neyse iyi geceler deyip kapattı.bir daha da aramadı. Bende gece yatarken msj gönderdim.
Ben ne yaptım seninle ilgili hissettiklerimi kırmadan bağırmadan iğnelemeden söyledim sadece ama sen yine tek başıma bıraktın beni. Tabi cevap gelmedi çünkü uyuyordu. Sabah msj gönderdi.
Ben sana ne dedim uzaktayım yan yana gelince konuşalım dedim ama sen hala bildiğine okuyosun. Ben seni aramak için sevinçle odaya koştum ama karşımda konuşmak istemeyen bir ses.ben ne yapayım kafayı yiyecem inan.biz birbirimizi çok seviyoruz ama ifade edemiyoruz. Bakıyorum hiçkimse bizim gibi değil.akşam çok yorgundum. Uyumuşum o yüzden arayamadım.
Bende peki dediğin gibi olsun yazdım.bir daha da cevap gelmedi.
Bu akşam dönüyor.yarında buraya gelecek.ama ben nasıl davranacağımı bilmiyorum.çok kırgın ım ama ailelerin yanındayız. Ben ne yapayım. Ben mi haksızım. Çok mu üzerine gidiyorum.birşeyler söyleyin ne olur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evli değilm ama şunu diyebilirim gereksiz gururlara gerek yok sende gitseydin için ve kafan rahat olurdu ergenler gibi mesajlaşmaktan iyidir bence.

Sizin iş seyahatinde ne işiniz var ki? Ben bunu anlayamadım. Ben de sık sık iş için seyahat etmek zorundayım. Şu an nişanlıyım, bir defa bile nişanlım ben de geleyim demedi, dese zaten kabul etmem. Evlendikten sonra da bu böyle olacak. Adı üstünde 'İŞ' seyahati, görev yani. Siz onunla aynı yerde çalışmıyorsunuz ki. Kendinizi onun yerine koyun. İş için gittiğiniz bir yere sürekli eşiniz eteğinize yapışıp gelmek isteseydi kendinizi nasıl hissederdiniz ya da iş arkadaşları ne gözle bakarlardı hiç düşündünüz mü? Bu tip şeyler iş ortamında çok yanlış anlaşılır ve anlayışla karşılanmaz. Eşinizin yapısını bilmiyorum, belli ki sizin güveninizi kaybedecek birşeyler yapmış ama bu şu anki davranışınızı bence haklı göstermez. Biraz adamı rahat bırakın bence.

Evliliğiniz boyunca sürecek bu güvensizlik. Affettiğinize göre yolunuza bakacaksınız. Bana göre eşim bir başkasını öyle meraktan falan arayamaz. Bakkalı kapıdaki güvenliği patronu niye aramamışta bu kız diye düşünürdüm ve ben de olsam güvenmezdim. Ama dediğim gibi affetmenin getirdiği olumsuzluklar bunlar.

Bence fazlası ile abartıyorsunuz...
Ben sizin yerinizde olsam eşimle birlikte giderdim...
Burda 2-3 gün kendi kendinizi yiyeceğinize isteksiz de görünse eşiniz gidin...

Biz 4 yıllık evliyiz. 4 yıldır gider seyahatlere ve ben hiç bende geleyim demedim.bana bunu dedirten en son yaşadığımız olumsuzluktu. Aslına bakarsanız gitmeye niyetim de yoktu ama onun tavrını merak etmiştim.o da istemedi zaten.hoş gitseydim de onun eteğine yapışmazdım. Gün boyu ya kendim gezer ya da otelde onu beklerdim.sadece akşamları beraber geçirirdik.

Bence fazlası ile abartıyorsunuz...
Ben sizin yerinizde olsam eşimle birlikte giderdim...
Burda 2-3 gün kendi kendinizi yiyeceğinize isteksiz de görünse eşiniz gidin...

Aslında yukarıdaki arkadaşında dediği gibi iş seyahatinde bulunmamı doğru bulmuyorum.ama o benim içimin rahat etmesi için gel diyebilirdi.ama demedi.benim kırıldığım nokta bu.ben de gurur yaptım açıkçası ve gitmedim.

bu herkese göre değişir ama bence de biraz abartmışsınız.
iş seyahatine gitmeyi önermeniz bana göre hoş değil. yani ben eşimi aldatmıyor vya aklımdan geçirmiyor bile olsam da, iş yerinden arkadaşlarımla çıktıpım iş seyaatine eşimi götürmek istemem. ne alaka ki, birlikte mi çalışıyoruz? onun sesi de bu yüzden isteksiz çıkmış olabilir.
daha önce bir olumsuzluyk yaşadıysanızve şu an halen beraberseniz, onu affettiğiniz anlamına gelir ve affettiyseniz de eskiyi unutmaya çalışmak yapabileceğiniz en iyi şey.bence biraz kendi haline bırakın ve güvensizliğiniz varsa da sessizce takipleyin.

Madem oyle niye gitmiyorsunuz ki esinizle anlamıyorum gereksiz gurur yapıyorsunuz sonra da ikinize zehir ediyorsunuz gunu

Her iş seyahatine gitmeniz gerekmez zaten ama bu kadar kendinize üzerceğinize gitseydiniz dedim ..
Evet eşiniz hatalı isteksiz davranmış kırıldığınızı belirtin eşinize ...

iş seyahatlerinde eşler hep fazlalıkıtr ve diğer çalışanlar tarafından pek hoş karşılanmaz bu durum

Immmm çalışıyor musunuz bilmiyorum ama, mesela sizin işinizden dolayı başka bir yere seyahat etmeniz gerekse ve bu seyahate atıyorum 3 erkek 2 kız gibi bir çalışan gelse ve sizde gitmek zorunda olsanız eşiniz size ne tepki verirdi merak ettim.. =)

Böyle kendi olayında ki gibi hoş karşılar mıydı , yoksa ''hayır gidemezsin'' diyip şart mı koyardı .. Sizce hangisini yapardı.. ?

Evet çalışıyorum.aynısını bende ona sordum. Ben sana güvenirim. Sorun olmazdı dedi.ama gerçekte ne yapardı inan bilmiyorum çünkü şu son 15 gündür eşimi tanıyamıyorum.

İmkanınız varsa gitseydiniz, neden gurur yaptığınızı anlayamadım. Hem kavga ettiniz, hem de eşiniz yine gitti. Hemde 3 bayanla. Elbette çalışma arkadaşları olabilir ama bilmiyorum bana biraz ters. Böyle yaparak eşinizi kendinizden uzaklaştırırsınız, annenizin evinde oturup kendi kendinizi yersiniz.

eşinize göre sorun yok o aratma mevzusunu aşmışsınız gibi düşünmüş ve içinizi rahat ettirecek hareketlerde bulunmamış böyle msjlaşmalar yerine gelince oturun açık açık konuşun rahatsız olduğunuz her ne varsa huzursuzluk çok kötü bişey hem konuşursanız belki soğukluğunuz geçer..

Şaka gibi. İş seyahatine gitmek isterseniz tabi ki adam istemeyecek. Adı üstünde iş seyahati bu. Çocuk gibi yanında eşiyle giderse arkadaşları tarafından hoş karşılanmaz. Hatta eşinizin yerinde başka biri olsa ne işin var derdi. Adam yine sabırlı davranmış olur demiş. Ama belli ki üzerinde çok baskı kurmuşsunuz, çok sıkmışsınız. Bu bıkkınlık ondan. Eşinizde bir sorun görmedim, gayet alttan ala ala konuşmuş sizinle. Ama sizin bu tavrınız inanın hiç sağlıklı değil.

Bunu sırf siz bu durumu normal karşılayın diye söylemiş bence.. =)

Konuşamıyoruz tüm konuşmaları kavgaya çeviriyor ve kendini savunmaya beni suçlamaya başlıyor.benim ne kadar kırıldığımı ya anlamadı ya da anlamak istemiyor bilmiyorum. Tek bildiğim beni kırdığı için üzülmüyor sadece kendisine güvenmediğim için o bana kızıyor. Döndükten sonra yardım almayı düşünüyorum. Ben kendi kendime aşamıyorum o zaten neden abartıyorsun modunda.en iyisi üçüncü bir göz dışarıdan baksın durumumuza

Teşekkür ederim.yorumunuz için.kendim hakkında da objektif yorumlar duymak istiyordum.4 yıl boyunca çok sıkmadım ama şu son olaydan sonra gerçekten her yaptığını sorgular oldum haklısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…