Okurken içim sıkıldı
Allah eşinize sabır versin bu ne ya
Kızlar eski konumu hatırlarmısınız bilmiyorum. Eşim aynı servise bindiği genç bi kızı netten aramıştı. Bu konunun üzerine çok tartışma yaşadık ama asla hatasını kabul etmedi.yani şöyle netten artmasının hata olduğunu kabul ediyor ama benim düşündüğüm gibi bir niyetle aramamış sadece meraktan aramış.biz bu meseleyi günlerce tartıştık.benim içim soğumadı ama yapacak birşey yoktu.zamana bıraktım. Bu olaydan bir kaç gün sonra eşime şehir dışı seyahat görevi çıkmış.çarşamba gidip cuma dönecek.beni aradı haber verdi nasıl yapalım dedi.bende geleyim seninle dedim.olur dedi ama isteksizdi anlaşılıyordu. Bende istemiyorsun dedim.sinirlendim.epey bi tartıştık. Ama bir türlü bu kadar tartışmaya gerek yok tamam sende gel demedi.ancak ben söyleyince bak hala gel diyemedin deyince gel dedi ama yine gönülsüz. Sonra gelmiyorum ben annemlere gidicem dedim.uçak biletlerini falan aldı.dedimki bu seyahate kimler geliyor bana resmi yazıyı getir dedim.yazıya gerek yok ben söyleyim dedi.3 tane bayan ve birde eşim 4 kişi gidiyorlarmış. Tabi beni neden istemediğin anlaşıldı dedim.neden sakladın dedim.saklamadım tamam sende gel demeye başladı. Hala bilet bulabiliriz uçaktan gel dedi.ama biliyordu zaten ben gelmeyecektim. Ben annemlere geldim o da çarşamba günü gitti.işte günde iki üç sefer arıyor.çok çalışıyoruz yoğunum falan.anlatıyor bişeyler.ama araması bile ben kavga çıkarmayayım diye sanki görevini yerine getirmek için gibi.dünde konuşmasını soğuk buldum ve mesaj attım.
"hani sen benim seni sevdiğimden eminsin ya ben neden senin beni sevdiğinden emin değilim artık"yazdım.
O da ah aşkım ah sen beni bombala uzaktan.şimdi işim var arıycam seni yazmış.
3 saat sonra aradı açtım evet aşkım anlat bakalım şimdi dedi.ama yine bıkkın bir sesle.yanımda annem vardı yemek yedik mutfağı toplayacağız falan diye saçmaladım anlasın diye.sesi hemen bozuldu.konuşmadı.bekledi öyle.bende konuşmadım. Neyse iyi geceler deyip kapattı.bir daha da aramadı. Bende gece yatarken msj gönderdim.
Ben ne yaptım seninle ilgili hissettiklerimi kırmadan bağırmadan iğnelemeden söyledim sadece ama sen yine tek başıma bıraktın beni. Tabi cevap gelmedi çünkü uyuyordu. Sabah msj gönderdi.
Ben sana ne dedim uzaktayım yan yana gelince konuşalım dedim ama sen hala bildiğine okuyosun. Ben seni aramak için sevinçle odaya koştum ama karşımda konuşmak istemeyen bir ses.ben ne yapayım kafayı yiyecem inan.biz birbirimizi çok seviyoruz ama ifade edemiyoruz. Bakıyorum hiçkimse bizim gibi değil.akşam çok yorgundum. Uyumuşum o yüzden arayamadım.
Bende peki dediğin gibi olsun yazdım.bir daha da cevap gelmedi.
Bu akşam dönüyor.yarında buraya gelecek.ama ben nasıl davranacağımı bilmiyorum.çok kırgın ım ama ailelerin yanındayız. Ben ne yapayım. Ben mi haksızım. Çok mu üzerine gidiyorum.birşeyler söyleyin ne olur.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Okurken içim sıkıldı
Allah eşinize sabır versin bu ne ya
Bn nedense size hak verdim tepkinizide abartili bulmadim ...yani haklisinz bnce
Cok bunaltiyosun adami ben de bunaldim okurken dogrusu
Yalniz kizi aratmasi falan masum degil o konuda haklisin o baska. Senin genel tavirlarin yorucu o ayri
Bu yaşadıklarımız benim genel tavrını yansıtmıyor ki hala içimde o olayın kırgınlığı var o yüzden bu kadar sorun oldu bu seyahat.daha önceki seyahatlerde hiç sorun yaşanmamıştık.
Kızlar eski konumu hatırlarmısınız bilmiyorum. Eşim aynı servise bindiği genç bi kızı netten aramıştı. Bu konunun üzerine çok tartışma yaşadık ama asla hatasını kabul etmedi.yani şöyle netten artmasının hata olduğunu kabul ediyor ama benim düşündüğüm gibi bir niyetle aramamış sadece meraktan aramış.biz bu meseleyi günlerce tartıştık.benim içim soğumadı ama yapacak birşey yoktu.zamana bıraktım. Bu olaydan bir kaç gün sonra eşime şehir dışı seyahat görevi çıkmış.çarşamba gidip cuma dönecek.beni aradı haber verdi nasıl yapalım dedi.bende geleyim seninle dedim.olur dedi ama isteksizdi anlaşılıyordu. Bende istemiyorsun dedim.sinirlendim.epey bi tartıştık. Ama bir türlü bu kadar tartışmaya gerek yok tamam sende gel demedi.ancak ben söyleyince bak hala gel diyemedin deyince gel dedi ama yine gönülsüz. Sonra gelmiyorum ben annemlere gidicem dedim.uçak biletlerini falan aldı.dedimki bu seyahate kimler geliyor bana resmi yazıyı getir dedim.yazıya gerek yok ben söyleyim dedi.3 tane bayan ve birde eşim 4 kişi gidiyorlarmış. Tabi beni neden istemediğin anlaşıldı dedim.neden sakladın dedim.saklamadım tamam sende gel demeye başladı. Hala bilet bulabiliriz uçaktan gel dedi.ama biliyordu zaten ben gelmeyecektim. Ben annemlere geldim o da çarşamba günü gitti.işte günde iki üç sefer arıyor.çok çalışıyoruz yoğunum falan.anlatıyor bişeyler.ama araması bile ben kavga çıkarmayayım diye sanki görevini yerine getirmek için gibi.dünde konuşmasını soğuk buldum ve mesaj attım.
"hani sen benim seni sevdiğimden eminsin ya ben neden senin beni sevdiğinden emin değilim artık"yazdım.
O da ah aşkım ah sen beni bombala uzaktan.şimdi işim var arıycam seni yazmış.
3 saat sonra aradı açtım evet aşkım anlat bakalım şimdi dedi.ama yine bıkkın bir sesle.yanımda annem vardı yemek yedik mutfağı toplayacağız falan diye saçmaladım anlasın diye.sesi hemen bozuldu.konuşmadı.bekledi öyle.bende konuşmadım. Neyse iyi geceler deyip kapattı.bir daha da aramadı. Bende gece yatarken msj gönderdim.
Ben ne yaptım seninle ilgili hissettiklerimi kırmadan bağırmadan iğnelemeden söyledim sadece ama sen yine tek başıma bıraktın beni. Tabi cevap gelmedi çünkü uyuyordu. Sabah msj gönderdi.
Ben sana ne dedim uzaktayım yan yana gelince konuşalım dedim ama sen hala bildiğine okuyosun. Ben seni aramak için sevinçle odaya koştum ama karşımda konuşmak istemeyen bir ses.ben ne yapayım kafayı yiyecem inan.biz birbirimizi çok seviyoruz ama ifade edemiyoruz. Bakıyorum hiçkimse bizim gibi değil.akşam çok yorgundum. Uyumuşum o yüzden arayamadım.
Bende peki dediğin gibi olsun yazdım.bir daha da cevap gelmedi.
Bu akşam dönüyor.yarında buraya gelecek.ama ben nasıl davranacağımı bilmiyorum.çok kırgın ım ama ailelerin yanındayız. Ben ne yapayım. Ben mi haksızım. Çok mu üzerine gidiyorum.birşeyler söyleyin ne olur.
Eski konuna simdi baktim, kizi aratmis bir suru yalan soylemis, sen yalani ortaya cikarinca ifsa etmis, serviste kizin yanina oturmalar falan.. Yani o kisim cok sancili hakikaten. Gun icinde birlikteler. Bir de birlikte seyahata cikiyolar. Sindirmek zor
Gün içinde birlikte değiller.kız kurumun diğer binasında. Sadece serviste karşılaşıyorlar. Seyahatte de o kız yokmuş. Öyle Söyledi eşim.benim sorun ettiğim şu.bu sıkıntıyı yeni atlatmışken bu seyahat konusunda daha hassas davranıp benim aklımda soru işaretleri uyandırmayacak şekilde davranamaz mıydı? Günde iki üç kere arayıp böyle formaliteden konuşmak yerine daha Candan olamazmıydı? Insan eşini tanır.konuşmasından ses tonunun bile anlaşılıyor aramazsam kavga çıkar en iyisi arayayım da çenesi kapansın diyerek aradığı.
Gün içinde birlikte değiller.kız kurumun diğer binasında. Sadece serviste karşılaşıyorlar. Seyahatte de o kız yokmuş. Öyle Söyledi eşim.benim sorun ettiğim şu.bu sıkıntıyı yeni atlatmışken bu seyahat konusunda daha hassas davranıp benim aklımda soru işaretleri uyandırmayacak şekilde davranamaz mıydı? Günde iki üç kere arayıp böyle formaliteden konuşmak yerine daha Candan olamazmıydı? Insan eşini tanır.konuşmasından ses tonunun bile anlaşılıyor aramazsam kavga çıkar en iyisi arayayım da çenesi kapansın diyerek aradığı.
Kizi aratacak bir suru bahane bulacak bnde gelecem diycm yuz ifadesini dgstrck hangi kadin burda uzulmez laf sokmaz ben msj atmk yrine o ardgnda soguk davrnmktan yanayim neyin var sordugnda ypstrcktin lafi bence ama yinede yptklarnzda hklisinz .......Teşekkür ederim.çok saolun.inanın kafam çok karışık.ona da haksızlık yapmak istemiyorum ama kendimde haksızlığa uğradığımı düşünüyorum.
Ben duz kadinim acikcasi oyle ses tonlari sunlar bunlar onemli degil benim icin sorun soyledigi yalanlar ve kiza olan ilgisi olurdu, kendini affettirmek icin guzel konussa ne olacak ki yani
Tatlım o yaşadığından sonra bu tepkileri vermen çok normal bi kadın olarak başka bir kadının varlığının şüphesi bile herkesi senin gibi yapmaya iter takma yorumları ama işte bu çok ince bi çizgi güven güven diye büyüklerimiz boşuna dememişler, uzun bi süre bu kalacak içinizde ama eşiniz kendini aklamayı başarırsa unutursunuz gibime geliyor. Mutluluklar sizi olsun inşallah
Üzgünüm ama bir erkekten çok şey bekliyorsunuz.
Adam aramış ama formaliteden aramasın.
Konuşmuş ama candan konuşsun.
Tatile gel demiş ama yarım ağız demesin.
İş seyahatinde olmasına rağmen mesajlara cevap vermiş, aramış ama gönlümü alarak konuşsun, bıkkın konuşmasın.
Daha çok beklersiniz maalesef:44:
Bence adam bu kadar ilginin, sevginin farkında şımarıkça rahat davranıyor.
Çok düşünen sen olursan karşı taraf az düşünüyor.
Çok ilgili sen olursan, onun ilgi göstermesine pek de gerek kalmıyor.
Servisteki kız olayının üzerine güvenmemen çok doğal ben de olsam güvenmezdim.
Ama iş seyahatine mi gidecek?
Şaşıracağı kadar büyük bir umursamazlıkla güle güle git derim.
Aramam, nerdesin diye sormam.
Aradığında geç açarım, işim vardı dışardaydım cicim derim.
Güzel bir şey yazsa, görmezden gelir soğuk yazarım.
Niye soğuk yazdın derse, işim var canım sen de iştesin yoğunsun rahatsız etmeyeyim derim.
Ben kuduracağıma o kudursun niye benle ilgilenmiyor bensiz ne yapıyor diye.
Valla haklısın ne diyeyim.bu kavganın üzerine bu seyahat çıkınca bende bunları yapmayı planladım. Ama iş başa düşünce yine tüm bunları unutup eski ben oldum.bugün aramadı bende aramadım.bakalım yarın gelsin ne küs olacağım ne çok yakın.benim ondan soğuyabileceğim ihtimali hiç aklına gelmiyor. Aslında hata bende.çok üzerine giderek kendini iyice fasulye gibi nimetten saymasını ben sağladım.