Eşimle başım dertte

Evet çalışıyorum.aynısını bende ona sordum. Ben sana güvenirim. Sorun olmazdı dedi.ama gerçekte ne yapardı inan bilmiyorum çünkü şu son 15 gündür eşimi tanıyamıyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sizin durumunuzu bilmiyorum ama iş seyahatlerinde masraflar şirkete aittir. Eşin getirilmesi siz kendi masrafınızı çekseniz bile patronların gözünde nahoş görünebilir. Seyahat Türkiye içine miydi yoksa yurtdışına mı? Yurt dışı olsa gene bir derece ama yurt içi gitmeniz cidden abes olabilirdi. Bir de gelen kızlardan biri servisteki kız değildir sanırım. O kızdan rahatsız olmanız doğal da bu bütün kızlarla bir şey olacağı anlamına gelmiyor. Zaten bir şey yapacak olsa bulunduğunuz şehirde de yapar.

Eşinizin meraktan bir kızı araması tabiki sizi olumsuz düşüncelere sevk edebilir bende sizin yerinizde olsam aynı düşünürdüm ama
sizinde bu şekilde tavır almanız yanlış olmuş bence kendinize öz güvenli ve ağır başlı olup bu konu hakkında kavga etmemeye çalışın
çünkü ortada öyle büyütecek bir durum yok.. Biz Kadınlar adamın içinde yoksa bile aklına sokuyoruz böyle davranarak..

kızlar eski konumu hatırlarmısınız bilmiyorum. Eşim aynı servise bindiği genç bi kızı netten aramıştı. Bu konunun üzerine çok tartışma yaşadık ama asla hatasını kabul etmedi.yani şöyle netten artmasının hata olduğunu kabul ediyor ama benim düşündüğüm gibi bir niyetle aramamış sadece meraktan aramış.biz bu meseleyi günlerce tartıştık.benim içim soğumadı ama yapacak birşey yoktu.zamana bıraktım. Bu olaydan bir kaç gün sonra eşime şehir dışı seyahat görevi çıkmış.çarşamba gidip cuma dönecek.beni aradı haber verdi nasıl yapalım dedi.bende geleyim seninle dedim.olur dedi ama isteksizdi anlaşılıyordu. Bende istemiyorsun dedim.sinirlendim.epey bi tartıştık. Ama bir türlü bu kadar tartışmaya gerek yok tamam sende gel demedi.ancak ben söyleyince bak hala gel diyemedin deyince gel dedi ama yine gönülsüz. Sonra gelmiyorum ben annemlere gidicem dedim.uçak biletlerini falan aldı.dedimki bu seyahate kimler geliyor bana resmi yazıyı getir dedim.yazıya gerek yok ben söyleyim dedi.3 tane bayan ve birde eşim 4 kişi gidiyorlarmış. Tabi beni neden istemediğin anlaşıldı dedim.neden sakladın dedim.saklamadım tamam sende gel demeye başladı. Hala bilet bulabiliriz uçaktan gel dedi.ama biliyordu zaten ben gelmeyecektim. Ben annemlere geldim o da çarşamba günü gitti.işte günde iki üç sefer arıyor.çok çalışıyoruz yoğunum falan.anlatıyor bişeyler.ama araması bile ben kavga çıkarmayayım diye sanki görevini yerine getirmek için gibi.dünde konuşmasını soğuk buldum ve mesaj attım.
"hani sen benim seni sevdiğimden eminsin ya ben neden senin beni sevdiğinden emin değilim artık"yazdım.
O da ah aşkım ah sen beni bombala uzaktan.şimdi işim var arıycam seni yazmış.
3 saat sonra aradı açtım evet aşkım anlat bakalım şimdi dedi.ama yine bıkkın bir sesle.yanımda annem vardı yemek yedik mutfağı toplayacağız falan diye saçmaladım anlasın diye.sesi hemen bozuldu.konuşmadı.bekledi öyle.bende konuşmadım. Neyse iyi geceler deyip kapattı.bir daha da aramadı. Bende gece yatarken msj gönderdim.
Ben ne yaptım seninle ilgili hissettiklerimi kırmadan bağırmadan iğnelemeden söyledim sadece ama sen yine tek başıma bıraktın beni. Tabi cevap gelmedi çünkü uyuyordu. Sabah msj gönderdi.
Ben sana ne dedim uzaktayım yan yana gelince konuşalım dedim ama sen hala bildiğine okuyosun. Ben seni aramak için sevinçle odaya koştum ama karşımda konuşmak istemeyen bir ses.ben ne yapayım kafayı yiyecem inan.biz birbirimizi çok seviyoruz ama ifade edemiyoruz. Bakıyorum hiçkimse bizim gibi değil.akşam çok yorgundum. Uyumuşum o yüzden arayamadım.
Bende peki dediğin gibi olsun yazdım.bir daha da cevap gelmedi.
Bu akşam dönüyor.yarında buraya gelecek.ama ben nasıl davranacağımı bilmiyorum.çok kırgın ım ama ailelerin yanındayız. Ben ne yapayım. Ben mi haksızım. çok mu üzerine gidiyorum.birşeyler söyleyin ne olur.

bencede bu saatten sonra ne yapacağım demenın bır manası yok gitmeliydınız, gitmedıysenızde artık bunun kavgası olmaz. çok soğuk ıstemıyor fln dedınız daha once sizde eşlik ettınız mı hiç seyahatlerine

iyi ki gitmemişsiniz eşinizi fazlasıyla küçük düşürürdü iş arkadaşlarına karşı bu durum

bende sürekli iş seyahatine çıkıyorum

arkadaşalrımın eşleri böyle yersiz bir kıskançlık yapsa ve bizle bir gelmeye kalksa çok rahatsız olurdum

ne yani biz iş seyahatine çıkıyoruz diye potansiyel tehlikemiyiz evli erkeklere karşı

bir de bu açıdan baksanız çok iyi olur

Sizin durumunuzu bilmiyorum ama iş seyahatlerinde masraflar şirkete aittir. Eşin getirilmesi siz kendi masrafınızı çekseniz bile patronların gözünde nahoş görünebilir. Seyahat Türkiye içine miydi yoksa yurtdışına mı? Yurt dışı olsa gene bir derece ama yurt içi gitmeniz cidden abes olabilirdi. Bir de gelen kızlardan biri servisteki kız değildir sanırım. O kızdan rahatsız olmanız doğal da bu bütün kızlarla bir şey olacağı anlamına gelmiyor. Zaten bir şey yapacak olsa bulunduğunuz şehirde de yapar.

Seyahat yurt içiydi ama özel bir kurum değil.devlet kurumu. Yani patronlarla sorun yaşayacak bir durumu yoktu.bir de daha önceki seyahatlerde hep o söylerdi aşkım keşke sende yanımda olsaydın.ben kendimi Yalnız hissettim seni özledim derdi. Biraz da bu söylediklerine güvenerek bende geleyim dedim galiba.

Eşinizin meraktan bir kızı araması tabiki sizi olumsuz düşüncelere sevk edebilir bende sizin yerinizde olsam aynı düşünürdüm ama
sizinde bu şekilde tavır almanız yanlış olmuş bence kendinize öz güvenli ve ağır başlı olup bu konu hakkında kavga etmemeye çalışın
çünkü ortada öyle büyütecek bir durum yok.. Biz Kadınlar adamın içinde yoksa bile aklına sokuyoruz böyle davranarak..

Çok haklısın. Bende hep kendime bunu söyledim.bu konuyu uzattıkça sen zarar lı çıkarsın dedim ama bi şey oluyor o an sessiz kalmayı başaramıyorum.

iyi ki gitmemişsiniz eşinizi fazlasıyla küçük düşürürdü iş arkadaşlarına karşı bu durum

bende sürekli iş seyahatine çıkıyorum

arkadaşalrımın eşleri böyle yersiz bir kıskançlık yapsa ve bizle bir gelmeye kalksa çok rahatsız olurdum

ne yani biz iş seyahatine çıkıyoruz diye potansiyel tehlikemiyiz evli erkeklere karşı

bir de bu açıdan baksanız çok iyi olur

Siz beni yanlış anlamışsınız. Ben diğer bayanları tehlike olarak görüp eşime bu yüzden kızmadım. Benim sorunum eşimle yaşadığımız zor günlerin üzerine böyle bir olayda daha hassas davranmasını beklediğim ve ondan da bunu görmediğim için kızdım ona.bir de seyahatte bayanların olduğunu saklaması beni rahatsız etti.

Seyahat yurt içiydi ama özel bir kurum değil.devlet kurumu. Yani patronlarla sorun yaşayacak bir durumu yoktu.bir de daha önceki seyahatlerde hep o söylerdi aşkım keşke sende yanımda olsaydın.ben kendimi Yalnız hissettim seni özledim derdi. Biraz da bu söylediklerine güvenerek bende geleyim dedim galiba.

Devlette durum nasıl işliyor bilmiyorum açıkçası belki bilen biri söyler. Hnai eşler seyehatlere gelebiliyorlar mı bilmiyorum. Eşler birbirinden ayrı olunca zaten hep derler keşke sen de burda olsan özledim diye. Yani gelemiyecek olsalar bile derler.
Bir de son zamanlarda sürekli bir tartışma ortamı varsa belki de içinden gelmemiştir. Haksızsınız demiyorum. O facebooktan aratma kısmında, sonra üste çıkma ve bunda bir şey yok kısmında sonuna kadar haklısınız ama bir şeyi affedince öne bakmak gerekiyor. Yoksa ilişki yıpranıyor. Başka bir konuda da dedim. İnsanoğlu tartışmalı kavgalı ortamı sevmez. Huzursuzluğu sevemez. Böyle giderse bu seyahatler kafa dinleme zamanları gibi bile gelebilir.

Konuyu çok iyi hatırlıyorum fakat neden sen gitmedin hata etmişsin

Devlette durum nasıl işliyor bilmiyorum açıkçası belki bilen biri söyler. Hnai eşler seyehatlere gelebiliyorlar mı bilmiyorum. Eşler birbirinden ayrı olunca zaten hep derler keşke sen de burda olsan özledim diye. Yani gelemiyecek olsalar bile derler.
Bir de son zamanlarda sürekli bir tartışma ortamı varsa belki de içinden gelmemiştir. Haksızsınız demiyorum. O facebooktan aratma kısmında, sonra üste çıkma ve bunda bir şey yok kısmında sonuna kadar haklısınız ama bir şeyi affedince öne bakmak gerekiyor. Yoksa ilişki yıpranıyor. Başka bir konuda da dedim. İnsanoğlu tartışmalı kavgalı ortamı sevmez. Huzursuzluğu sevemez. Böyle giderse bu seyahatler kafa dinleme zamanları gibi bile gelebilir.

Benim bildiğim kadarıyla eşler de katılabilir çünkü genelde yarım gün ya da bir gün boş vakitleri oluyor ya da akşam mesai bittikten sonra. yani hani zaten yaz mevsimi gittikleri yerde karadenizde eşim de gezmek için benimle geldi dese çok sorun olmazdı sanırım. Ama işte dediğin gibi belki de son zamanlardaki huzursuzluk tan kaçmak istedi.aslında haklı belki de kim ister huzursuzluk ama ben bir türlü unutamıyorum bu meseleyi.sorun bende galiba.

Sizin iş seyahatinde ne işiniz var ki? Ben bunu anlayamadım. Ben de sık sık iş için seyahat etmek zorundayım. Şu an nişanlıyım, bir defa bile nişanlım ben de geleyim demedi, dese zaten kabul etmem. Evlendikten sonra da bu böyle olacak. Adı üstünde 'İŞ' seyahati, görev yani. Siz onunla aynı yerde çalışmıyorsunuz ki. Kendinizi onun yerine koyun. İş için gittiğiniz bir yere sürekli eşiniz eteğinize yapışıp gelmek isteseydi kendinizi nasıl hissederdiniz ya da iş arkadaşları ne gözle bakarlardı hiç düşündünüz mü? Bu tip şeyler iş ortamında çok yanlış anlaşılır ve anlayışla karşılanmaz. Eşinizin yapısını bilmiyorum, belli ki sizin güveninizi kaybedecek birşeyler yapmış ama bu şu anki davranışınızı bence haklı göstermez. Biraz adamı rahat bırakın bence.

Neden bu kadar abarttığını anlamadım. Ben de sözlüyüm. İkimizin eğitimlerine de beraber gideriz, ki evlensek de bu durum böyle olur işin içinde "iş" kelimesi geçse de "seyahat" kelimesin de geçiyor. Ayrıca ikimizin çevresinde de herkes bu şekilde yapıyor yanlış karşılanacak bir durum yok yani herkes eşini alıp gidiyor. :nazar:

Benim bildiğim kadarıyla eşler de katılabilir çünkü genelde yarım gün ya da bir gün boş vakitleri oluyor ya da akşam mesai bittikten sonra. yani hani zaten yaz mevsimi gittikleri yerde karadenizde eşim de gezmek için benimle geldi dese çok sorun olmazdı sanırım. Ama işte dediğin gibi belki de son zamanlardaki huzursuzluk tan kaçmak istedi.aslında haklı belki de kim ister huzursuzluk ama ben bir türlü unutamıyorum bu meseleyi.sorun bende galiba.

Evet siz meseleye takılmışsınız ne yazık ki.. haklısınızda ama meraktan bakılabılıyor bende bakmıştım bılıyormusun vahim olanda eskı sevgılıme ınan kesınlıkle hıc bırsey yok sadece evlenmıştı merak ettım gelini falan :)) ozaman nısanlıydık gördü eşim işte nıye baktın fln açıkladım bana ınandı tabıkı yanı bu tamamen size bağlı eşinizin masumıyetıne ınanıyorsanız kafanızdan silin atın derim. He bu arada bende evlıyken gordum facesınden bayan ısımler aratılmış hepsi sağdan soldan ortak ark okuldan vs bende onu görünce sordum ve oda meraktan dedı ustunde durmadım. gectı gıtti. eşinle aran nasıl bılmıyorum ilişkiniz tutumlarınız fakat boyle meselelr yuzunden uzak durmaya değmez. Sonra daha cok canın yanar ınan bna

Yok sorunun sende olduğunu düşünmüyorum ben. Ben olsam ben de unutamazdım. Ama bir sonuca da bağlanması gerekiyor. Ya cingar çıkacak ya da sessiz sakin affedilecek. Ama affetmek için de özürler dilenmesi biraz gönül alınması gerekiyor. Bence belki bir aile terapistine gidilebilir.

Neden bu kadar abarttığını anlamadım. Ben de sözlüyüm. İkimizin eğitimlerine de beraber gideriz, ki evlensek de bu durum böyle olur işin içinde "iş" kelimesi geçse de "seyahat" kelimesin de geçiyor. Ayrıca ikimizin çevresinde de herkes bu şekilde yapıyor yanlış karşılanacak bir durum yok yani herkes eşini alıp gidiyor. :nazar:

Profesyonel bir iş yerinde iş seyahatlerinde yanında eşini ya da başka bir yakınını götüremezsin normal şartlar altında. Eşli gidilen seyahatler elbette vardır ve bu çalışanlara zaten bildirilir. Ama onun dışında ben çalıştığım yerde bir iş seyahatine yanımda eşim varken gidemem. Sadece ben değil kimse gidemez. Şimdi herşeyi bırakın seyahate çıkan tarafın iş arkadaşlarını düşünün, kimse eşiyle gelmemiş ama o eşiyle gidiyor. Arkasından söylenecekleri ben hemen yazayım buraya "Kocasını yeriz diye korktu herhalde. Aman kadın da burada bile bırakmamış adamı." vs. vs. Yine bu defa iş arkadaşları tarafından bak olaya sence ne hissedecekler? Kocasının yerine koy kendini öyle düşün bir de. Siz eğitimlere birlikte gidiyormuşsunuz peki tamam ama etrafta bunun nasıl göründüğü konusunda bir fikriniz var mı? Tabi herkesin kendi tercihi ama ben ne kendim eşimle giderim ne de çalışanlarımın eşiyle gelmesini hoş karşılarım. Sonuç olarak oraya 'İŞ' yapmaya gidiliyor.

Evet siz haksizsiniz cunku gitmemissiniz. Boyle bir adami bi de serbest birakiyorsunuz ya helal olsun ne diyim. Simdi de acaba beni aldatti mi diye yiyip durun icinizi....

Evet siz meseleye takılmışsınız ne yazık ki.. haklısınızda ama meraktan bakılabılıyor bende bakmıştım bılıyormusun vahim olanda eskı sevgılıme ınan kesınlıkle hıc bırsey yok sadece evlenmıştı merak ettım gelini falan :)) ozaman nısanlıydık gördü eşim işte nıye baktın fln açıkladım bana ınandı tabıkı yanı bu tamamen size bağlı eşinizin masumıyetıne ınanıyorsanız kafanızdan silin atın derim. He bu arada bende evlıyken gordum facesınden bayan ısımler aratılmış hepsi sağdan soldan ortak ark okuldan vs bende onu görünce sordum ve oda meraktan dedı ustunde durmadım. gectı gıtti. eşinle aran nasıl bılmıyorum ilişkiniz tutumlarınız fakat boyle meselelr yuzunden uzak durmaya değmez. Sonra daha cok canın yanar ınan bna

Şimdiye kadar en ufak bir şüpheli davranışı olmadı.işten çıkar eve gelir.bensiz gittiği tek yer arabayı servise götürmek, traş olmak falan yani bayanların gidebileceği her yere beraber gideriz ve bunu kendisi de ister.ben gelmeden dediğimde ısrar ederdi.yani 15 gün öncesine kadar kumrular gibiydik. Ama bu konuyu duyunca tüm güvenim gitti acaba ilişki olmasa da etrafta gördüğü kadınlardan hoşlanıyormu. Bu zamana kadar beni kandırdımı bundan sonra yine yaparmı gibi paranoyak fikirler aklımdan çıkmıyor.o da birazcık daha hassas davranın istiyorum ama o eskisi gibi hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor. Ona göre basit bir meraktı bu ve bir daha yapmayacak söz verdi ve sorun bitti ama benim için bitmiyor bi türlü.

Şimdiye kadar en ufak bir şüpheli davranışı olmadı.işten çıkar eve gelir.bensiz gittiği tek yer arabayı servise götürmek, traş olmak falan yani bayanların gidebileceği her yere beraber gideriz ve bunu kendisi de ister.ben gelmeden dediğimde ısrar ederdi.yani 15 gün öncesine kadar kumrular gibiydik. Ama bu konuyu duyunca tüm güvenim gitti acaba ilişki olmasa da etrafta gördüğü kadınlardan hoşlanıyormu. Bu zamana kadar beni kandırdımı bundan sonra yine yaparmı gibi paranoyak fikirler aklımdan çıkmıyor.o da birazcık daha hassas davranın istiyorum ama o eskisi gibi hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor. Ona göre basit bir meraktı bu ve bir daha yapmayacak söz verdi ve sorun bitti ama benim için bitmiyor bi türlü.

ŞİMDİYE KADAR OLMADIYSA SIKMA CANINI BİRSEYCİK OLMAZ. ASIL ARANI SOĞUK VE UZAK TUTMA . EŞİN SENIN TAVRINI GÖRDÜ SONUÇTA ? GÖZE ALAMAZ MERAKTAN ÖTE BİRSEY DEĞİLDİR. SEYTANIN ARANIZA GİRMESİNE IZIN VERME SANA TAVSIYEM DUA ET ALLAHA EMINIM ICIN KALBIN FERAHLAYACAKTIR. :nazar:

Yok sorunun sende olduğunu düşünmüyorum ben. Ben olsam ben de unutamazdım. Ama bir sonuca da bağlanması gerekiyor. Ya cingar çıkacak ya da sessiz sakin affedilecek. Ama affetmek için de özürler dilenmesi biraz gönül alınması gerekiyor. Bence belki bir aile terapistine gidilebilir.

Bende dün akşam kendi başıma çözemeyeceğime karar verdim.bayramdan sonra aile terapisine gitmeyi teklif edeceğim. Zaten o tartışma zamanında o da söylemişti istersen gidelim diye.ama ben zamana bırakarak hallolur sanmıştım.

ŞİMDİYE KADAR OLMADIYSA SIKMA CANINI BİRSEYCİK OLMAZ. ASIL ARANI SOĞUK VE UZAK TUTMA . EŞİN SENIN TAVRINI GÖRDÜ SONUÇTA ? GÖZE ALAMAZ MERAKTAN ÖTE BİRSEY DEĞİLDİR. SEYTANIN ARANIZA GİRMESİNE IZIN VERME SANA TAVSIYEM DUA ET ALLAHA EMINIM ICIN KALBIN FERAHLAYACAKTIR. :nazar:

Inşallah öyle olur. Teşekkür ederim dinleyip anlamaya çalıştığın için.

X