Eşimle başım dertte

Canım saol.haklısın ben değişmedikçe bu evlilik te değişmeyecek. Aslında konunun başlığı yanlış olmuş.kendimle başım dertte olmalıydı.peki karar veremediğim bir konu daha var.bayramda ailesine gittiğimizde nasıl davranayım? Bütün gün bunu düşündüm ama bir sonuca varamadım henüz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Senin ailesi ile bir derdin var mı?
Yok anladığım kadarıyla onlara güler yüzlü ol.

Eşine çok yüz verme yine araları bozuk da demesinler ama normal ol yani.

Başbaşayken tamamen kafana göre takıl.

Çok arasın eski seni..

Ailesini pek sevmem. Düğün zamanı kırıldığım şeyler olmuştu ama onlara karşı dillendirmedim hiç.Onlarda bana bayılmaz zaten.öyle kör topal idare ediyoruz işte. Evet onlara yansıtmak doğru olmaz.neyse inşallah yarından itibaren bu konuyu kapatıyorum. Kırgın değil sadece ilgisiz olmaya çalışacağım.

Canım böyle yapma olmyan şeyi aklına sokacaksn adamın. Bence eşin seni seviyor. İnternette aratmaktan bişi olmaz, benim eşim de eski sevgililerini aratmıştı, sordum bu ne dedim. Sadece meraktan olduğunu söyledi, gerçktn de öyle. Zira ben de eski sevgilimi merak edip bakmıştım. Yani bişey hissettiğinden değil sadece meraktır o. İnsanın canı sıkılıo tabii. Benim eşim de bayanlarla çok görüşür işi grreği bazen saçma sapan şeyler düşünür canımı sıkarım durduk yere. Snra geçer. Yine de dikkatli olucaz tabii :)))

Saol canım teşekkür ederim.inşallah frenleyeceğim kendimi bundan sonra yoksa çok yıpranıyor um.

Ben olsamkesinlikle guvenmezdim.zaten ilk hatasi fiaskooo.affettin ve kizlarla seyehat.arti sizin gidebilme sansiniz varmis gitseydiniz..kesinlikle giderdim.birsey soyliyimm mi cnm.kimse kimsenin namusunun bekcisi olamaz.ne kadarnereye kadar .benzaten ilk hata da devam etmezdim.cunku gerisi gelir.

Doğru söylüyorsunuz ama yuvayı kurmak kolay yıkmak çok zor.belki bu dünyada tek başıma olsaydım daha cesur davranabilirdim ama ailem çok üzülür bitti dediğimde.damatlarını çok seviyorlar. Anneme anlattım ilk yaşadığımız olayı haklısın ama sabret üzerine gitme dedi çok üzüldü. Günlerce aradı barışını değilmi aman kavga etmeyin diye.babamı hiç bilmiyorum damadını o kadar Seviyor ki belki ona inanır.öylesine aramış ne var yani bile diyebilir. Yani içimde bişeyler kırıldı ama bunu ne eşime nede aileme tam olarak anlatamadım. Hiçbiri benim yaşadığım hayal kırıklığını tam olarak anlayamadı. Hadi annem neysede eşimin anlamaması beni iyice hırçınlaştırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…