Değişmek senin elinde.
Öyle birden çek ki ilgini.
Ne oluyor diye diken üstünde gezsin.
Sadece kendini mutlu edecek şeyler yap bir süre.
Sadece kendi sevdiğin yemekleri yap.
Az konuş, hiç sesini bile yükseltme.
Kavga etmeye bile gerek duymuyor diye panik olsun.
Ona bakışını, gülümsemeni arasın, özlesin.
Kafasında bize ne oluyor sorusu olsun da itlik peşinde gezemesin
Mutlaka seninle konuşacaktır ne oluyor, üzülüyorum diye.
İşte o zaman kendinden soğuttun. Artık kendimi daha çok seveceğim.
Hangi kızı merak ettin, kimin yanına oturdun ilgilenmiyorum.
İçimde kalan küçücük güven, kalan sevgim de bittiğinde sessizce gideceğim.
Rahat edersin o zaman.
Şimdi istediğin gibi davran. İster güvenimi yeniden kazanmak için çabala eski beni döndür.
İster böyle devam et gidişim kolay olsun. Sen bilirsin..
Aynen bunları de.. Sonra sen rahat, huzurlu ol o huzursuz peşinde dolansın
Canım saol.haklısın ben değişmedikçe bu evlilik te değişmeyecek. Aslında konunun başlığı yanlış olmuş.kendimle başım dertte olmalıydı.peki karar veremediğim bir konu daha var.bayramda ailesine gittiğimizde nasıl davranayım? Bütün gün bunu düşündüm ama bir sonuca varamadım henüz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Senin ailesi ile bir derdin var mı?
Yok anladığım kadarıyla onlara güler yüzlü ol.
Eşine çok yüz verme yine araları bozuk da demesinler ama normal ol yani.
Başbaşayken tamamen kafana göre takıl.
Çok arasın eski seni..
Kızlar eski konumu hatırlarmısınız bilmiyorum. Eşim aynı servise bindiği genç bi kızı netten aramıştı. Bu konunun üzerine çok tartışma yaşadık ama asla hatasını kabul etmedi.yani şöyle netten artmasının hata olduğunu kabul ediyor ama benim düşündüğüm gibi bir niyetle aramamış sadece meraktan aramış.biz bu meseleyi günlerce tartıştık.benim içim soğumadı ama yapacak birşey yoktu.zamana bıraktım. Bu olaydan bir kaç gün sonra eşime şehir dışı seyahat görevi çıkmış.çarşamba gidip cuma dönecek.beni aradı haber verdi nasıl yapalım dedi.bende geleyim seninle dedim.olur dedi ama isteksizdi anlaşılıyordu. Bende istemiyorsun dedim.sinirlendim.epey bi tartıştık. Ama bir türlü bu kadar tartışmaya gerek yok tamam sende gel demedi.ancak ben söyleyince bak hala gel diyemedin deyince gel dedi ama yine gönülsüz. Sonra gelmiyorum ben annemlere gidicem dedim.uçak biletlerini falan aldı.dedimki bu seyahate kimler geliyor bana resmi yazıyı getir dedim.yazıya gerek yok ben söyleyim dedi.3 tane bayan ve birde eşim 4 kişi gidiyorlarmış. Tabi beni neden istemediğin anlaşıldı dedim.neden sakladın dedim.saklamadım tamam sende gel demeye başladı. Hala bilet bulabiliriz uçaktan gel dedi.ama biliyordu zaten ben gelmeyecektim. Ben annemlere geldim o da çarşamba günü gitti.işte günde iki üç sefer arıyor.çok çalışıyoruz yoğunum falan.anlatıyor bişeyler.ama araması bile ben kavga çıkarmayayım diye sanki görevini yerine getirmek için gibi.dünde konuşmasını soğuk buldum ve mesaj attım.
"hani sen benim seni sevdiğimden eminsin ya ben neden senin beni sevdiğinden emin değilim artık"yazdım.
O da ah aşkım ah sen beni bombala uzaktan.şimdi işim var arıycam seni yazmış.
3 saat sonra aradı açtım evet aşkım anlat bakalım şimdi dedi.ama yine bıkkın bir sesle.yanımda annem vardı yemek yedik mutfağı toplayacağız falan diye saçmaladım anlasın diye.sesi hemen bozuldu.konuşmadı.bekledi öyle.bende konuşmadım. Neyse iyi geceler deyip kapattı.bir daha da aramadı. Bende gece yatarken msj gönderdim.
Ben ne yaptım seninle ilgili hissettiklerimi kırmadan bağırmadan iğnelemeden söyledim sadece ama sen yine tek başıma bıraktın beni. Tabi cevap gelmedi çünkü uyuyordu. Sabah msj gönderdi.
Ben sana ne dedim uzaktayım yan yana gelince konuşalım dedim ama sen hala bildiğine okuyosun. Ben seni aramak için sevinçle odaya koştum ama karşımda konuşmak istemeyen bir ses.ben ne yapayım kafayı yiyecem inan.biz birbirimizi çok seviyoruz ama ifade edemiyoruz. Bakıyorum hiçkimse bizim gibi değil.akşam çok yorgundum. Uyumuşum o yüzden arayamadım.
Bende peki dediğin gibi olsun yazdım.bir daha da cevap gelmedi.
Bu akşam dönüyor.yarında buraya gelecek.ama ben nasıl davranacağımı bilmiyorum.çok kırgın ım ama ailelerin yanındayız. Ben ne yapayım. Ben mi haksızım. Çok mu üzerine gidiyorum.birşeyler söyleyin ne olur.
Canım böyle yapma olmyan şeyi aklına sokacaksn adamın. Bence eşin seni seviyor. İnternette aratmaktan bişi olmaz, benim eşim de eski sevgililerini aratmıştı, sordum bu ne dedim. Sadece meraktan olduğunu söyledi, gerçktn de öyle. Zira ben de eski sevgilimi merak edip bakmıştım. Yani bişey hissettiğinden değil sadece meraktır o. İnsanın canı sıkılıo tabii. Benim eşim de bayanlarla çok görüşür işi grreği bazen saçma sapan şeyler düşünür canımı sıkarım durduk yere. Snra geçer. Yine de dikkatli olucaz tabii :)))
Ben olsamkesinlikle guvenmezdim.zaten ilk hatasi fiaskooo.affettin ve kizlarla seyehat.arti sizin gidebilme sansiniz varmis gitseydiniz..kesinlikle giderdim.birsey soyliyimm mi cnm.kimse kimsenin namusunun bekcisi olamaz.ne kadarnereye kadar .benzaten ilk hata da devam etmezdim.cunku gerisi gelir.
"...................Teşekkür ederim yorumunuz için.
Sizz sorasınız diye