- 26 Mayıs 2024
- 62
- 18
- 3
- Konu Sahibi Sebeblervar
Öncelikle daha önce açtığım konulardan kayınvalidem konusunda duruşum belli çok samimi olmadığım içimin ısınmadığı ama saygı duyduğum mesafeli olduğum biri bağ işleri var kendilerinin ve aynı zamanda hayvanları var gerçekten yoruluyorlar lakin eşim ve benim işim dolayısıyla pek yardımcı olamıyoruz ki zaten olsakta değerden bilen insanlar değiller 2 kız kardeşleri var şeytanın yeryüzündeki hallerinde maşallahları var onlarda güya yardımcı oluyorlar ki zaten annelerinin gözünde kızlar daha değerli olabilir beni ilgilendirmez zaten neyse eşimin kendine ait miras dedesinden kalan 2 bağı var ama bu yaşına kadar ailesi buraya bakmış etmiş parasını almışlar buraya kadar bi sıkıntı yok artık eşim evli biri olarak ben de şöyle düşünüyorum ya yardım etsin oranın geliri bize olsun ya da tamamen kendine olsun kendi yaparsa yapsın yapmazsa kalsın çünkü kabullenmiyorlar eşim oraya prefabrik ev yapacağını söyledi kayınvalidem basbağırdı yapamazsın orda bağ var daha genç işte şu bu diye oda istersem yaparım vs diye bayağı olay büyüdü ama kız kardeşlerini vs zaten eşit bi şekilde diğer bağlar paylaştırılacakmış kayınbabam öyle söylüyor hani bi haksızlık yok lakin burayı dedesinin vermesini kabullenmiyorlar nasıl bi yol izlemeliyiz bizde kiradayız kendimize ev almak istiyoruz ekstra bir gelir için