Esimle ayri sehirlerde yasamaya karar verdik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında eski konulardan vurmak amacıyla söylemedim ki bu amaçla da söyleyebilirim aslında burda konu açan herkes bunu göze alarak açmalı. Demek istediğim M Mimoza08 aslında neden bu kadar bağımsız bir ilişki yaşanmaması gerektiğini kanıtlamış. Sevgililiğe evriltmek istemiş ama bir türlü evriltemediğine göre demek ki doğru bir yol izlememiş hala neyi savunuyo anlamadım.

Yurtdışında master yapan ultra cool kocama nabız ölçmek için "başka şehirde iş bulup gitsem, bi süre ayrı evlerde yaşasak olur mu" diye sordum, "biz şehirlerarası otobüs müyüz de birlikte yaşamaya mola verelim, öyle bir niyetin varsa ayrılalım daha iyi" dedi. Ben vuruldum arkadaşlar siz devam edin

ben başka bir ilişkimden örnek vermiştim oysaki . O ilişkiye çeviremediğim şey bitti zaten.. Onun öncesinde ciddi ve 2 yıl beraber yaşadığım bir ilişkim olmuştu, ondan bir örnek verdim.
Ayrıca sizin bahsettiğiniz konuda barizce fuckbuddy değildi :) Ne ilişki şeklimiz ne bitiriş şeklimiz nede sonrasında fuckbuddy olmadığımıza dair bariz detaylar var. O yüzden linç yemiştiniz :)

Şimdi baktım konuya ondan önce hep flörtlerim oldu uzun ilişkim bu oldu rekora koşuyorum yazmışsınız eskiden de uzun ilişkiniz olduğunu şu an söylüyosunuz amaaaan umrumda değil banane. Konu zaten sizin veya benim konumuz değil insanlara kendi ilişkinizden akıl verince ilişkinizi o şartlarda sizin de yürütemediğinizi, insanlara tepki vermenizin anlamsız olduğunu hatırlatmak istedim. Konuyu da uzatmayacağım.

neden siz ve bazıları daha bu kadar laf dalaşı yapma modundasınız cidden anlamıyorum. İşte bu yüzden buna 'klavye ağalığı' deniyor. Gerek konu sahibine olsun; bu kinci, saldırgan yorumlar, gerek; benim eski konularımdan dem vurmalar neden? Oysaki yorumumdaki konu ile benim daha önce konu açtığım ilişkimin bir alakası yok. Örneklerimi tamamen başka bir ilişkim üzerinden vermiştim.. Kaldı ki o ilişki üzerinden vermiş olsamda burada alakası nedir? Neden bazılarınız o kadar saldırgansınız? Sizi hiçbir zaman anlamayacağım. Ve MuneMune hesabı doğrulanmış üye. sizinde böyle şeylere müdahale etmemenizi hiç anlamayacağım....

Ben neredeyse 32 yaşındayım. Geçmişimde bir boşanma hikayesi bile var :) Başka bir ciddi ilişki hikayeside var.. Sizin detaylaca stalk yaptığınız konum başka birşey, daha çok son 2-3 yılımı kapsıyor :)
Ayrıca örnek verdiğim ilişkim çok çok farklı bir nedenden bitmişti. Onu stalk yapsanızda bulamazsınız çünkü konu açmadım:) Elbette evlilik başka birşey, ama ben burada 'saldırgan olmadan' deneyimimi ve fikrimi yazıyorum. Yasak mı??
Ve evet konu sahibine yorum yapacağınız yere bana yorum yaparak, konuyu başka yerlere taşıyanda sizsiniz....

Yorum yazan hatta yazmayan sitedeki üyelere saldıran, herkesi empati yoksunu olmakla suçlayan yorum yazıp kendinizi saldırınca (ki saldırmak da değil bu da neyse hadi saldırmak olsun) ağlamanmanız çok hoş cevapları kaldıramayacaksınız kimseye saldırmayın

ben kimseye saldırmam şüpheniz olmasın.. Ama sizin bir uyarıya ihtiyacınız kesinlikle var bence
Ha uyarı yapılmıyorsa da, ban cevap verdiğiniz şekilde bende size cevap vermeye devam edebilirim. Sayfalarca dalaşalım umurumda olmaz işi de bitirdim zaten vaktim var.. Sen bana salla ben sana kapak yapayım.. bu böyle uzun uzun gider hiçte bıkmam.. iş stresimi bile sizle atmış olurum ohhhh ne ala 'Gülşen Bubikoğlu nun -oooh- çekmesinden hemde

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. sizinde böyle şeylere müdahale etmemenizi hiç anlamayacağım....
Mimoza08 yeni üye de değilsiniz ama galiba site işleyişini bilmiyorsunuz veya sitede açılmış milyonlarca konuyu yorum yorum takip edip işime gelmeyenlere gözümü kapadığımı zannediyorsunuz.
Site işleyişi gereği kurallara aykırı olduğunu düşündüğünüz durumlarda şikayet et butonuna basmalısınız ki hangi topikte hangi yorumda kural ihlali yapılmış haberdar olalım.

Kullanım Sözleşmesindeki ilgili maddeler:
Yöneticilerin gözünden kaçan uygunsuz bir mesajla karşılaştığınızda lütfen, mesajın sol alt köşesindeki “rapor et” butonunu kullanınız.

• Kurallara aykırı bir durum görüldüğünde, başka kullanıcıların konuya müdahil olması üzücü sonuçlar doğurduğundan, doğru davranışın RAPOR tuşu ile yöneticilere bildirilmesi olduğunu hatırlatırız.
Şikayet Et butonuna bastınız mi? Hayır, zira önümde açık olan şikayet raporlarında sizin bir şikayet raporunuz bulunmamaktadır.

Kaldı ki şikayet raporları değerlendirilirken de kriterimiz üyelerin x kişiyi banlayın, y kişiyi siteden atın isteği değil site kurallarıdır.

Şikayet edilen yorumda kurallara aykırılık yoksa işlem yapılmaz.
Üyeler yorumlarından hoşlanmadığı üyeleri göz ardı et butonuna basarak görmezden gelebilir.

Ayy bende doktora için danimarkaya gitmek istiyorum ama eşim gelemez burada ticaretle uğraşıyor çünkü işini bırakamaz. Bizde çocukta var valla ne yapıcam bilemiyorum...

Ayy bende doktora için danimarkaya gitmek istiyorum ama eşim gelemez burada ticaretle uğraşıyor çünkü işini bırakamaz. Bizde çocukta var valla ne yapıcam bilemiyorum...

Yeni yurtdisindan dondum eşim gelemedi ve Turkiyeye gelene kadar devamli goruntu, fotograf vs attik birbirimize.
Ben bazen aksam yedigimin bile fotografini atarken buldum kendimi.

Gun icinde devamli gezdigim için fotograflasarak vs zaman bir şekilde geciyordu elbette hepte iletişimdeydik ama gece olup yataga geçince iyi hissetmiyorum ben.
Uzun sureli de gitmedim bu arada, ben yapamazmişim oyle egitim iş icin veya baska ivir zivirla ayri durmayi ki eşim de durmaz.

Aslında eşim ab vatandaşı. Onun orada düzen kurması benimkinden daha kolay olur muhtemelen zaten gelmek istemese de neden diye sormam normalde ben bırakır giderdim ama çocuk beni çok düşündürüyor.

Sıkıyor işte. Kendisini dizi karakteri sanıyor hep başrol bu, insanlar bunun emrine amade.

Willydir delidir ne yapsa yeridir

Aslında eşim ab vatandaşı. Onun orada düzen kurması benimkinden daha kolay olur muhtemelen zaten gelmek istemese de neden diye sormam normalde ben bırakır giderdim ama çocuk beni çok düşündürüyor.

Gelmezse gelmesin diyip birakip gidecek hale gelsem boşanirim ben herhalde ya zaten bu tarz ciftlerden konu acilinca eşim de diyor gideceksen anca boşanip gidebilirsin diye yaniz bizde evli ayri yaşamak diye bir şey olamaz. Benim cocuk yok olsa farkli mi dusunurdum bilemiyorum ama cocuk icin boş yere evli durmakta baya buyuk kayip gorunuyor.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…