Aslında eski konulardan vurmak amacıyla söylemedim ki bu amaçla da söyleyebilirim aslında burda konu açan herkes bunu göze alarak açmalı. Demek istediğim M Mimoza08 aslında neden bu kadar bağımsız bir ilişki yaşanmaması gerektiğini kanıtlamış. Sevgililiğe evriltmek istemiş ama bir türlü evriltemediğine göre demek ki doğru bir yol izlememiş hala neyi savunuyo anlamadım.Ya hatırlar gibi oldum da bakmadım, zaten o konuyu takip de etmemiştim. Şimdi konularından vurmak gibi olmasın dedim, hem konuyu da takip etmemiştim, art niyetli bi hareket olurdu, ama senin durum farklı, üstüne üstüne gelmişler, tabi ki hayırdır diyeceksin. Sevgiliğe çevirebilseydi de evlilik ile kıyaslayacağı bir durum değil , zaten onun sevgililiği bile Willy'in değişik evliliğinden daha paylaşımlı olurdu.
ben başka bir ilişkimden örnek vermiştim oysakiSizinki sevgililik değildi yalnız siz fuckbuddy gibi takılıyordunuz beraber foto bile çekilmiyoruz diyodun. İkiniz de tanışma uygulamaları indiriyodunuz. Hatta ben bu ilişkiyi nasıl Sevgiliğe çevirebilirim diye konu açmıştın ama sevgililiğe evrilmeden ayrıldınız. Sanki örnek ilişkiymiş gibi anlatmışsın. Karı koca ilişkisiyle kıyaslanamaz. Bir de o dönem siz fuckbuddysiniz dedim diye linç yemiştim lol
hatta sitede yediğim tek tük linçlerden biriydi. @Khomyuk belki hatırlarsın beni linç edenlerden biriydin
Şimdi baktım konuya ondan önce hep flörtlerim oldu uzun ilişkim bu oldu rekora koşuyorum yazmışsınız eskiden de uzun ilişkiniz olduğunu şu an söylüyosunuzben başka bir ilişkimden örnek vermiştim oysaki. O ilişkiye çeviremediğim şey bitti zaten.. Onun öncesinde ciddi ve 2 yıl beraber yaşadığım bir ilişkim olmuştu, ondan bir örnek verdim.
Ayrıca sizin bahsettiğiniz konuda barizce fuckbuddy değildi :) Ne ilişki şeklimiz ne bitiriş şeklimiz nede sonrasında fuckbuddy olmadığımıza dair bariz detaylar var. O yüzden linç yemiştiniz :)
neden siz ve bazıları daha bu kadar laf dalaşı yapma modundasınız cidden anlamıyorum. İşte bu yüzden buna 'klavye ağalığı' deniyor. Gerek konu sahibine olsun; bu kinci, saldırgan yorumlar, gerek; benim eski konularımdan dem vurmalar neden? Oysaki yorumumdaki konu ile benim daha önce konu açtığım ilişkimin bir alakası yok. Örneklerimi tamamen başka bir ilişkim üzerinden vermiştim.. Kaldı ki o ilişki üzerinden vermiş olsamda burada alakası nedir? Neden bazılarınız o kadar saldırgansınız? Sizi hiçbir zaman anlamayacağım. VeAslında eski konulardan vurmak amacıyla söylemedim ki bu amaçla da söyleyebilirim aslında burda konu açan herkes bunu göze alarak açmalı. Demek istediğim M Mimoza08 aslında neden bu kadar bağımsız bir ilişki yaşanmaması gerektiğini kanıtlamış. Sevgililiğe evriltmek istemiş ama bir türlü evriltemediğine göre demek ki doğru bir yol izlememiş hala neyi savunuyo anlamadım.
Ben neredeyse 32 yaşındayım. Geçmişimde bir boşanma hikayesi bile var :) Başka bir ciddi ilişki hikayeside var.. Sizin detaylaca stalk yaptığınız konum başka birşey, daha çok son 2-3 yılımı kapsıyor :)Şimdi baktım konuya ondan önce hep flörtlerim oldu uzun ilişkim bu oldu rekora koşuyorum yazmışsınız eskiden de uzun ilişkiniz olduğunu şu an söylüyosunuzamaaaan umrumda değil banane. Konu zaten sizin veya benim konumuz değil insanlara kendi ilişkinizden akıl verince ilişkinizi o şartlarda sizin de yürütemediğinizi, insanlara tepki vermenizin anlamsız olduğunu hatırlatmak istedim. Konuyu da uzatmayacağım.
Yorum yazan hatta yazmayan sitedeki üyelere saldıran, herkesi empati yoksunu olmakla suçlayan yorum yazıp kendinizi saldırınca (ki saldırmak da değil bu da neyse hadi saldırmak olsun) ağlamanmanız çok hoşneden siz ve bazıları daha bu kadar laf dalaşı yapma modundasınız cidden anlamıyorum. İşte bu yüzden buna 'klavye ağalığı' deniyor. Gerek konu sahibine olsun; bu kinci, saldırgan yorumlar, gerek; benim eski konularımdan dem vurmalar neden? Oysaki yorumumdaki konu ile benim daha önce konu açtığım ilişkimin bir alakası yok. Örneklerimi tamamen başka bir ilişkim üzerinden vermiştim.. Kaldı ki o ilişki üzerinden vermiş olsamda burada alakası nedir? Neden bazılarınız o kadar saldırgansınız? Sizi hiçbir zaman anlamayacağım. VeMune sizinde böyle şeylere müdahale etmemenizi hiç anlamayacağım....
ben kimseye saldırmam şüpheniz olmasın.. Ama sizin bir uyarıya ihtiyacınız kesinlikle var benceYorum yazan hatta yazmayan sitedeki üyelere saldıran, herkesi empati yoksunu olmakla suçlayan yorum yazıp kendinizi saldırınca (ki saldırmak da değil bu da neyse hadi saldırmak olsun) ağlamanmanız çok hoşcevapları kaldıramayacaksınız kimseye saldırmayın
Mimoza08 yeni üye de değilsiniz ama galiba site işleyişini bilmiyorsunuz veya sitede açılmış milyonlarca konuyu yorum yorum takip edip işime gelmeyenlere gözümü kapadığımı zannediyorsunuz.Mune sizinde böyle şeylere müdahale etmemenizi hiç anlamayacağım....
Ayy bende doktora için danimarkaya gitmek istiyorum ama eşim gelemez burada ticaretle uğraşıyor çünkü işini bırakamaz. Bizde çocukta var valla ne yapıcam bilemiyorum...Herkese Merhaba
Oncelikle bu dert degil sadece fikir almak istiyorum.
Belki daha onceden konulardan haberdar olabilirsiniz, esimle cok bireysel ancak cok mutlu bir evliligimiz var.
Depremden birkac ay once Antalyada mutlu mesut yasarken cok guzel bir is teklifi almistim ve Istanbula tasinmamiz gerekti. Aslinda bu buyuk bir karar ve tercihti bizim hayatimizda cunku cok memnun oldugumuz tum duzenimizi hic sevmedigimiz, kaotik Istanbul icin degistirdik.
Esim evden calistigi icin cok dert etmedi, biraz uzulduk ama kariyerimi bu yaslarda insa etmek adina risk alarak tasindik. Zor olsada kucuk tatli bir duzen kurduk burada.
Sonra maalesef ki deprem yasandi ve Istanbul depremi korkusu sardi beni, henuz birkac aylik olan duzeni degistirmek istedim, tekrar Antalyada donmek mumkun olmasa da sirketin diger ofisi Ankaraya gecmeyi basardim ancak Istanbula sik seyahat sartiyla.
Neyse, asil soruya geliyorum.
Esim bu sirada Istanbula alisti ve Ankaraya hic sicak bakmiyor, deniz yok diye :)
Istanbula sik seyahat edecegiz bu ev de acik kalsin derken kendimizi Ben Ankarada esim de Istanbulda yasarken bulduk :))
Gecmisimizde de 6 yil mesafe iliskisi oldugu icin pek de zorlanmadik. Mesela gecen 2 hafta esim Istanbulda Ben Ankaradaydim ve hafta sonlari yuz yuze gorustuk. bu hafta full beraberiz.
Bazi aksamlar birbirimizi cok ozlesek de sanki bu duzen bize farkli bir heyecan tutku ve eglence getirdi.
Bir yandan her sey cok yolunda, bir yandan da bu kadarinda da bir yanlislik varmis gibi geliyor.
Cevremdekiler bireyselligimize olan duskunlugumuzu bildigi icin yargilasa da pek sasirmadi, ama bir kesim asla dogru olmadigini savunuyor. Sizin fikrinizi merak ediyorum.
Ayy bende doktora için danimarkaya gitmek istiyorum ama eşim gelemez burada ticaretle uğraşıyor çünkü işini bırakamaz. Bizde çocukta var valla ne yapıcam bilemiyorum...
Aslında eşim ab vatandaşı. Onun orada düzen kurması benimkinden daha kolay olur muhtemelen zaten gelmek istemese de neden diye sormam normalde ben bırakır giderdimYeni yurtdisindan dondum eşim gelemedi ve Turkiyeye gelene kadar devamli goruntu, fotograf vs attik birbirimize.
Ben bazen aksam yedigimin bile fotografini atarken buldum kendimi.
Gun icinde devamli gezdigim için fotograflasarak vs zaman bir şekilde geciyordu elbette hepte iletişimdeydik ama gece olup yataga geçince iyi hissetmiyorum ben.
Uzun sureli de gitmedim bu arada, ben yapamazmişim oyle egitim iş icin veya baska ivir zivirla ayri durmayi ki eşim de durmaz.
Siz yazmissiniz iste Bana gerek kalmamis. Simdi buradan devam edilir yorumlanmaya.
Yalniz yazdiklariniz benim uslubumdan ve yasayacaklarimdan cok farkli gorunuyor.
Video kısıtlanmış yok açılmıyor.
Sıkıyor işte. Kendisini dizi karakteri sanıyor hep başrol bu, insanlar bunun emrine amade.Willy size hep nasıl da böyle koca yürekli insanlar denk geliyor. Sonra neden konum size bu kadar imkansız geliyor diyosun. Ev sahibi deniz manzaralı evini daha yeni giren kiracıya eski yıllardaki kiradan verir -ki sen kimsin senin için böyle bir şey yapsın enayi mi bu insan, ev sahipleri kira arttırmak için kiracılarla kavga ediyor, dava açıyor şu an- evden taşınan arkadaşınız eşyalarını size bırakıyor. Herkes her şeyi sizin için yapıyor. Ne kadar da ulvi insanlarmışsınız siz ya. Her anlattığın ayrıntı ayrı saçma.
Ayrıca aramızda 3 saat var demişsin hangi ulaşım aracıyla 3 saat? Arabayla zaten değil. Tren 4 saat sürüyor. İstanbulda evden trene ulaşım ve ankarada trenden eve ulaşımla 5-6 saat sürüyor (umarım bizim evler tren istasyonun içinde gibi bir ayrımtı gelmez)
Aslında eşim ab vatandaşı. Onun orada düzen kurması benimkinden daha kolay olur muhtemelen zaten gelmek istemese de neden diye sormam normalde ben bırakır giderdimama çocuk beni çok düşündürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?