Esimle ayri sehirlerde yasamaya karar verdik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Belki de boyle olmali haklisiniz.
Belki 2-3 ay sonra evi kapatip tekrar birlikte yasayacagiz, gercekten sorunlar cikacak belki bilmiyorum.
Dusunuyorum ve okuyorum iste fikirleri :)

Siz yazmissiniz iste Bana gerek kalmamis. Simdi buradan devam edilir yorumlanmaya.
Yalniz yazdiklariniz benim uslubumdan ve yasayacaklarimdan cok farkli gorunuyor.

Willy Allah senin iyiliğini versin deniz manzarası deniz manzarası dediğin pendik, tuzla dolayları mıydı? (Diğer yerlerden ankaraya kısa sürede git gel yapman zaten mantıklı değildi) Oralar istanbul bile değil. Bursa daha yakındır istanbula. Adam pendikte yaşamak için mi yanına gelmedi? Millet de bebek falan demiş. oralardan istanbulun herhangi bir yerine gidiş ankaradan gelişten daha kolay değil yarısı da hala çingene mahallesi. Aynen arkadaşlar bebek

Hayat gercekten cok pahali, kira konusunda Istanbulda cok sansli olduk, o yuzden eski kira fiyatindan diyebilirim.
Ama cok sukur genciz enerjimiz var, bol bol calisiyoruz kazaniyoruz, sonra da keyfimize harciyoruz :)

Arkadaşınızın evinin eski fiyatı nedir ? Kendi eviymiş ya daha önce de kiraya vermemiş? Size neye göre fiyat verdi mesela

Ay Allah korusun. Hem bireysel olmaya hem de evlilige onem veriyoruz. Ikisi bir arada olamaz diye bir kural mi var.
Sana bi öneri de bulunayımmı? Kocanın evine gizli kamera koy. Umarım hayal kırıklığına uğramazsın.
Oneri icin tesekkurler ama asssla yapmayacagim bir sey. Bunu yapacagima gidip bosanirim daha iyi

Ay siz uydurmaya devam etmeyin diye soyleyecegim artik Rahatlayin. Ben bebek falan demedim hicbir zaman zaten. Butcemizin el verdigi bir yerdeyiz gidip yalilar da yasayamiyoruz ama bir gun o da olur insallah :)
Istanbuldaki evimiz Maltepede

Ay Allah korusun. Hem bireysel olmaya hem de evlilige onem veriyoruz. Ikisi bir arada olamaz diye bir kural mi var.

Oneri icin tesekkurler ama asssla yapmayacagim bir sey. Bunu yapacagima gidip bosanirim daha iyi
Ya hiç cool yapmayın şimdi, hazır değilsiniz işte bi şeyler görme ihtimaline.

Belki 2-3 ay sonra evi kapatip tekrar birlikte yasayacagiz
Willyy,2-3 ay sonra İstanbul’daki evi kapatacaksınız arkadaşınızdan rica edebilir misiniz bana kiraya versin deniz manzaralı eve taşınmak istiyorumher gün manzaraya uyanmak. Tuzlaya da razıyım İstanbul sayılmazsa sayılmasın şişliden sıkıldım
Arkadaşınızla aramızda köprü olur musunuz lütfen?
Kiramı zamanında ödeyeceğime söz veriyorum

Bak en kutsalimin üzerine yemin ederim ki laf sokmak için yazmıyorum.
Aç gözünü artık.
Aç.
Vallahi azıcık aç.
Az dibine gir. İçli dişli ol .
Evliliğin hakikaten normal olanını yaşamaya basla ve başlat bir de o şekilde gör gidişatını
Saf olma diyoruz.
Eyyorlamam bu kadar

Sancaktepe'ye gelirsen kiraya veririm ama deniz yoh shdbsvsvs

Kıskandığını çok belli ediyorsun

Yaşadiklariniz standart evlilik dışında olduğu için tabbiki monoton hayatları olanlar tepki gösterecek, siz eşinizle sorun yaşamıyorsaniz sıkıntı yok,sizi eleştiren arkadaşlarınız sizin gibi yaşama seçenekleri var mı? Olsa belki üstüne atlarlar. Evlilikte değil normal bekar hayatinda sevgili hayatında monoton olan herşey bir süreden sonra batar , sizinki heyecan verici sonuçta aylarca ayrı kalmıyorsunuz mesafede çok değil , sadece böyle bir düzene alışıp sonradan değiştirmek sorun çıkarabilir, yoksa kimse kusura bakmasın her gün iş yada hergun ev çocuklar kafa bir sureden sonra kaldırmıyor zaten ekonomi kötü tatil planları sosyal hayat yok insanlar çatacak yer arıyorlar çünkü karın tokluğu için çalışan insanlar ülkesi olduk, öncelik hep geçim derdi. Kimseye bakmayın eşiniz ve sizin fikriniz önemli çünkü hayat sizin hayatınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…