Belki de boyle olmali haklisiniz.Hafta sonu kısmını kaçırmış olabilirimancak ne olursa olsun siz canlandığını düşünürken sekteye uğruyor.
Uzak mesafe ilişki bile zor yürürken uzak mesafe evliliğe her şey karışır. Madem genciz enerjimiz iyi çok çalışıp yiyoruz diyorsunuz. Başladığınız yere geri dönmeniz en doğrusu orda da bu dediklerinizi birlikte yaparsınız.
Siz yazmissiniz iste Bana gerek kalmamis. Simdi buradan devam edilir yorumlanmaya.Bir sonraki konun için fikirler.
Arkadaşlar merhaba biliyorsunuz önceki konumdan ayrı evlerde yaşıyorduk. İnsanın bir şekilde hem sevgi hem de tensel ihtiyaçları oluyor. Biz de eşimle anlaştık açık ilişkiye karar verdik, onun varmış bile şimdi bana da birini önerdi. Ben de bu fikri sevdim, eşimin yanında yeni bir heyecan farklı bir tat.
Biliyorum yargılayacaksınız beni Kızlar yine ama sizin de fikrinizi merak ettim.
Willy Allah senin iyiliğini versin deniz manzarası deniz manzarası dediğin pendik, tuzla dolayları mıydı? (Diğer yerlerden ankaraya kısa sürede git gel yapman zaten mantıklı değildi) Oralar istanbul bile değil. Bursa daha yakındır istanbula. Adam pendikte yaşamak için mi yanına gelmedi? Millet de bebek falan demiş. oralardan istanbulun herhangi bir yerine gidiş ankaradan gelişten daha kolay değil yarısı da hala çingene mahallesi. Aynen arkadaşlar bebekMecbur ayrinti vermek durumunda kaliyorum yoksa siz uyduruyorsunuz, sonra ona inanip yorumluyorsunuz. Bu ayrintilar sizin yuzunuzden yani.
Anadolu yakasindayiz, arabaya atliyorsunuz otoyoldan hizlica Ankaradasiniz.
3,5 saatte geldigimi bilmiyorum, mola da vermiyorsunuz. Bu gayet nicel bir bilgi Yani neyine sasiriyorsunuz bilmiyorum
Hayat gercekten cok pahali, kira konusunda Istanbulda cok sansli olduk, o yuzden eski kira fiyatindan diyebilirim.
Ama cok sukur genciz enerjimiz var, bol bol calisiyoruz kazaniyoruz, sonra da keyfimize harciyoruz :)
Arkadaşınızın evinin eski fiyatı nedir ? Kendi eviymiş ya daha önce de kiraya vermemiş? Size neye göre fiyat verdi meselaYani o kadar uyduruyorsunuz ki gercekten cok sasiriyorum. Kim dedi size arkadasimin ev sahibi eski kiradan verdi diye?
Kendiniz uydurup ona inanip onu yorumluyorsunuz bir de.
EV zaten arkadasimin, yurtdisina tasindi evi de bize cok uygun fiyatla birakti, yalan mi soyleyecegim?
Ay Allah korusun. Hem bireysel olmaya hem de evlilige onem veriyoruz. Ikisi bir arada olamaz diye bir kural mi var.Bi süre böyle gidef sonra boşanırsınız fal açmaya gerek yok. Böyle evlilik yürür mü Allah Allah madem bireysellik sizler için çok önemliydi neden evlendiniz ki.
Boşu boşuna evlenerek mallarınıza ortak olmuşsunuz…
Oneri icin tesekkurler ama asssla yapmayacagim bir sey. Bunu yapacagima gidip bosanirim daha iyiSana bi öneri de bulunayımmı? Kocanın evine gizli kamera koy. Umarım hayal kırıklığına uğramazsın.
Ay siz uydurmaya devam etmeyin diye soyleyecegim artik Rahatlayin. Ben bebek falan demedim hicbir zaman zaten. Butcemizin el verdigi bir yerdeyiz gidip yalilar da yasayamiyoruz ama bir gun o da olur insallah :)Willy Allah senin iyiliğini versin deniz manzarası deniz manzarası dediğin pendik, tuzla dolayları mıydı? (Diğer yerlerden ankaraya kısa sürede git gel yapman zaten mantıklı değildi) Oralar istanbul bile değil. Bursa daha yakındır istanbula. Adam pendikte yaşamak için mi yanına gelmedi? Millet de bebek falan demiş. oralardan istanbulun herhangi bir yerine gidiş ankaradan gelişten daha kolay değil yarısı da hala çingene mahallesi. Aynen arkadaşlar bebek
Ya hiç cool yapmayın şimdi, hazır değilsiniz işte bi şeyler görme ihtimaline.Ay Allah korusun. Hem bireysel olmaya hem de evlilige onem veriyoruz. Ikisi bir arada olamaz diye bir kural mi var.
Oneri icin tesekkurler ama asssla yapmayacagim bir sey. Bunu yapacagima gidip bosanirim daha iyi
Willyy,2-3 ay sonra İstanbul’daki evi kapatacaksınız arkadaşınızdan rica edebilir misiniz bana kiraya versin deniz manzaralı eve taşınmak istiyorumBelki 2-3 ay sonra evi kapatip tekrar birlikte yasayacagiz
Bak en kutsalimin üzerine yemin ederim ki laf sokmak için yazmıyorum.Ay Allah korusun. Hem bireysel olmaya hem de evlilige onem veriyoruz. Ikisi bir arada olamaz diye bir kural mi var.
Oneri icin tesekkurler ama asssla yapmayacagim bir sey. Bunu yapacagima gidip bosanirim daha iyi
Sancaktepe'ye gelirsen kiraya veririm ama deniz yoh shdbsvsvsWillyy,2-3 ay sonra İstanbul’daki evi kapatacaksınız arkadaşınızdan rica edebilir misiniz bana kiraya versin deniz manzaralı eve taşınmak istiyorumher gün manzaraya uyanmak. Tuzlaya da razıyım İstanbul sayılmazsa sayılmasın şişliden sıkıldım
Arkadaşınızla aramızda köprü olur musunuz lütfen?
Kiramı zamanında ödeyeceğime söz veriyorum
Kıskandığını çok belli ediyorsunBak en kutsalimin üzerine yemin ederim ki laf sokmak için yazmıyorum.
Aç gözünü artık.
Aç.
Vallahi azıcık aç.
Az dibine gir. İçli dişli ol .
Evliliğin hakikaten normal olanını yaşamaya basla ve başlat bir de o şekilde gör gidişatını
Saf olma diyoruz.
Eyyorlamam bu kadar
Ay ben ikeaya gidiyorum cekemem sizi ahdhsgsggKıskandığını çok belli ediyorsun
Kartaldakine mi gidiyorsunAy ben ikeaya gidiyorum cekemem sizi ahdhsgsgg
Yok bebişim zengin değilim.Kartaldakine mi gidiyorsun
Hee ne bilim Anadolu yakanızda sadece 1 ikea var sandımYok bebişim zengin değilim.
Tepe ustu
Anadolu yakasını ne sandın kızım sen.Hee ne bilim Anadolu yakanızda sadece 1 ikea var sandım
Bir kere gitmişliğim var kartaldakine.cafe katında dondurmalarını denemelisin ikeada yediğim dondurmayı başka yerde yemedimAnadolu yakasını ne sandın kızım sen.
Allah'ın europa yakalisi
Yaşadiklariniz standart evlilik dışında olduğu için tabbiki monoton hayatları olanlar tepki gösterecek, siz eşinizle sorun yaşamıyorsaniz sıkıntı yok,sizi eleştiren arkadaşlarınız sizin gibi yaşama seçenekleri var mı? Olsa belki üstüne atlarlar. Evlilikte değil normal bekar hayatinda sevgili hayatında monoton olan herşey bir süreden sonra batar , sizinki heyecan verici sonuçta aylarca ayrı kalmıyorsunuz mesafede çok değil , sadece böyle bir düzene alışıp sonradan değiştirmek sorun çıkarabilir, yoksa kimse kusura bakmasın her gün iş yada hergun ev çocuklar kafa bir sureden sonra kaldırmıyor zaten ekonomi kötü tatil planları sosyal hayat yok insanlar çatacak yer arıyorlar çünkü karın tokluğu için çalışan insanlar ülkesi olduk, öncelik hep geçim derdi. Kimseye bakmayın eşiniz ve sizin fikriniz önemli çünkü hayat sizin hayatınız.Herkese Merhaba
Oncelikle bu dert degil sadece fikir almak istiyorum.
Belki daha onceden konulardan haberdar olabilirsiniz, esimle cok bireysel ancak cok mutlu bir evliligimiz var.
Depremden birkac ay once Antalyada mutlu mesut yasarken cok guzel bir is teklifi almistim ve Istanbula tasinmamiz gerekti. Aslinda bu buyuk bir karar ve tercihti bizim hayatimizda cunku cok memnun oldugumuz tum duzenimizi hic sevmedigimiz, kaotik Istanbul icin degistirdik.
Esim evden calistigi icin cok dert etmedi, biraz uzulduk ama kariyerimi bu yaslarda insa etmek adina risk alarak tasindik. Zor olsada kucuk tatli bir duzen kurduk burada.
Sonra maalesef ki deprem yasandi ve Istanbul depremi korkusu sardi beni, henuz birkac aylik olan duzeni degistirmek istedim, tekrar Antalyada donmek mumkun olmasa da sirketin diger ofisi Ankaraya gecmeyi basardim ancak Istanbula sik seyahat sartiyla.
Neyse, asil soruya geliyorum.
Esim bu sirada Istanbula alisti ve Ankaraya hic sicak bakmiyor, deniz yok diye :)
Istanbula sik seyahat edecegiz bu ev de acik kalsin derken kendimizi Ben Ankarada esim de Istanbulda yasarken bulduk :))
Gecmisimizde de 6 yil mesafe iliskisi oldugu icin pek de zorlanmadik. Mesela gecen 2 hafta esim Istanbulda Ben Ankaradaydim ve hafta sonlari yuz yuze gorustuk. bu hafta full beraberiz.
Bazi aksamlar birbirimizi cok ozlesek de sanki bu duzen bize farkli bir heyecan tutku ve eglence getirdi.
Bir yandan her sey cok yolunda, bir yandan da bu kadarinda da bir yanlislik varmis gibi geliyor.
Cevremdekiler bireyselligimize olan duskunlugumuzu bildigi icin yargilasa da pek sasirmadi, ama bir kesim asla dogru olmadigini savunuyor. Sizin fikrinizi merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?