Esimle ayri sehirlerde yasamaya karar verdik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şunu yazmış:

“Semtler hakkında da hiç bilgim yok desem yeridir. Büyük ihtimalle Anadolu yakası olacak, firma da o tarafta çünkü. Maaş yükseleceği için kira yormayacaktır, buluruz bütçemize göre bir yer diye düşünüyorum.”

Anadolu yakasında bütçeyi yormayacak Pendik tuzla Maltepe geldi aklıma.
Moda Caddebostan Suadiye yorar çünkü

moda caddebostan suadiye yorar demek kibar kalmış

Bahsettiği lokasyon için adam öldürüyolar, ne eski fiyatı ya ahahahhah bu bizi öküzle çift sürüyor da sanıyordur şimdi.
Millet üç kuruş fazla kira alıcam diye 20 yıllık kiracısını harcıyor. Ama willynin ev sahibi sırf eski kiracısının arkadaşı diye willye eski kiradan deniz manzaralı evini veriyor üstelik arkadaşı da çıkarken eşyalarını bırakıyor, hatta o kadar çok eşya bırakıyor ki hem istanbuldaki evde faydalanıyorlar hem bir kısmını willy ankaraya götürüyor. Ben willynin 3 saatte istanbula gittiğine de ikna oldum şahsen devlet onun için özel yollar bile yapmıştır. Eşiyle görüşme sıklığı da her sayfada artıyor. En son 3-5 günde bir diye okudum. Biraz daha yazarsak ayrı şehirlerde yaşasak da her gün beraberize dönebilir ha gayret

Eşiyle bireysel evlilik yaşadıkları kısmı belki doğrudur da geri kalan her şey willynin altta kalmamak için attığı şeyler. Belki bireysel evlilik kısmı da hayal dünyasıdır tabi bilemedim

Bir de şey demiş,İstanbul’a taşınmamıza iki sebep var biri iş teklifi diğeri yeni ev yeni eşya,enerjimiz değişir yeni eşya alınca.
Ee dıdısının dıdısı eski eşyasını bize bıraktı demedi mi konu sahibi bu topikte

Valla uzak mesafeyi güzellemenin bir anlamı yok berbat bir şey. Seven sevdiğini yanında istiyor doğa gereği tabi hayat şartları bu ayrılıkları gerektirebiliyor.

Sevmekle alakalı. İyi anlaşmakla alakalı. Beraber zaman geçirmekten dahi keyif almıyorlar. Birbirlerinden kaçıyorlar hatta aynı evde dahi. Ondan biz anlayamayız onu

Kızlar,başka bir konudan alıntı yapıp bu konuda nasıl yorumlarım?Çaylağım ya hani

İyi bir muhitte pırıl pırıl denizle iç içe evi baba oğluna vermiyor artık eski fiyata, onu bi geçecek. Ya iyi hoş ama bizle kafa bulmasın ben oradayım. Sonra neden kızıyonuz.

Başka bir konudan alıntılayıp bu konuya girip mesaj kısmına mı yapıştırıyorum
Evet alıntılamak istediğin mesajın altındaki "+alıntı" butonuna basınca tutmuş oluyorsun, bu konudaki mesaj kısmındaki alıntıları ekle butonuna basıp ekliyorsun.

Bakılınca açık evliliğin bile kendince bir mantığı, makullüğü var, bu bildiğin kocadan/karıdan kaçmak.

Ya işte tercih meselesi ben elbette tercih etmezdim Ama konu sahibi ve kocasının ilişkisi çok değişik standart dışı, yapacak yorum bulamadım valla. Belki de böyle mutlular diyeceğim de, böyle mutlularsa da forumda konu niye açıldı bu da başka bi mesele.

Yok okumamıştım şimdi siz diyince fark ettim ben de

Herkes istediğini yapsın yaşasın ama başkasına niye kendi fikirlerini diretiyor . Ya da yaşadığının arkasındaysan zaten kimseye açıklama yapma ihtiyacı hissetmezsin ki. Kendi içine mi sinmiyor acaba?

Nasıl yaşayacağınız tamamen sizin kararınız tabi ki ama deprem korkusu ile İstanbul'dan kaçıp, eşinizi İstanbul'da bırakmanız bile çok da sevmediğinizin göstergesi sanki.

Çalışıyoruz, keyfimize harcıyoruz demiş. Jet kiralıyor olabilirler ben inanırım
Bu sey degil mi ya kitalar arasi tasinacagiz, esyalari deniz yoluyla mi yollasak diye dusunurken aaaa ozel jet kiralamiyor musunuz diye soran kayinvalidem (saka yapmiyor)

Yani o kadar uyduruyorsunuz ki gercekten cok sasiriyorum. Kim dedi size arkadasimin ev sahibi eski kiradan verdi diye?
Kendiniz uydurup ona inanip onu yorumluyorsunuz bir de.
EV zaten arkadasimin, yurtdisina tasindi evi de bize cok uygun fiyatla birakti, yalan mi soyleyecegim?
Evet tasinacagi yurt disindaki ev minicik oldugu icin evinin yarisini burada birakip gitti.
Burada ilginc olan ne var?
Esimle her hafta Sonu gorusuyoruz dedim, bu hafta full beraber kaldik mesela kac gunde bir yapiyor? 25 gunde bir mi gorusmus oluyoruz?

Kime fikir diretiyorum Ben?
Beni yargilayan hakaret ve dalga gecen mesajlara kendi acimdan durumu ve sebeplerimi anlatiyorum. Siz de Boyle yasayin en guzeli bu herkes bunu en dogru oldugunda hem fikir olsun diye mi diretiyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…