Esimle ayri sehirlerde yasamaya karar verdik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burada hayal gelecek kadar gercek olamayacak ne var gercekten anlayamiyorum. Esim istedigi kadar zengin olabilir bunun benim kariyerimle bir ilgisi yok ki, ben kendim Istanbul yerine Ankaraya gitmeye karar verdim. Istanbuldaki evde yasamadigimi kim soyledi, zaten isim gerektirdiginde orada yasabilmem icin evi kapatmadik. Ben varlikliyiz da demiyorum ki, mustakil evde bile yasasak depremden kurtulacagimiz kesin degil. Bu konuda kaderciyim aslinda o deprem beni Ankarada da bulabilir, Istanbuldaki bir yolda da bulabilir. Ama o ilk haftalarin duygusalligiyla alinan bir karar.
Ve kendimi Ankaradaki evde daha rahat hissediyorum.
Siz maddi uygunlugunuz olursa baska yatirimlar yapabilirsiniz, ben bu sekilde keyfime gore harcamayi seviyorum.
Son olarak cocuk da dusunmuyoruz :)

Anliyorum bakis acinizi, ben zaten kimseye hayir asla bosanmayacagiz bu yontem muhtesem, herkes boyle yapsin demiyorum ki.
Insallah soylediginiz gibi sonuclanmaz.
Insanlarin dediklerini dikkate almamaya calissam da basaramiyorum bu kadar yogunlukta olunca demek ki Annemle bile her konusmamizda saygi duymaya calissa da tum konular buraya cikiyor.

Yok aglamayin, sizin de hayatiniz boyle. zaten bu entellik de degil.

Bu size neden bu kadar ilginc geliyor? Evet, birbirimizi aldatmayiz, aldatacak duruma gelmeden konusup ayriliriz, Ne var bunda?
Ya ama cinsel hayat olmadan olmaz yani nasıl duyabilirsiniz o zaman, isteksizlik mi var yani

Dün kısa bir video izledim. Adam karşısındakine salak, aptal bilmem ne deyip duruyor, karşısındaki gülüyor. Adam niye sinirlenmedin ki, sana hakaret ediyorum deyince karşısındaki "çünkü o saydıklarının hiçbiri olmadığımı biliyorum, niye alınayım, kızayım ki? Mesela biri sana 'hey pembe saçlı, hiç yakışmamış saçların' dese ne yaparsın?" diyor. Dikkate almam çünkü saçlarım pembe değil diyor adam da.

Çok diyor ediyor diye anlattım müge anlıdaki al dedi git dedi çocuğunu dedi nerede kalırsan kal dedi bana diyen kadın gibi oldum ama özetle sizin içinizde bir şüphe var, yorumlarda yok demişsiniz ama olmasa bu kadar takmazsınız, gerçekten pembe saçlı olmasanız size pembe saçlı diye hitap edenleri umursamazsınız, duymazsınız bile yani :)

Çevrenizi bu kadar önemsiyorsanız aldığınız kararlar içinize sinmiyor demektir. Yoo siniyor yoo bilmem ne demeyin hiç, hepimiz kararlar alıyoruz, tam anlamıyla nedenini anladığımız, %100 mutlu olduğumuz hiçbir karar hakkında bu kadar düşünmüyoruz.

Ha aklınıza takılması da normal, içinize sinmemesi de normal. Ama böyle davrandığınızda kendinizi kandırıyor gibi görünüyorsunuz.

Yaşadığı hayat hem çok mutlu hem çok komik ama gene de burada alacağı cevapları bile bile konu açıyor. Beklenen cevaplar gelince de "biz böyle iyiyiz :)) " Diyor.
Abi madem iyisin ne diye konu açıyorsun?
Ben şahsen inanmıyorum bu kişinin konularına.
Hepsinde bir tutarsızlık var çünkü .

Totomdan ayrılmayan kocam olduğu için okurken ne diceğimi bilemedim. Boşver kız nasıl istiyorsan öyle yap dipdibede olmuyor

Ya uzaktan evlilik yürüten hiçbir ortak yanı yok gibi görünmeyen ama mutlu olan vs çok insan var. Sizinki keyfi bir sebep ok ama siz mutluysaniz başkasının onayını almanıza gerek yok ki. Burada herkes empati yapıyor o şekilde cevap veriyor. Beni mesela uzak mesafe yıpratıyor şu an. Aynı eve tasinsam dertlerim bitecek. Ondan şu yazdığınızı anlayamıyorum. Ama ben farklıyım siz farklısıniz. Ve var sizin gibi bir sürü insan. Benim etrafımda da çok var. İşi yüzünden ayrı yaşayan çiftler. Hatta açık ilişki yaşayan poliamoriye gönül vermiş çiftler var. Geçen bir tasarımcının bi podcastine denk geldim kadın eşle beraber gruplara katılmanın kendine ne kadar iyi geldiğini filan anlatıyordu. Ben bu kadına sen mutlu değilsin diyebilir miyim benim ne haddime yani. Ondan onay aramayı bırakın bence bu kimsenin onay vereceği bir durum değil. Ama içinizde bi rahatsızlık varsa mutlu değilim diyorsanız o zaman başka.

Ben kararsız kaldığımda bile konu açmazken, çok kararlı birinin -alacağı cevapları bile bile- konu açması saçma değil mi?
Üstten üstten kibirli bi tavrı var konu sahibinin.
Hem aldığı kararlar çok komik geliyor ona hem de fikir almaya geliyor. :d
Ama kafamız nasıl güzelll ckfkcdmxm

Sırf bu yüzden işlerimiz gereği 2 saatlik mesafe var diye aramızda, birlikte yaşayabileceğimiz duruma gelene kadar evlenmiyoruz 8 senelik sevgilimle. Her hafta sonu görüşüyoruz, her hafta 3-4 gün aynı evde birlikte kalıyoruz. Ama sürekli birlikte yaşayabileceğimiz günlerin hayalini kuruyoruz. Böyle ayrı ayrı yaşanacak, hafta sonları bir araya gelinecekse ne anlamı var gerçekten evliliğin, anlamıyorum.

Adeta aklımızla oynayan dış bir mihraksın :) hayatın olağan akışının içinde saçma duruyor yazdiklarin. Sirf eşinle ozelinde degil yani. Kariyerini istanbulda devam ettirmek için Antalyadan gelmissin, yani imkanin var demektir istanbulda kariyer yapmaya, ankaraya gitmen keyfi oluyo o yuzden. Kariyer yapma diyorum sanki elin adaminin eline bak diyorum sanki :) çocuk konusunda haklisin düşünmeyin bence de. Yani ortaminiz da yok zaten ben de hic sevmem cocuklari ben de yapmadim hic pisman da olmadim. Ama sizde bi basiretsizlik var bi yere gidiosan orda durulur. Duygusallikla hayati kararlar alinmaz. Keyfine göre harcamak parayi havaya saçmak degildir vs. Istanbuldaki evde yasayabiliosan madem yandan deniz gören bi mustakil yok muydu illa ankara sart miydi vs vs. Bunlari yazarken gülüyorum şu an :) çünkü soylemek bile gereksiz NŞA. En basiti yani hicbir seyi hiçbir insan evladını kıçına takmayan sen, nasi oluyorda deprem korkusu yasayabiliosun antalyadan gelip de ya. Bi de kaderciyim demez misin..

Yok aglamayin, sizin de hayatiniz boyle. zaten bu entellik de degil.

Bu size neden bu kadar ilginc geliyor? Evet, birbirimizi aldatmayiz, aldatacak duruma gelmeden konusup ayriliriz, Ne var bunda?
Siz normal mi diye soruyorsunuz,insanlarda bende dahil fikir beyan ediyor dogal olarak ama onaylanmak istiyorsunuz,fikir alışverişinde bulunmak değil.
Size uyuyorsa böyle devam edin o zaman bize ne yani.
Zaten kim ne dese cevabi yapıştırıyorsunuz, o zaman neden konu açıp fikir sordunuz ben anlamadım?
Ama burada yazılanlar,yaşayabileceginiz şeyler,hepsi olmaz ama biri ikisi olur o zaman anlarsınız size vakit ayırıp yazan üyeleri.

Yani bugün kitap aldım.
İsteyerek aldım.
Çok sevinerek aldım.
Ee?
Ne diye konusunu açayım bunun mesela, aldım ama siz ne düşünüyorsunuz, ben mutluyum oh bi güzel okuyacağım ama yine de siz de fikrinizi söyleyin... Anlamsız.
Anca aldığım karar bende bi kafa karışıklığı yaratacak ki o zaman birilerinden fikir isterim.
Bence konu sahibi (şimdi gelip "siz öyle diyorsunuz ya kesin öyleyim!!!! diyecek ama olsun ) kafası karışık bi ablamız ama kafa karışıklığını kendine yakıştıramıyor. Ben de eşinden dolayı olduğunu düşünüyorum üstteki birkaç üye gibi. Belki willyy hayatı boyunca hep yerinde kararlar aldı, hiç geriye dönüp düşünmedi bile. Şimdi bu ikircikli durumları kendine yakıştıramıyor, o yüzden de reddediyor. Ama aklının bi köşesinden de silemiyor.

Cok tesekkurler yorumunuz icin ben aslinda onay aramiyorum. Tam da aradigim sizin yorumunuzdu. Cunku benim cevremde benim disimda bu tarz iliski yasayan kimse yok, ama yargilayan cok kisi var. Burada da insanlar benzer durum ornekleri verince icim rahatliyor biraz, o yuzden fikir/yorum soruyorum.
Size de iliskinizde mutluluklar :)

Konu sahibi bana Zeynep Ilıcalı 'yi hatırlattı..
Bakın şu röportaj 2008'de
İçeriğe bakmayanlar için basitçe;
* Acun: Zeynep başkalarının gözünde ofsayta düşmek istemez. Benim hiçbir kızla bir şey yapmayacağımı bilir ama bir kızla haberim çıksa çok rahatsız olur

* Soru; Parayı bulan erkekler genelde ilk iş olarak eşini değiştiriyor. Bunun sanat dünyasında da örnekleri var. Zeynep Hanım sizin böyle bir korkunuz oldu mu?
Zeynep: Acun o konularda çok mütevazı. Onun para konusunda bir açlığı yok. Böyle bir şey hiç aklıma gelmedi. Bence bu kıroluk.
Acun: bunu benim açımdan soruyorsan bir gün Zeynep ile boşanırsam bunun parayı bulmamla uzaktan yakından bir ilgisi olmaz. O da bir gün “Senden memnun değilim” diyerek terk edebilir beni. Bizim aramızdaki ayrılığın hiçbir noktasında para olmaz. Allah izin verirse ölene kadar beraberiz. Para bizim mutluluğumuzu daha artıracak bir şey değil. En fazla içinde oturduğun binalar daha iyi olabilir.

* Soru; Kadınlardan davetkâr teklifler alıyor musunuz?
Acun: Orada top Zeynep’e geçiyor. Ben kendimi biliyorum. Bu imtihanı Zeynep’in geçmesi lazım. Benden ofsaytlık bir durum olmaz. Zeynep bana olan ilgiyi sindirmeli. Onu da zamanla başarıyor. Çevremde olan herkesi Zeynep de çok iyi tanır. Erkek muhabetinden çok hoşlanırım. Zeynep bu durumu daha çok kıskanıyor. O da kendisine ayrılamayan vakitle ilgili bir kıskançlık.
Z.I: Benim kızlardan yana değil erkeklerden yana derdim var. Acun’un erkek arkadaşlarını kıskanıyorum. Çünkü onlarla PlayStation oynuyor, daha çok vakit geçiriyor.

*Acun: Acun Firarda’da hep gezdim. Ben yüzde 50 Türkiye’deydim. Bu bizim ilişkimizi hep dinamik tuttu. Araya hep özlem girdi. Bu konuda şu anda biraz şanssısız. Her dakika beraberiz. Arada benim bir yurt dışına gitmem gerekebilir. Rutine gelemiyorum. Ruhum daralıyor. Evlilik içinde de bir şekilde bir değişiklik içindeyiz. Gece 12’de evden çıkarım mesela. Okan Buruk ile Emre ile PlayStation oynarız. Bir yere gitmesem bile o hafta kendime öyle aktiviteler koyarım ki Zeynep ile araya özlem sokarım.
Zeynep: Biz dipdibe bir evlilik yaşamıyoruz.

*Acun: Evcil bir insanım. Evimde çocuklarımla karımla olmak bana çok zevk verir. Onun dışında bir aktivite yapıyorsam yine arkadaşımın evinde olur. Geceleri beni dışarıda çok zor görürsünüz.

*soru; Playstation partileriniz çok meşhur. Erkek arkadaşlarınızla birlikte sabahlara kadar süren bu partilerden eşiniz rahatsız olmuyor mu?
Acun: Zeynep ile akşam yemek yiyorum. Gece 12 gibi Playstation için evden çıkıyorum. Okan da Nihan’ı uyutuyor. Telefon açıyor “Uyudu geliyorum” diye. Herkes eşini uyuttuktan, son kontrolleri yaptıktan sonra buluşuyoruz.

Aynı sizin aşk hikayeniz di mi?
Cevaplar ne kadar sizin yorumlarınıza benzer, karı koca ne güzel kendine "özel alan" yaratmis.
Gece gelmediyse kadın biliyor ki kocası çocukluktan kalma arkadaşlarıyla playstation oynuyor. Arkadaşlara da güveniyor çünkü akraba gibi olmuşlar.
Ama zurnanın zırt dediği yer. Röportaj Mart 2008de, zaten o zaman adamın Şeyma Subaşı ile ilişkisi var,birkaç seneye de gayrimeşru çocukları doğacak.
Yani bu kadar da emin olmayın bu sacma ilişki düzeninin karşılıklı güvene dayanan "ideal" ilişki olduğundan. Emin olun acun da
birine bir gram bir sey hissedersek bunu aninda konusup iliskimizi bitirecek netlige ve rahatliga sahip
Bu bahsettiğiniz rahatlığa sahip bir adam. Ama gerçek yaşam böyle bir şey değil, malesec

Ay güldüm ama üzüldüm de bi yandan okurken

Ben normal mi diye sormadim ki, sizlerin yorumunu fikrini merak ettim. Siz de sagolun yorum yapiyorsunuz, coguda yargilayici oldugu icin ben de kendi fikrimi acikliyorum hepsi bu kadar.
Bana cok faydali gelen yorumlarda oldu, buradan maksimum fayda aliyorum bence

Ben hicbir baglanti bulamadim burada yazanlar ve kendi hayatimla ilgili ama zahmet etmissiniz bu kadar.
Sonumuz benzemesin diyelim, ne diyeyim

Kibirden öte yafss sanki benm oyum buyum var şöyle moderen bi evliliğim var diye böbürlenemediği bi çevrede oldugndan ve bunu yapmak isteidğinden konu acmıs gbi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…