• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle ayri sehirlerde yasamaya karar verdik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bil bakalım kimin kocası ps turnuvası için tatilde ev kiralıyordu 😆😆
Zaten kocama güvenmem diyen kadın yoktur. Herkes kocasına güveniyor. Ama o sahil yürüyüşünde bir tanışmaya bakar
Yok canım,o kadar da değil.
Ama evli olup bazen haftalarca ortada olmamasi, her hafta iki gece dışarda içip sabahlasa "rahatsız olmasın" diye mesaj bile atılmaması adama her cevizi kırma imkanı verir. Düşünsene gece mekanda biriyle tanışıyorsun, her istediğinde akşam seninle,haftada iki sende kalıyor, tatil planlıyorsunuz. Yeri geliyor gecelerce kamerada konuşuyorsunuz. Kim inanır ki böyle bir adamın evli olduğuna

Güven kısmını benzettim ben ,kesinlikle yapmaz,arkadaşlarını tanıyorum ,biz şeffafız,açığız bla bla aynı kelimeler değilse de aynı bakış açısı bu.
Bu güvenilirliğin değişmesi,malum kişi gibi çengel atıp yapışıp kalacak bir tipe bakar. Başta ufak ufak görüşülür,sonra birde hamile kalır tadından yenmez.
Benim bir arkadaşım aldatıldı bu şekilde çok,sonsuz güvendiği eşi tarafından,hemde tanıdığı biriyle,affetti bir şekilde 2 çocuğum var dedi,adam geri döndü eve,tatile gidildi gelindi,adam allem etti kallem etti, anlaşamıyoruz cocuklar etkileniyor dedi,anlaşmalı boşanmaya ikna etti arkadasimi. Meğer hic ayrılmamış kadından,kadın hamile kalmış,sırf cekişmeli olmasın elinden herseyini almasın diye geri dönüp ikna etti kızı. Anlaşmalı boşandılar adam gitti evlendi...
Arkadaşım ben asla beklemezdim,tüm çevresini tanıyorum,nerede kiminle biliyorum nasıl oldu anlamadım diyor. Kişinin kim olduğunu söyleyemiyorum ama olmadık bir yerde tanıştığı ve normalde kendi dengi asla olmayacak biri. Öyle arkadaş ortamında falan tanışamaz yani,denk gelemezler öyle söyleyeyim.
Olmayacak şeyler pekala olabiliyor bunu herkes bilmeli,kimseye sonsuz güven olmaz. Hem karnım doysun hem pastam dursun da diyebilir pekala gidip ben seni aldattım,ayrilalım diyeceğıne.
Yalniz buradaki yanlis anlasilma su sekilde, benim esime sonsuz guvendigim sey baska kimseye bakmaz, benden baskasini gozu gormez, asla kimseyle bir sey yasamaz demiyorum, hepimiz insaniz basimiza her sey gelebilir,duygulari da degisebilir, baskasindan da hoslanabilir beni istemeyebilir de, bunlarin hepsi olasilik.
Benim %100 guven duydugum sey su, boyle bir sey aklindan bile gecse gelip benimle konusur ve ayriliriz, beni affedersiniz aptal yerine koyup arkamdan is cevirmez, yalan soylemez...Ama bu konuda da yanilma payim var mi, yok gibi hissetsem de belki dunyanin sonu gelmistir yasanabilir :) Umarim anlatabildim, arkadasiniza da gecmis olsun.

Ama evli olup bazen haftalarca ortada olmamasi, her hafta iki gece dışarda içip sabahlasa "rahatsız olmasın" diye mesaj bile atılmaması adama her cevizi kırma imkanı verir. Düşünsene gece mekanda biriyle tanışıyorsun, her istediğinde akşam seninle,haftada iki sende kalıyor, tatil planlıyorsunuz. Yeri geliyor gecelerce kamerada konuşuyorsunuz. Kim inanır ki böyle bir adamın evli olduğuna
Tam da bunu seviyorum ben aslinda, ikimiz de birbirimizi aldatmak istesek ruhumuzun duymayacagi kadar ozgurlugumuz var, ama es secimi yaparken bu ozgurlugumuz olmasina ragmen yapmayacak birini sectim.
Yoksa yapmak isteyen ne kadar yaninda olsa da yapar, kimisi de dunyanin diger ucunda olsa yapmaz, benim gibi :))

Sizin yaşamınız sizin karariniz. Ama sizde kaygı oluşmuş, emin değilsiniz, güvenemiyorsunuz, gerek kendinize gerek eşinize.
Evlilik aile kurmak için vardır bana göre sizin yaşantınız evlilik gibi gelmiyor, öyle hissettirmiyor benim düşüncem.
Mecburi değil keyfi oluşu her an iplerin kopabilecegini düşündürüyor.
Birde bir grup erkek sadece PS oynamak için yılda bir tatile çıkmaları, hiç inandırıcı değil. Belki de ben kötü düşünüyorum
Tesekkurler yorumunuz icin. Genelde insanlar sizin gibi yorum yapiyor evet. Yok kotu dusunce degil de herkesin farkli bakis acisi demek.
Bilgisayar oyunu turnuvalari icin her yil bir grup boyle toplaniyor, taa liseden beri. Eksilenler cogalanlar oldu ama cekirdek arkadas ekipleri boyle yapiyor her yil.
Ben de yillaar once olur mu boyle sacma sey, kocaman adamlar ne anliyor bu oyundan demistim ama o kadar egleniyorlar ki, yil boyu bu etkinligi planliyorlar.. Bazen 2 gun bazen 10 gune uzattiklarini biliyorum. Yani oluyor :)

Kendinizi eleştirtmek için konu acip sonra gelen eleştirilere karsi "bu şekilde asiri mutluyuz" diye anlatmaya koyuluyorsunuz butun konu boyunca. 😬

Cevrenizin de sizin evliliginiz disinda işi gucu mu yok devamli yorum yapacaklar, kesin onlari da biz şöyleyiz, biz boyle bireyseliz diye darlayip sonra eleştirilince de buraya gelip cevrem garip buluyor acaba oyle boyle mi diyip yine kendi yasam tarzinizi ovmekle geciriyorsunuz. 😁😁😁

Boş zaman aktivitesi olarak harika.

Ben devamli uzak ilişkiyi yapamazdim. Sacma geliyor.

Tam da bunu seviyorum ben aslinda, ikimiz de birbirimizi aldatmak istesek ruhumuzun duymayacagi kadar ozgurlugumuz var, ama es secimi yaparken bu ozgurlugumuz olmasina ragmen yapmayacak birini sectim.
Yoksa yapmak isteyen ne kadar yaninda olsa da yapar, kimisi de dunyanin diger ucunda olsa yapmaz, benim gibi :))
Ne diyim, emin ol yapmaz.
Zaten diğer aldatılan insanlar 'biraktigim anda kaçacak' insanlar seçiyorlar 😂😂
Şu adamı bir didiklesen Allah bilir neleri çıkar ama neyse ,sen herkesi kendin gibi görmeye devam et . Dediğim gibi açık ilişki de yaşayabilirsin, bize ne?
Sordun saçma mi dedin, saçma diyoruz
Hepsi bu

Ne diyim, emin ol yapmaz.
Zaten diğer aldatılan insanlar 'biraktigim anda kaçacak' insanlar seçiyorlar 😂😂
Şu adamı bir didiklesen Allah bilir neleri çıkar ama neyse ,sen herkesi kendin gibi görmeye devam et . Dediğim gibi açık ilişki de yaşayabilirsin, bize ne?
Sordun saçma mi dedin, saçma diyoruz
Hepsi bu
Kim acaba benim kocam aldatır kesin de işte kör topal demedim evlendim der 😂😂 her kadının kocası çok dürüsttür
Bazılarının duygusal zekası cidden 16da kalıyor

ah yengençcim haksızlık ediyorsun bize 40 yaşlarındakilere size taş çıkartırız :21::KK70:
Hayır hayır hayır. Kk'da bazı çiftler var ya coluga çocuğa karışmış, uzun yıllari devirmiş, türlü badireler atlatmış. Konulara yaziyorlar hani "ayda bir birlikte oluruz" diye
Onlardan olsa anlayacağım ama gençliğinin baharında, enerjik, sağlıklı, mutlu ve yeni evli bir çift. Tavşan gibi olmaları gerekirken neden böyle bir yolu seçsinler ki keyfi?

Konunun başlarında önceki konuda ne olmuştu diye sormuştunuz ya aynen bu konuda olduğu gibi soru sorup olumsuz yorumlara ama biz söyleyiz, böyleyiz diye cevaplar veriyordunuz. Sanki konuyu açan başka biri.
Kendini, evliligini, burada bu kadar savunan siz çevrenizi da gayet susturursunuz. Çevre bahane yani.

2008de başlamış ilişkileri.
Ya işte , vermiş kadına güveni 'benim arkadaşlarım çocukluktan,kardeş gibiler. Tek zevkimiz beraber çocuk gibi PlayStation turnuvası yapmak. Ne var bunda' diye. Üç beş on yirmi 'den sonra artık eşe de normal gelmiş. Oysa yani adam kendine bir alan yaratmis.
Valla benim de aklim hinliğe çalışır. Kişi kendinden bilir işi derler ya, o yüzden konu sahibinin kocasının da onun sandığı gibi steril - sadakat dolu bir hayat yaşadığına inanmıyorum . Yoksa kimse bu genç yaşta karısından durduk yere ayrı kalmaz. Bunlar yaşı kirklarda, birkaç çocuk doğurmuş, birbirleriyle ayda bir-iki sevisse yetecek olgun bir çift değiller ki. Daha cicim ayında , çoluksuz çocuksuz evde,aktif cinsellik yaşayan genç insanlar. Hangi adam yani iki hafta karisini görmeyecegi, ergen gibi video izleyip 31 çekeceği bir evliliği yaşamak ister , bir "deniz izlemek" uğruna? İzlediği başka bir deniz vardır bence
benim için evlilik sözleşmedir. 2 tarafta birbirine söz veriyor hayatı iyi-kötü beraber paylaşacağına dair. Pasta alıyorsun sadece kremasını yemiyorsun, kekini de yiyorsun. Evlilikte de hep tutku, heyecan, özlem olsun diye bir şey yok. Bu mantıklı değil. Sıkılacaksak beraber sıkılacağız, ağlayacaksan beraber ağlayacağız, kavga edeceksek beraber kavga edeceğiz. Evliliği zor kılan zaten bu aynı çatıda, binbir sorunla mücadele ediyor olmak.
20 sene sevgili olduğun birinden ayrılırsan herhangi bir talepte bulunabilir misin hukuki olarak. Ama 20 sene evli kalırsan bulunursun. Yani sadece imza atmak değil. Onun yükümlülükleri de var. Bu tarz ayrı yaşamda evliliğin yapısıyla bağdaşmıyor.

cevreden cok tepki aliyorum siz ne dersiniz bu durumda diye fikir sordum.
İşte burda olumsuz fikirler çıkınca "ama böyle olması bana komik geliyor, biz böyle mutluyuz :) ) demen saçma geliyor bize .
Madem öyle ne reeldeki çevren ne sanaldaki ortam umrunda olmamalı.
Ha merak edip soruyorsan da aldığın cevaplara karşı saçma sapan savunmalara geçme

Aksini beni s...ler inanmam.
Denize hayranlık uyguna bireysel hede hodo mevzusuna dayandirip saygı duyulacak ya da imrenilecek bir evlilik olduğunu düşünüyor konu sahibesi vallahi ben onun saflığına veriyorum.
İlk konusunda anlattıkları daha facia.
Ayrı tatile gitmeler, ayri kahvaltı ve yemek saatleri, gece eve gelmeden eglenilen ortamda adını sırf eğlenceyi bolmeyeyim adına telefonla aramama.
Neredesin diye bile sorulmuyor ya :))
Adam evde hasta sırf eşinin eğlencesi bozulmasın diye arayıp hastayım bile dememiş.
Gezilen görülen yerler bile ayrı çoğu zaman anlattığı konusunda.
Bireysel alana saygıyı çok yanlış anlamış.
Esinin de işine gelmiş açıkçası.
Böyle coh güzeliz diye de kendini avutuyor kesinlikle.
Esinin asla bu durumdan şikayet ettigini düşünmüyorum, çünkü noluyoruz ulan bireysellik ayağına diyen bir karısı yok.
İstediği şekilde bekar hayatindaki gibi gayet özgür.
Bu durumun absürt olduğunun tek farkında olan ama kabul etmekte zorlanan bir tek konu sahibesi ama egosunu da yere indirmiyor yohhh caniiim olur mu hiç diyerek hala savunma ve bizi ikna peşinde :)
Fikir almak istedim diyor ortada fikir almak yok sürekli açıklama eğilimi var.
İyi de sebeb ?
Çok saçma ya.
Savunacaksam neden konu açtım hem de iki kere ?
Adam çok hin kesinlikle.
Bu kızı saf bulmuş yiyor.

Kocam eğlenceye gittiğimde sırf rahatsız olmayayım diye eve gelmedigim sabahladigimda beni aramasa noluyoruz ya derim.
Haber bile verilmese merak edilmiyor ha :))
Hadi haberi olsa neyse.
Eğlence uzayınca habersiz olmalarını bile normallestirmisler.
Sağlıklı bir erkek zorunlu haller dışında sevisecegi kadından neden günlerce uzak dursun?
Bir de aldatma konusunda farklı kişilere aşık olacak olsak medenice konusur ayriliriz demiş.
Yahu Hülya Avşar bile bu kadar kocasını sıkmayan kadınken aldatıldı, yıllar sonra anlattığı şeyleri bir dinlesin.
Bana her yönden sadece kağıt üstünde bir evlilikten ibaret gelen iki ayrı insan gibi geldiler
Bu ayrı durdukları sürede gerçekleştirdikleri eylemleri komik bulmasini da yaşadığı şoka vereyim bari haha.
Aşırı saçma çünkü
Kocam niye ben istediğim için yanima komple gelsin ?
Seve seve gelecek ne demek ayrı yaşamak ?
Otel mi burası ?
Kaldı ki otel olsa yine aynı odada kaliyorsun

Aksini beni s...ler inanmam.
Denize hayranlık uyguna bireysel hede hodo mevzusuna dayandirip saygı duyulacak ya da imrenilecek bir evlilik olduğunu düşünüyor konu sahibesi vallahi ben onun saflığına veriyorum.
İlk konusunda anlattıkları daha facia.
Ayrı tatile gitmeler, ayri kahvaltı ve yemek saatleri, gece eve gelmeden eglenilen ortamda adını sırf eğlenceyi bolmeyeyim adına telefonla aramama.
Neredesin diye bile sorulmuyor ya :))
Adam evde hasta sırf eşinin eğlencesi bozulmasın diye arayıp hastayım bile dememiş.
Gezilen görülen yerler bile ayrı çoğu zaman anlattığı konusunda.
Bireysel alana saygıyı çok yanlış anlamış.
Esinin de işine gelmiş açıkçası.
Böyle coh güzeliz diye de kendini avutuyor kesinlikle.
Esinin asla bu durumdan şikayet ettigini düşünmüyorum, çünkü noluyoruz ulan bireysellik ayağına diyen bir karısı yok.
İstediği şekilde bekar hayatindaki gibi gayet özgür.
Bu durumun absürt olduğunun tek farkında olan ama kabul etmekte zorlanan bir tek konu sahibesi ama egosunu da yere indirmiyor yohhh caniiim olur mu hiç diyerek hala savunma ve bizi ikna peşinde :)
Fikir almak istedim diyor ortada fikir almak yok sürekli açıklama eğilimi var.
İyi de sebeb ?
Çok saçma ya.
Savunacaksam neden konu açtım hem de iki kere ?
Adam çok hin kesinlikle.
Bu kızı saf bulmuş yiyor.
Adam bildiğin kazanan taraf.
Hem evli hem bekar. İstediği gibi sırtlanlık yapabilir karısı aramıyor sormuyor. İstediğinde de mis gibi evli. Tam kebap

Diğer konularına da şöyle Bi üstten baktım seni hatırladım. Ya madem böyle mutlusun kapat konunu sorma bence artık kimseye. İstda Ankaraya taşınma kararı almışsınız evi tutmuşsunuz eşin gelmemiş işte yanına bunun neyini güzelliyorsun bireysellik özel alan g falan diye, dümdüz gelmemiş işte. Bi de çağırsam gelir diyorsun, çağırmana gerek mi var zaten evlilik böyle bir şey birlikte hareket ediyorsun. Ben de her akşam kocama bugün gelecek misin beklerim gel demiyorum yani evli olduğu için burası da evi olduğu için kalkıp geliyor davet beklemiyor. Bence eşin tarafından ağır manipüle ediliyorsun. Sana kendi yaşamak istediği hayatı dayatıyor. Ankara fikri bile tekrar ondan çıkmıştır sen çok korkuyorsun gel Ankaraya gidelim sonra gelmemiştir. Adam gelecek diyecekmiş ki benim seni aldatma ihtimalim var ayrılalım. Yahu 30 sene karısını aldatıp ayrılmak istemeyen adamlar oluyor. Belki aldatacak ama seni de bırakmak istemeyecek. Bu nasıl Bi güven beni aptal yerine koymaz. Niye koyanlar nasıl koyuyor Bi tek adam gibi adam senin eşin mi. Bana baya kandırılıyorsun gibi geliyor ama hadi bakalım.

Ben sizin evli olmadığınızı düşünüyorum. Buraya yazdıklarınızda hayal ürünü. Önceki konunuzuda okumuştum. Ordada böyle hissettim. Ama her konunuzda özgürlük, bireysellik diye diye sürekli çıtayı yükseltiyorsunuz, tebrik ederim.

Bu kadar bireyselliğe düşkün olan evlenmez çünkü evlenmekteki amaç zaten sevdiğinle sürekli birlikte olmaktır.

Resmiyet için, hasta olunca bilgi versinler falan demişsiniz de buda olmaz. Anne babanız, kardeşiniz, dostunuzada bilgi verirler. Hiç evlenmeyenler ne yapsın o zaman?

Evli değilsiniz, hayal kurup, şöyle bir evliliğim olsa nasıl olurdu deyip gelip burda yazıp çiziyorsunuz. Yada öğrencisiniz, ya teziniz var ya toplumun nabzını ölçüyorsunuz.
Ben de sizinle aynı fikirdeyim zavallının biri geliyor burada hikaye yazıyor aklınca tepki ölçüyor

Konunun başlarında önceki konuda ne olmuştu diye sormuştunuz ya aynen bu konuda olduğu gibi soru sorup olumsuz yorumlara ama biz söyleyiz, böyleyiz diye cevaplar veriyordunuz. Sanki konuyu açan başka biri.
Kendini, evliligini, burada bu kadar savunan siz çevrenizi da gayet susturursunuz. Çevre bahane yani.
İrmik'in konuları gibi ya. İkna odasına çekiyolar bütün kk'yı. İkna ol ki ikna olsun.

Oncelikle kimse beni bir yere "yollamiyor." Ben kendim istedigim icin Ankarayi sectim ve buradayim.
Nereden biliyorsunuz kac kez deniz gordugumuzu?
Cok sukur istedigimiz saniyede gorecek standartlarda yasiyoruz.
Porsche’den selamlar da dedi evet bakalım daha beler diyecek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back