Burada hayal gelecek kadar gercek olamayacak ne var gercekten anlayamiyorum. Esim istedigi kadar zengin olabilir bunun benim kariyerimle bir ilgisi yok ki, ben kendim Istanbul yerine Ankaraya gitmeye karar verdim. Istanbuldaki evde yasamadigimi kim soyledi, zaten isim gerektirdiginde orada yasabilmem icin evi kapatmadik. Ben varlikliyiz da demiyorum ki, mustakil evde bile yasasak depremden kurtulacagimiz kesin degil. Bu konuda kaderciyim aslinda o deprem beni Ankarada da bulabilir, Istanbuldaki bir yolda da bulabilir. Ama o ilk haftalarin duygusalligiyla alinan bir karar.Yollamaz derken dur gitme willyy ne gerek var der zengin adam. Ankaraya git demis sana kocan diye demiyorum tabiki ilahi :) kiradayiz diyosun ya hayal gücü de bi yere kadar işte. Deniz manzaralı eve kim kira öder de içinde yaşamaz. Soyledigin her cümlede mantik hatasi var yoksa burda yazan senden daha marjinal bi ton insan taniyorum ben. Feriha nin uydurduğu hikayelere benzio seninkiler. Ekonomi bilinci yok, ilişki anlayışı tam oturmamış, vizyon yok. Yani varlikli insan depremden korkup ankaraya bile gitmez ki. Alır bi mustakil oturur. Korku bile fakir işi maalesef. Olaylar hep buram buram fukaralik kokuyor. Ama maşallah eşim deniz manzarasina uyaniyor diyosun. Ona para ödeyene kadar bir sürü tatile gidilir yatırım yapılır. Benim çocuğum olsan bu kadar maddi bilincin yok diye söylenirim en basta. Kocayi mocayi geçtim yani ben artık okurken.
Ve kendimi Ankaradaki evde daha rahat hissediyorum.
Siz maddi uygunlugunuz olursa baska yatirimlar yapabilirsiniz, ben bu sekilde keyfime gore harcamayi seviyorum.
Son olarak cocuk da dusunmuyoruz :)