Ben butun aldatmalardan ve ciftlerden bahsetmiyorum, ben kendi iliskimden bahsediyorum. Bizde aldatma soz konusu olamaz, cunku boyle bir sey aklimizdan bile gecse bunu paylasacak seffafliga sahibizHe canım zaten bütün aldatanlar plan program dahilinde yapıyor bu işi, akılları da çok başında oluyor bu haltı yerken. Aaa ben aldatıcam karımı/kocamı şu an ya, dur bi koşu boşaniiim diyorlar. Kesin siz de öyle yaparsınız.
Hahah biz de tatile ayri gidilmeye alisildi, ailemizde de sadece kadinlarin gittigi eslerin evde kaldigi tatiller oluyor :) Ama ben de bu sekilde coook yorum aliyorum, akrabalar coktan bosandigimizi bile dusunuyorlar bizi yanyana mutlu mesut gorunce cok sasiriyorlarYa o değil de ben geçen yaz bir haftalığına kız kardeşlerimle tatile gittim bizim bütün akrabalar "boşanıyonuz mu yoksa" diye mesaj attıbenim akrabalar da varoş
Valla ya ayrı ev tutsak nikah cüzdanımı alnıma yapıştırıp gezsem ikna edemem onlarıBu da fenaymış yalnız ahahahah.
Ben butun aldatmalardan ve ciftlerden bahsetmiyorum, ben kendi iliskimden bahsediyorum. Bizde aldatma soz konusu olamaz, cunku boyle bir sey aklimizdan bile gecse bunu paylasacak seffafliga sahibiz
Bu konuda cok sansliydik, bahsettiginiz fiyatlardan sacma sapan daireler gormekten cok sikildigimiz bir anda arkadasimin evini bosalttigini ogrendik, bize cok uygun bir fiyatla kiraladi. Fiyatini soylemeyeyim ayip olmasin :))İstanbulda iki ay önce deniz manzarasına uyanılan daireyi hangi eski fiyattan tuttunuz acababüyüteçle bakıp pencerenin kıyısından görünen “manzaracık” daireler İstanbulda 35-40 bin tl başlıyor.
Ha tuzla gibi yerdeyse evet 25 bine bulursunuz.
söylemeyin kıskançlıktan çatlarız yoksaFiyatini soylemeyeyim ayip olmasin :))
Willyycim yanlış hatırlıyorsam düzelt.Ben butun aldatmalardan ve ciftlerden bahsetmiyorum, ben kendi iliskimden bahsediyorum. Bizde aldatma soz konusu olamaz, cunku boyle bir sey aklimizdan bile gecse bunu paylasacak seffafliga sahibiz
Kim benim sizden daha ozel oldugumu dusunuyor ki?Alışılmışın dışında hayat yaşamanız sizi her açıdan özel kılmıyor, hayat size bunu öğretecek, biz ne desek boş.
Bu tamamen farkli bir hikaye ama esime soramayip size sordugumu nereden cikardiniz ki? Bunu tabi ki esimle de arkadasimla da ayri ayri konusmustum.Willyycim yanlış hatırlıyorsam düzelt.
Arkadaşının eşinle konuşmasında kafana "eşim beni kaybetmekten niye korkuyor, ben başkalarına mı gideceğim ki?" sorusu takılmıştı. En basit konu yani ilişkilerdeki gerçekten ilişki101 sorusu, genelde ilk 1 ayda konuşulur bunlar. Bunu bile eşine soramayıp kafana takıp burada sorup üstüne sayyyyfalarca konuyu devam ettirmiştin, aldatma gibi komplike bir konuda ne fark edecek de şeffaflık abidesi olacaksınız ki?
Yollamaz derken dur gitme willyy ne gerek var der zengin adam. Ankaraya git demis sana kocan diye demiyorum tabiki ilahi :) kiradayiz diyosun ya hayal gücü de bi yere kadar işte. Deniz manzaralı eve kim kira öder de içinde yaşamaz. Soyledigin her cümlede mantik hatasi var yoksa burda yazan senden daha marjinal bi ton insan taniyorum ben. Feriha nin uydurduğu hikayelere benzio seninkiler. Ekonomi bilinci yok, ilişki anlayışı tam oturmamış, vizyon yok. Yani varlikli insan depremden korkup ankaraya bile gitmez ki. Alır bi mustakil oturur. Korku bile fakir işi maalesef. Olaylar hep buram buram fukaralik kokuyor. Ama maşallah eşim deniz manzarasina uyaniyor diyosun. Ona para ödeyene kadar bir sürü tatile gidilir yatırım yapılır. Benim çocuğum olsan bu kadar maddi bilincin yok diye söylenirim en basta. Kocayi mocayi geçtim yani ben artık okurken.Oncelikle kimse beni bir yere "yollamiyor." Ben kendim istedigim icin Ankarayi sectim ve buradayim.
Nereden biliyorsunuz kac kez deniz gordugumuzu?
Cok sukur istedigimiz saniyede gorecek standartlarda yasiyoruz.
Hiç safa yatmayın ya, o üstten bakışlarınızı bir tek ben görmüyorum burda. Siz bunları sizin moralinizi bozan o çevrenize anlatın. Modunuzu çevreniz düşürüyor, tribinizi biz çekiyoruz.Kim benim sizden daha ozel oldugumu dusunuyor ki?
Ayy gercekten alemsiniz ya :))) Ne ustten bakmasi, ne tribi konusuyoruz surada :)Hiç safa yatmayın ya, o üstten bakışlarınızı bir tek ben görmüyorum burda. Siz bunları sizin moralinizi bozan o çevrenize anlatın. Modunuzu çevreniz düşürüyor, tribinizi biz çekiyoruz.
Paylasmayanlar da opak olduklarindan paylasmiodu :) willyy in wonderland gibi tam. Ya da eşin maşallah on dalda Oscara aday bi şahıs. Bu kadar körüne körüne güvendiğim insan adam vur dese vururum heralde. Dikkat et. Kendi kararın bile sanabilirsin.Ben butun aldatmalardan ve ciftlerden bahsetmiyorum, ben kendi iliskimden bahsediyorum. Bizde aldatma soz konusu olamaz, cunku boyle bir sey aklimizdan bile gecse bunu paylasacak seffafliga sahibiz
Nasıl mutluysanız öyle devam edin. Geleneksel evlilik sizin normaliniz olmak zorunda değil. Kimse de kendi normalini dayatamaz.Herkese Merhaba
Oncelikle bu dert degil sadece fikir almak istiyorum.
Belki daha onceden konulardan haberdar olabilirsiniz, esimle cok bireysel ancak cok mutlu bir evliligimiz var.
Depremden birkac ay once Antalyada mutlu mesut yasarken cok guzel bir is teklifi almistim ve Istanbula tasinmamiz gerekti. Aslinda bu buyuk bir karar ve tercihti bizim hayatimizda cunku cok memnun oldugumuz tum duzenimizi hic sevmedigimiz, kaotik Istanbul icin degistirdik.
Esim evden calistigi icin cok dert etmedi, biraz uzulduk ama kariyerimi bu yaslarda insa etmek adina risk alarak tasindik. Zor olsada kucuk tatli bir duzen kurduk burada.
Sonra maalesef ki deprem yasandi ve Istanbul depremi korkusu sardi beni, henuz birkac aylik olan duzeni degistirmek istedim, tekrar Antalyada donmek mumkun olmasa da sirketin diger ofisi Ankaraya gecmeyi basardim ancak Istanbula sik seyahat sartiyla.
Neyse, asil soruya geliyorum.
Esim bu sirada Istanbula alisti ve Ankaraya hic sicak bakmiyor, deniz yok diye :)
Istanbula sik seyahat edecegiz bu ev de acik kalsin derken kendimizi Ben Ankarada esim de Istanbulda yasarken bulduk :))
Gecmisimizde de 6 yil mesafe iliskisi oldugu icin pek de zorlanmadik. Mesela gecen 2 hafta esim Istanbulda Ben Ankaradaydim ve hafta sonlari yuz yuze gorustuk. bu hafta full beraberiz.
Bazi aksamlar birbirimizi cok ozlesek de sanki bu duzen bize farkli bir heyecan tutku ve eglence getirdi.
Bir yandan her sey cok yolunda, bir yandan da bu kadarinda da bir yanlislik varmis gibi geliyor.
Cevremdekiler bireyselligimize olan duskunlugumuzu bildigi icin yargilasa da pek sasirmadi, ama bir kesim asla dogru olmadigini savunuyor. Sizin fikrinizi merak ediyorum.
Ay kocası 90 yaşında milyoner de konu sahibi ölmesini mi istiyor acaba depremdeDeprem korkusuyla Ankara'ya yerleşiyorsunuz ancak eşinizin deprem riski yüksek olan İstanbul'da yaşamasına razı geliyorsunuz ve orada kalması için gerekli bir durum olmadığı halde yanınıza gelmesi için ısrar etmiyorsunuz. Hatta durumdan da memnunsunuz. Burada bi boşluk/gariplik yok mu sizce de?
Kemal Sunal'ın filmi var ya sunnetciyi çağırıyorlar, "kesme" diyorlar.
Sünnetçi de "göstermeye mi cagirdiniz" diyor
Konu sahibi de Aynı o hesap. Alan razı, satan razı.
İsterseniz açık ilişki yaşayın, ikinizin de ayrı sevgilileri olsun. Ama evlilik birliginiz sabit olsun, mutluluğu böyle bulun.
Kime ne yani, siz mutluysaniz neden konu açıyorsunuz?
Gelen yorumları da asla kabul etmiyor, "hayır öyle değil" deyip duruyor.
Konu sahibinin sorunu bence saf ve herkesi kendi gibi gören biri olması. Mesela ayda birkaç kere kendi gece eve gelmediyse zaten sebebi Ayşe Fatma ile içip sohbet etmesi,sonra "gece oldu,araba kullanmayım" diye bir kenarda uyuması. Ve adamı da kendi gibi görüyor, "o da içip eğlenip arkadaşının kanepesinde uyumustur" diye düşünüyor. Hiç aklına gelmiyor ki içtikleri yerde gecelik ilişki arayan bir kadına karşılık vermiş olabilir mi. Çünkü kendi gencecik ve sekiz yıldır sadakatle bağlı olduğu bir adam var. Bilmiyor yani kadınlar bardan ne kadar kolay adam kaldırıyoryaşamamış,böyle bir ihtiyac duymamış.
Aldatilsa bile yüz sene geçse asla anlamaz. Çünkü anlamak için bir didiklemek şart.
Benim Türkiye'nin en ücra köşesinde dağ köyünün de mezrasında bir başına görev yapan bir öğretmen sevgilim vardı. Adamin 1 cuması tatil olsun hemen mezradan köye otostop (ya da kimse geçmezse yayan) , köyden ilçeye minibüs,oradan şehre otobüs, oradan havaş,uçak,bir daha Havaş, otogardan şehirler arası otobüs,ondan da minibüs ile benim yanıma gelirdi:) zebil olurdu yollarda..bana hediye yollamak isteyip dagda bir şey bulamayınca köy bakllaindan çikolatalar falan alıp koli ile gönderirdibaş karakterin ben olduğu ,benim cumlelelimi söylediği tiyatro oyunları yazardı, günde beş saat benimle konuşurdu, uzakken mektuplar atardi,yakına gelince sabah çiçek alır kahvaltı hazırlar öyle uyandırirdi. Onla merdiven bile cikmazdim,hep kucağında taşırdı.
Konu sahibi gibi 'ideal iliski' içinde olduğumuzu zannediyordum ve asla herhangi bir seyinden şüphelenip bir şeyine bakmadım, çünkü hem sonsuz güveniyordum hem de adam yokluk icindeydi yani o dağ başında kimi neyi bulacak.
Derken yengeç hislerim bir anda dürtükledi, 'benim telefonum çekmiyor,ver senden arayayim' diye telefonu alıp çağrı listesine baktım, gece arabaya bakayım diye çıktığında biriyle konuştuğunu gördüm, o numaranın mesajlarına girdim (whatsappsiz yıllar) eski kız arkadaşı ile mesajlasiyorlarmis,o gün yilbasiydi. Kız 'aramani beklerdim' falan demiş, çıkmış onla konuşmuş
Tabii sonrası kavga dövüş içerikli bir şeyler :) terkettim gitti.
Ama konu sahibi gibi herkesi kendi gibi gören , adamın yaptığı jestleri vs aşktan sanan, didiklemeyen , özel alana mudahale anlamında adamın açık ekranına bile göz ucuyla bakmayan biri olsaydım bu serefsizligi asla bilmeyecektim, "gayet mutlu aşk dolu bir hayatımız var- uzak mesafe bizi birbirimize bağlıyor,her tatilde koşuyoruz. Anılar biriktiriyorum" diye ortamlarda uzak mesafenin ilişkiye nasıl iyi geldiğini anlatacaktım belki (Allah korusun) evlenecektim.
Konu sahibi de bir an "çiftler birbirine sonsuz guvenmelidir- özel alana yapılan müdahale kişiliğe yapılmıştır" modundan çıkıp adamı kurcalarsa neler neler bulur.
Şimdi eski mesajlarına da baktım, adamın villada her sene bir hafta erkeklerle olmasına laf eden birine "anonim olmasak foto atardım" demiş, "villayı bazen ben seçiyorum" demiş.
Biz ortada villa yoktur demiyoruz. Ama o villada her an uygunsuz şeyler dönebilir diyoruz.
Konu sahibi o kadar saf ki, muhtemelen iyi bir insan. ailesi falan da özgür yetiştirmiş, hiç birinin arkasından oyun cevirmek zorunda kalmamış. Oysa 'mervelerdeyim' diye bir gercek var. İnsanlar mervelerden ailesine foto atar,o gün evet başta mervelerdedir. Ama günün devamında konuya hasan da dahil olabilir
Ya da "arkadasimin düğününe gidiyorum" diye evden çıkar,bir ton giyinir suslenir, 'gece beni eve bırakırlar merak etmeyin' der, gider sevgilisiyle telefonları çalmadan , rahatsız edilmeden geceyarisina kadar takilmanin keyfini cikarir.
Yani insanoğlu boyledir - gizli bir iş yapacağı zaman kilifina uydurur, bir şekilde yapar.
Bu dünya öyle bir dünya değil. Kimse de (hele ki sadece) bir gram birine bir sey hissetti diye çok sevdiği karısını bırakıp yuvasini dagitmaz.
İdealde evet, doğru.
Sözlerde bin kere söyle.
Ama gerçekliği yok.
Bunun rahatlıkla da bir ilgisi yok. Yillardir sevdiği, görmekten zevk aldığı karısını bırakıp neden yoksunluk çeksin ki, neden hayatı komple değişsin kolayca iki kişiyi idare etmek varken? Siz belki inanıyorsunuzdur bunu böyle yapacağınıza ama dünya böyle bir yer değil. Bir dalı tutmadan hiç bir maymun öteki dalı birakmaz
Olabilir canım sonuçta eşi bir birey ve bu şekilde istemiş olabilir. Onun zevklerine konu sahibi karışmaz ki :)Bu yaşam tarzı cinselligi ya bitirir ya da sonunda aldatma olur bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?