Esimle ayri sehirlerde yasamaya karar verdik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu biraz daha sevgili gibi yasamak. Bence siz geçmişte ki o birbirinizi özleyip buluşamadığınız zamanlara geri dönmenin duygusunu yaşıyorsunuz. İki tarafta yapabiliyorsa güzel bence. Herkesin karakteri bir değil sonuçta.

Hic oyle bir amacim yok sizi neden ikna etmeye calisayim?
Alemsiniz gercekten :) dur bir daha bakayim, gercekten alemsiniz :))

Tamam işte açıkladık
Israrla hayır öyle degil dedin, diyeceksin de.
Tamam çok mutlusun eyvallah, mutsuz da olma kimse istemez zaten.
Ne yapalım başka ?
Fikir istedin yazdık hala kendini bırakıp bizi ikna etme derdine düştün.
İyi de bundan bize ne ?
Bu bana çok absürt gelen evliliği sen yaşıyorsun, ben degil ki.
Sen mutluysan iş bitmiştir.
Kocana ortak nikahlı degilim ki dert edineyim.

Hic oyle bir amacim yok sizi neden ikna etmeye calisayim?
Alemsiniz gercekten :) dur bir daha bakayim, gercekten alemsiniz :))
Bizi kendi alemimizde bırak ablacım ya. :)
Alem alem takılalım.
Siz de kendi ikna oldugunuz mutlu yuvanızda daha da mutlu olun.
Sal bi ya :)

Herkesin basina her sey gelir bu hayatta buyuk konusmamak lazim ama boyle seyler asla yasayacagimizi dusunmuyorum.
Esimin beni aldatmasi ya da benim aldatmam soz konusu olamaz, eger baska birine bir gram bir sey hissedersek bunu aninda konusup iliskimizi bitirecek netlige ve rahatliga sahibiz

Ikna etmeye calismiyorum ki, bunu nereden cikardiniz?
Tesekkurler fikir yazdiginiz icin. Dilerseniz baska konulara dogru ilerleyin, burada cok yorulmayin artik (

Umarım böyle devam eder, ilerleyen süreçte sorunlar baş göstermez

Tesekkurler yorumunuz icin. Siz de umarim kendi evinizde guzel kafa dinleyecek durumlar yasarsiniz :)
Cocuk sahibi olmayi dusunmuyoruz bu nedenle sorun olmayacaktir :)

Yaşadığınız şeyden mutlu iseniz bu kadar içinize dert olmamalı elalemin ne dediği. Üzgünüm ama bu durumunuzu belki 3-5 kişi falan normal görür burda da. Hiç taraftar bulamayınca emin olamayacak mısınız yaşadığınız şeyden? Bu kadar elalem odaklı yaşamayın hele ki alışılmışın dışında bir tarzınız varken. Mutsuzluk getirir bu.

Cinsel hayatimizla ilgili hic sorun yasamadik cok sukur ama bu durumla daha da canlandi :)
İkidir yazıyorsunuz daha bir heyecan geldi falan diye. Ya baştan deseniz ki bizim ilişki çok monotondu, cinsellik eskisi gibi değildi, böyle biraz heyecan geldi diye. Bir süre yapın ilişkiye ateş gelsin derdi insanlar belki. Siz hic sorunumuz yoktu gibi hava yaratınca saçma geldi zaten. Sizin monotonluk sorununuz varmış ve bu size çözüm olmuş. Ama şimdi bunu da inkar edeceksiniz

Hahahah deniz ve ben karsilastirmasi mi yapalim gercekten
Beni dusunerek uyanmasi icin yaninda olmama gerek yok ki.
Ama ben daha guzelim haklisiniz
Yapalım ya yapalım neden yapmayalım ya, denizin benden daha çekici olması bana koyar kime olsa koyar ya. Sizinki de şey gibi oldu, yanındaki ile yaşar aklındaki ile ölürsün. Adamın yanındaki deniz oluyor bu durumda.

Aaa olur mu heyecan fırtınası yaşarken bi de kasırga deneyelim demişler.

Adam ayrılacaktır,şimdiden yolunu yapıyor gibi.
Tabii hayat sizin koca sizin,istediğiniz gibi yaşayabilirsiniz. Bana uygun bir hayat tarzı değil. Kaldı ki eşimle beraber yapışık yaşamıyorum,kendimize özel alanımız fazlasıyla var,bağımsız takılmayı seviyoruz ikimiz de ama ayrı yaşamak no.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…