Bu biraz daha sevgili gibi yasamak. Bence siz geçmişte ki o birbirinizi özleyip buluşamadığınız zamanlara geri dönmenin duygusunu yaşıyorsunuz. İki tarafta yapabiliyorsa güzel bence. Herkesin karakteri bir değil sonuçta.Herkese Merhaba
Oncelikle bu dert degil sadece fikir almak istiyorum.
Belki daha onceden konulardan haberdar olabilirsiniz, esimle cok bireysel ancak cok mutlu bir evliligimiz var.
Depremden birkac ay once Antalyada mutlu mesut yasarken cok guzel bir is teklifi almistim ve Istanbula tasinmamiz gerekti. Aslinda bu buyuk bir karar ve tercihti bizim hayatimizda cunku cok memnun oldugumuz tum duzenimizi hic sevmedigimiz, kaotik Istanbul icin degistirdik.
Esim evden calistigi icin cok dert etmedi, biraz uzulduk ama kariyerimi bu yaslarda insa etmek adina risk alarak tasindik. Zor olsada kucuk tatli bir duzen kurduk burada.
Sonra maalesef ki deprem yasandi ve Istanbul depremi korkusu sardi beni, henuz birkac aylik olan duzeni degistirmek istedim, tekrar Antalyada donmek mumkun olmasa da sirketin diger ofisi Ankaraya gecmeyi basardim ancak Istanbula sik seyahat sartiyla.
Neyse, asil soruya geliyorum.
Esim bu sirada Istanbula alisti ve Ankaraya hic sicak bakmiyor, deniz yok diye :)
Istanbula sik seyahat edecegiz bu ev de acik kalsin derken kendimizi Ben Ankarada esim de Istanbulda yasarken bulduk :))
Gecmisimizde de 6 yil mesafe iliskisi oldugu icin pek de zorlanmadik. Mesela gecen 2 hafta esim Istanbulda Ben Ankaradaydim ve hafta sonlari yuz yuze gorustuk. bu hafta full beraberiz.
Bazi aksamlar birbirimizi cok ozlesek de sanki bu duzen bize farkli bir heyecan tutku ve eglence getirdi.
Bir yandan her sey cok yolunda, bir yandan da bu kadarinda da bir yanlislik varmis gibi geliyor.
Cevremdekiler bireyselligimize olan duskunlugumuzu bildigi icin yargilasa da pek sasirmadi, ama bir kesim asla dogru olmadigini savunuyor. Sizin fikrinizi merak ediyorum.
Hic oyle bir amacim yok sizi neden ikna etmeye calisayim?İşte bu kuzum ya.
Yani kendimin dehşet derecede ikna oldugu bir durum için niye elalemi ikna etme derdine düşeyim.
Hırs etmiş kadın ille bizi de ikna edecek :)
Kk amacı olmuş vallahi bak.
Bireyseliz mutluyuz.
Mutsuzsun dedik mi sana ?
Yooo demedik.
Mutluysanız sorun yok dedik, bitti gitti.
Daha ne demeye habire danışıp duruyorsun :)
Gördün işte
Dur bakayım ikna olduk mu ?
Aaaa olmamışız.
Tamam işte açıkladıkAma burada anlamayacak ne var ki, gayet net.
Ben mutsuzuz derdim var demiyorum. Diyorum ki biz boyle yasiyoruz her sey yolunda mutluyuz ama cevremizdeki hemen hemen herkes bunun yanlis oldgunu soyluyor, her aile konusmasinda arkadas bulusmasinda bu konularla ilgili yargilanmis gibi hissediyorum. Herkes boyle dusunuyorsa acaba bir yanlislik var da ben mi goremiyorum diye fikir sormak istedim.
Sizler de genellikle olumsuz fikir soyluyorsun ben de kendi hissettigimi/dusundugumu acikliyorum.
Bizi kendi alemimizde bırak ablacım ya. :)Hic oyle bir amacim yok sizi neden ikna etmeye calisayim?
Alemsiniz gercekten :) dur bir daha bakayim, gercekten alemsiniz :))
Herkesin basina her sey gelir bu hayatta buyuk konusmamak lazim ama boyle seyler asla yasayacagimizi dusunmuyorum.Kabul etmişler, Ankara'ya ev seçmeye gitmişler. Sonra koca demiş ki "evi kapatmicaz madem ben orada yaşayayım, sen yoksun ama deniz var'
Konu sahibi de "ay ne güzel,bireysel yaşarız" demiş kabul etmiş.
Bilmiyorum ya, işin içinden başka bir kadın bile cikabilir. Konu sahibi herkesi kendi gibi gören saf biri imajı verdi bana, eşinin yaptığını kendi penceresinden bakip normal görmüş. Ama yılların KK okuyucusu olarak adam bana çakal geldi
Ikna etmeye calismiyorum ki, bunu nereden cikardiniz?Tamam işte açıkladık
Israrla hayır öyle degil dedin, diyeceksin de.
Tamam çok mutlusun eyvallah, mutsuz da olma kimse istemez zaten.
Ne yapalım başka ?
Fikir istedin yazdık hala kendini bırakıp bizi ikna etme derdine düştün.
İyi de bundan bize ne ?
Bu bana çok absürt gelen evliliği sen yaşıyorsun, ben degil ki.
Sen mutluysan iş bitmiştir.
Kocana ortak nikahlı degilim ki dert edineyim.
Umarım böyle devam eder, ilerleyen süreçte sorunlar baş göstermezTesekkurler yorumunuz icin. Boyle bir durum yasar miyiz bilmiyorum, simdilik dediginiz gibi heyecanli geliyor. Habersiz eve surpriz yapip gelmeler, birkac gun icin vedalasmalar, esimle bulusacagim diye hazirliklar vb.. sanki eski flort donemlerine donduk :))
Bazi insanlar bu kafada gercekten ben de anlayamiyorum. Benim icin hic onemli degil cunku.bu deniz olmadan yaşamayamam kafası ne ya ? hergün denizi görmeye mi gidiyor sanki
Cinsel hayatimizla ilgili hic sorun yasamadik cok sukur ama bu durumla daha da canlandi :)Eyvah cinsel hayat bile bitmiş uzak mesafe ile..
ayıptır söylemesi senin manzarana degil, deniz manzarasına uyanıyor.Bazi insanlar bu kafada gercekten ben de anlayamiyorum. Benim icin hic onemli degil cunku.
Ama ayiptir soylemesi esim hergun deniz manzarasina uyaniyor
Tesekkurler yorumunuz icin. Siz de umarim kendi evinizde guzel kafa dinleyecek durumlar yasarsiniz :)Valla param olsa ben aynı şehirde iki ayrı yaşamayı isterdimDaha doğrusu eşimle ortak evimiz olsun ama kafa dinlemek için kaçacağım bir evim olsun isterim. Aile evi bana artık kendi evim gibi gelmiyor . Yani seni çok iyi anlıyorum AMA çocuk olduğunda onu böyle ayrı iki evli yetiştirmek be kadar doğru olur bilemedim
Hahahah deniz ve ben karsilastirmasi mi yapalim gercektenayıptır söylemesi senin manzarana degil, deniz manzarasına uyanıyor.
Yaşadığınız şeyden mutlu iseniz bu kadar içinize dert olmamalı elalemin ne dediği. Üzgünüm ama bu durumunuzu belki 3-5 kişi falan normal görür burda da. Hiç taraftar bulamayınca emin olamayacak mısınız yaşadığınız şeyden? Bu kadar elalem odaklı yaşamayın hele ki alışılmışın dışında bir tarzınız varken. Mutsuzluk getirir bu.Ama burada anlamayacak ne var ki, gayet net.
Ben mutsuzuz derdim var demiyorum. Diyorum ki biz boyle yasiyoruz her sey yolunda mutluyuz ama cevremizdeki hemen hemen herkes bunun yanlis oldgunu soyluyor, her aile konusmasinda arkadas bulusmasinda bu konularla ilgili yargilanmis gibi hissediyorum. Herkes boyle dusunuyorsa acaba bir yanlislik var da ben mi goremiyorum diye fikir sormak istedim.
Sizler de genellikle olumsuz fikir soyluyorsun ben de kendi hissettigimi/dusundugumu acikliyorum.
İkidir yazıyorsunuz daha bir heyecan geldi falan diye. Ya baştan deseniz ki bizim ilişki çok monotondu, cinsellik eskisi gibi değildi, böyle biraz heyecan geldi diye. Bir süre yapın ilişkiye ateş gelsin derdi insanlar belki. Siz hic sorunumuz yoktu gibi hava yaratınca saçma geldi zaten. Sizin monotonluk sorununuz varmış ve bu size çözüm olmuş. Ama şimdi bunu da inkar edeceksinizCinsel hayatimizla ilgili hic sorun yasamadik cok sukur ama bu durumla daha da canlandi :)
Yapalım ya yapalım neden yapmayalım ya, denizin benden daha çekici olması bana koyar kime olsa koyar ya. Sizinki de şey gibi oldu, yanındaki ile yaşar aklındaki ile ölürsün. Adamın yanındaki deniz oluyor bu durumda.Hahahah deniz ve ben karsilastirmasi mi yapalim gercekten
Beni dusunerek uyanmasi icin yaninda olmama gerek yok ki.
Ama ben daha guzelim haklisiniz
Deniz daha güzel gelmiş demek ki.Hahahah deniz ve ben karsilastirmasi mi yapalim gercekten
Beni dusunerek uyanmasi icin yaninda olmama gerek yok ki.
Ama ben daha guzelim haklisiniz
Aaa olur mu heyecan fırtınası yaşarken bi de kasırga deneyelim demişler.İkidir yazıyorsunuz daha bir heyecan geldi falan diye. Ya baştan deseniz ki bizim ilişki çok monotondu, cinsellik eskisi gibi değildi, böyle biraz heyecan geldi diye. Bir süre yapın ilişkiye ateş gelsin derdi insanlar belki. Siz hic sorunumuz yoktu gibi hava yaratınca saçma geldi zaten. Sizin monotonluk sorununuz varmış ve bu size çözüm olmuş. Ama şimdi bunu da inkar edeceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?