- 20 Ocak 2023
- 5.384
- 20.902
- 268
Ay düğün hala olmadı mı bayılcamDüğünü bekliyor o.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay düğün hala olmadı mı bayılcamDüğünü bekliyor o.
Çünkü diyorum ben de bu abla marjinal rolü yaparken işin içine Rus oynatmak gibi varoş bir şey girmemeliydi benim berlinde arkadaşlarım vardı, üç kişi sevgililer yıllardır üçü beraber yaşıyorlar ve çok mutlular, çok aşıklar. Böyle bir şey tavsiye ederim bir dahaki sefereHahahahah konu sahibinin kocası arkadaşları ile oyun oynamak için birkaç günlüğüne villa tutmuştu, Kibariye hanım da kocan orda Rus ayıklıyor abla haberin olsun demişti onu diyo.
Evet evet, nasil olmus hikayem? yine size begendiremedim ya ((bu arkadaşın halen daha gerçek olduğuna inanan var mı?
canı sıkıldıkça hikaye üretiyor.
bari insanların bu kadar perişan olduğu depremi ağzına alma.
senin zaten evliliğin evlilik miydi?
kocan villa tutup rus oynatmıyor muydu?
bir de ankaradasın öyle mi? inş karşılaşmayız senle.
Siz oyle diyorsaniz boyleyizdir kesin baska ihtimal olabilir mi?En iyi ihtimalle bu çift aseksüel. Ya da libidolar epey düşük. Tek eşli kalmak isteyen Allah'ın kulu böyle keyfiye ayrı yaşamaz eşinden.
Siz hak vermeyebilirsiniz tabi ki sizin karariniz, Siz evliliginizde bu sekilde tercih etmezsiniz. Biz 6 yil mesafe iliskisi yasadik pek degismedi bir seyler aramizda coook buyuk ozlem disinda. Su an iyiyiz ama baktik olmuyor eski halimize doneriz :)Yüz tane konu açsa da en marjinalimiz bile buna hak vermez. Sebepsiz yere keyfiyetten kocayla ayrı takılacağıma evlenmem ne yapayım bir de gerçekten gözden ırak olan gönülden de ırak oluyor zamanla. Hadi sevgiliyken kavuşma ümidiyle vakit geçiriyorsun ama evlilik öyle bir kurum değil.
O zaman niye konu açıp danışıyorsun ?Siz oyle diyorsaniz boyleyizdir kesin baska ihtimal olabilir mi?
Bizden ne istiyorsunuz o zaman?Siz hak vermeyebilirsiniz tabi ki sizin karariniz, Siz evliliginizde bu sekilde tercih etmezsiniz. Biz 6 yil mesafe iliskisi yasadik pek degismedi bir seyler aramizda coook buyuk ozlem disinda. Su an iyiyiz ama baktik olmuyor eski halimize doneriz :)
e tamam her şey çok iyiyse konu açmaya gerek var mı ?Siz hak vermeyebilirsiniz tabi ki sizin karariniz, Siz evliliginizde bu sekilde tercih etmezsiniz. Biz 6 yil mesafe iliskisi yasadik pek degismedi bir seyler aramizda coook buyuk ozlem disinda. Su an iyiyiz ama baktik olmuyor eski halimize doneriz :)
Tesekkurler yorumunuz icin. Boyle bir durum yasar miyiz bilmiyorum, simdilik dediginiz gibi heyecanli geliyor. Habersiz eve surpriz yapip gelmeler, birkac gun icin vedalasmalar, esimle bulusacagim diye hazirliklar vb.. sanki eski flort donemlerine donduk :))Şu an yeni bir durum olduğu için heyecanlı, eğlenceli geliyor olabilir. Ama uzun vadede sıkıntı oluşturabilecek bir durum.
Sen ya da eşin hasta olabilir, gün içinde bir aksilik olabilir vs. anlık birbirinize ihtiyacınız olabilir o zamanlarda sorun olabilir. Git gide özlem artacaktır ve bu özlem duygusuyla sebepsiz yersiz gerginlik çıkabilir aranızda, ister istemez aranızda bir soğukluk bir mesafe olabilir.
Ne isteyeyim caninizin sagligi :))Bizden ne istiyorsunuz o zaman?
e tamam işte mutlusunuz, ne dememizi bekliyorsun ?Tesekkurler yorumunuz icin. Boyle bir durum yasar miyiz bilmiyorum, simdilik dediginiz gibi heyecanli geliyor. Habersiz eve surpriz yapip gelmeler, birkac gun icin vedalasmalar, esimle bulusacagim diye hazirliklar vb.. sanki eski flort donemlerine donduk :))
EyvallahNe isteyeyim caninizin sagligi :))
Evliliğimsisini hepimize kabul ettirecek, çevresine anlatamamış bize sarmış halbuki ne gerek var, ben kocamla misafirlerin içinde amuda kalkmadan yaşamaya evlilik demiyorsam ve amuda kalkıyorsam bu benim için evliliktir, çatır çatır amuda kalkarım kimseye de bunun normal olduğunu kabul ettirmeye kalkışmam, normal olmasa ne fark eder benim canım öyle istiyor kocamla da hemfikiriz bu konuda, kimseyi ikna edemeyince ben yaşadığım şeyden emin olamayacak mıyım yani? Bir gün konusunu açarsam bilin ki yaptığım şeyden kendim de emin değilimdir. Olay bu yani.O zaman niye konu açıp danışıyorsun ?
Madem mükemmelsiniz.
Madem heyecanlısınız.
Eee sorun ne ?
Fikrimizi soruyorsun üstüne begenmiyorsun :)
Yahu canım sevişmek istedi ama kocam mecburi sebebler olsa anlayacagım ama yanımda degil.
Hastayım yanımda degil.
Eeeee abi ?
Hemen ikna ol !Eyvallah
Ama burada anlamayacak ne var ki, gayet net.e tamam her şey çok iyiyse konu açmaya gerek var mı ?
Ben hiç hayatımda memmun oldugum durum için konu açmadım.
Bilakis olumsuzluklarım için açtım.
Danıştım, başka pencereden kendime baktım.
Ama hiç biri mükemmel buldugum hayatım için danışma ihtiyacı hissetmedim
Hahah
İlginçler ya :)
İşte bu kuzum ya.Evliliğimsisini hepimize kabul ettirecek, çevresine anlatamamış bize sarmış halbuki ne gerek var, ben kocamla misafirlerin içinde amuda kalkmadan yaşamaya evlilik demiyorsam ve amuda kalkıyorsam bu benim için evliliktir, çatır çatır amuda kalkarım kimseye de bunun normal olduğunu kabul ettirmeye kalkışmam, normal olmasa ne fark eder benim canım öyle istiyor kocamla da hemfikiriz bu konuda, kimseyi ikna edemeyince ben yaşadığım şeyden emin olamayacak mıyım yani? Bir gün konusunu açarsam bilin ki yaptığım şeyden kendim de emin değilimdir. Olay bu yani.
Sıkıldım ben, pes ediyorumHemen ikna ol !
Tam olarak deprem olacak ben gidiyorum bayy seklinde olmadi :) ankaraya birlikte gittik evimizi vb bulduk ama sonra Istanbuldaki ev de acik kalinca bir sekilde bu duruma evrildik. Esim zaten en basindan Ankaraya sicak bakmamisti, ama madem boyle bir imkan var 3 gun burada 5 gun orada gibi bir duzen cikti ortaya.Eşlerin birlikte olması gerektiğini düşünüyorum. E depremde eşime ne olacaksa bana da o olsun yani, ben korkuyorum gittim olur mu hiç? şu an güzel gelebilir ama bir gün birleşeceksiniz ve o zaman zorlanacağınızı düşünüyorum.