- 8 Mayıs 2019
- 289
- -26
- 30
- Konu Sahibi Dertliyim 44
Ben daha önce de konu açmıştım eşimle ilgili 2 sene önce kaynanamla beraber oturuyorduk o zaman sorumsuzluğu dan ve bazı yanlışlarından dolayı evi terkedip babamın evine gelmiştim sonra ona şart koştum bize ayrı bir ev tutacaksan ve bundan sonra geçindirebileceksen dönerim dedim ortada bir çocuk var diye şans verdim babamlarda 4-5 ay bekledim sonra ev tuttu ama sonra ne kirayı doğru düzgün ödedi ne de faturaları bir de eşyaların borcu da duruyo sonra bir gün evde doğalgaz kesildi beni annemlere yolladı bir hafta içinde halletmeye çalışıcam dedi sonra geldim ertesi gün bana diyo 3 haftayı bulabilir ondan sonra üç hafta geçiyo bana diyo 1 aya hallederim sonra gün geldi bayramdan sonra hallederim dedi bayramdan sonra bana diyoki ev sahibi evi başkasına verecekmiş bizi evden çıkartıyo Haziran sonuna kadar ev bulmam lazım yani beni öyle 4 aydır oyalıyo ben ona bundan sonra güvenmediğimi açık açık söylüyorum devam etmek istemediğimi de söyledim ama o halen anlamıyo diyor ben ne yapmışım ya sizce benmi abartıyorum siz olsanız ne yapardınız?