Eşimle artık anlaşamıyoruz büyük bir çıkmazdayız…

Yazdığımı okumadınız sanırım istemiyorum dediğim halde zorla oldu korunmadı defalarca korunmasını istedim
Bu bile bi problemin sinyali işte. Tek taraf çocuk istiyor diye çocuk asla asla yapılmaz. Bu kadar ısrarcı olması bile büyük saygısızlık. Anne olmak psikolojik olarak hazır olunması gereken birşey. Ve siz bunu istemezken bencilce ben istiyorum diye çocuk diye tutturması aslında evlendiğiniz kişinin karakterini biraz da olsa ortaya koymuş. Bence kendinize baş başa vakit ayırıp, en azından 2 günlüğüne sakin bi yere seyahat edip biraz vakit geçirerek bu sorunları konuşabilirsiniz. Hiiç anlaşamıyorsanız, hiç orta yolu bulma ihtimaliniz yoksa o zaman günlerinizi boşa harcamayın öyle bi adam için ayrılın. Çünkü evliliği yürüten asıl şey kesinlikle saygıdır.

Bu mahluk düzelmez. Ya kaderine boyun eğip böyle yaşayacaksın ya da boşanacaksın. Tecavüzcü birinden her kötülüğü de bekleyebilirsin. Eşin olması yaptığı şeyin tecavüz olmasını engellemiyor. Zaten bir başına ve ezildiğin, eziyet gördüğün hayat var. Çocuğum içinde diyemezsin ortada baba da yok en mantıklısı boşanman

Afedersiniz ama siz bedeninizi aklınızı kocanıza kiralamışsınız. Her dediğine her hödüklüğüne he de. İstemiyorum dediğiniz halde nasıl zorla çocuk yaptı anlamadım mesela. 2 yıllık evlisiniz çocuk 10 aylık zaten cicim ayları dediğiniz dönem yamukluklar varmış ve o dönem hamile kalmışsınız. Yazık olmuş sizede çocuğada.
Adam sesinizi duymak istemiyor. Yüzünüzü görmek istemiyor. Çocuğuda umrunda değil. Çevreniz yok olmuş. Modern dönem kölelik sizin ki. Boşanın. Düzen bozamam diyorsanız da düzen bu değil böyle bir şey değil. Çocuğum var diyorsanız da babasının bi tarafına takmadığı çocuk nasıl babayla büyüsün. Zaten yok.

canım tam bir narsist eşin bi psikoloğa gitmeye bak resmen oynuyor seninle neden böyle değişiyor erkekler evlenince

Kocanızdan emin değilseniz korunduğunuzu onun bilmesine gerek yoktu bence. Tek korunma yöntemi yok sonuçta. Her şey baştan aşağı sinyalmiş ama maalesef bazen sanki başka birisi tarafından hiç sevilmeyecek gibi olmayacak kişilere tutunuyoruz hayatımızın belli dönemlerinde. Yine de yolun başındasınız, çocuğunuzu alıp çıkın o evden. Neden sorusunu kendinize sorup sorup daha fazla zaman kaybetmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…