Eşimle aramızdaki sorunlar.. Yardım Edin

sen şuan oldun bak kendini tanıttın hemen özgüvenin sarsılmış halin buysa ooo biz öldük ozaman

E bu biraz lanet. Benzer durumlardayiz. Ben de egitim, ve yakinda unvan anlaminda esimden ilerideyim. Ama zaten ben bende olani aramadim esimde. Aydin biri olmasi, maceraci bir ruh, kisitlayici olmamasi vs gibi onceliklerim vardi.

Esinizin size olan tavri, aslinda bu durumda bir tepki olmasin? Sizin bu guvenli haliniz biraz onu rahatsiz ediyor olabilir. Belki de olay budur?

buysa bile ne yapmalıyım bilmiyorum ki. sadece mutlu olalım istiyorum

buysa bile ne yapmalıyım bilmiyorum ki. sadece mutlu olalım istiyorum

Hicbir sey yapmayin. Gittigi yere kadar. Siz bir sey yapmazsaniz anlar kendisinin bir sey yapmasi gerektigini. Musfik olun, yargilamayin, sabrinizi koruyun.

Siz bu sureyi kendiniz icin kullanin. Ilk soyledigim de buydu asagi yukari. Sebebi pek onemli degil... Bunu biz bilemeyiz de zaten, dort duvarin ici.

Sonra niyetiniz de iyi ve esiniz de iyi niyetliymis. Buyutmeyin, niyetler guzel oldugunda halledilemeyecek bir sey yok :) Hadi ama, hayat bunlara kederlenecek kadar uzun degil. Takvime bi bakin siz; sizin aylik ziyaretci kapida olabilir. Hormonlariniza yenilmeyin :)

Bakalım bugün neler olacak. umarım düzelir her şey

Evet hep sessiz sakindi ama bu kadar pasif degildi. kendini bıraktı iyice. cinsellik bence de cok önemli. öyle bir belirti yok ama bazen acaba gizli gay mi diye düsünmeden edemiyorum.
evlenmeden önce nasıldı eşniz
ilgi ve cinsellik yönünden
illa ufak tefek şeyler olmuştur

klasik bir taktik olacak ama onu hiç takmıyor gibi yapsanız?
giyinip süslenip çocuğunuzla dışarı çıksanız
trip atmak değil aldırmasanız

Evet hep sessiz sakindi ama bu kadar pasif degildi. kendini bıraktı iyice. cinsellik bence de cok önemli. öyle bir belirti yok ama bazen acaba gizli gay mi diye düsünmeden edemiyorum.

Adamı mutsuz eden bir şeyler olabilir mi ? Size anlatamadığı falan ?

İşe başlayınca bu dediğinizi yapmayı düşünüyorum. Hala doğum iznindeyim. 1 aralıkta başlayacağım. Aslında beraber olduğumuzda cok uyumluyuz o sırada sıkıntı yok hic. Başlayana kadar sıkıntı. Evlenmeden önce okulumdan dolayı 2 sene söz-nişan dönemimiz oldu. çok yalnız kaldık yakınlaştık ama ben evlenmeden olmaz kafasındaydım hep. Evlendikten sonra da vajinismus olduğumu ögrendik. sonra tedavi oldum atlattım. Doktor vajinismusun aslında erteleme hastalıgı oldugunu söylemisti. Normal hayatımızda da ikimizde de erteleme hastalıgı var resmen.

Çocuktan dolayı cok yogunuz genelde ondan bir yorgunlugu var. Hep beni cok sevdigini söylüyor, bir dedigimi iki etmiypr genel olarak. Ama sevmek bu demek degil ki.

Haklısınız en azından sorunun tedavisi için çaba gösterebilir. Benim eşim de yoğun çalışıyor kafa yorgunluğu çok fazla ama bir hafta ara versek ben bozuluyorum zoruma gidiyor. Sizin bir ay bir de. Haklısınız.

evlenmeden olmaz da hani bşeyler olur o açıdan dedim
cinsellikte uyumlu iseniz düzelir herşey inşallah
siz yavaş yavaş ilgiyi azaltmakla başlayın
çocuk gibi bu erkekler yaa

bu ilk degil üstelik. rutinimiz böyle bizim. onun dısında sohbet de yok artık. oğlum icin hangisi en iyisi olur boşanmak mı devam etmek mi bilmiyorum. gücüm kalmadı artık. gururum okşansın, paylasımım artsın, sohbet edeyim, kadınlıgımı hissedeyim istiyorum.

evlenmeden olmaz da hani bşeyler olur o açıdan dedim
cinsellikte uyumlu iseniz düzelir herşey inşallah
siz yavaş yavaş ilgiyi azaltmakla başlayın
çocuk gibi bu erkekler yaa
Kesinlikle cocuk gibi. çok uyumluyuz o konuda. ama nedem böyle bilmiyorum. seven insan aynı yatakta esine dokunmak istemez mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…