Eşimle aramızdaki sorunlar.. Yardım Edin

Aklını başıma getirecek gücüm de yok. Boşansam çocuğum nasıl etkilenir.. çok zor bu sekilde devam etmeye calısmak
gücünüz yerine gelir
ama bağırıp çağırarak değil
düşünün bakalım.. boşanmayı gerektirecek çok büyük sebepler var mı ortada?
diyorum ya sanki biraz emekle halledilecek gibi
Allah güç kuvvet versin

Eşinizi karşınıza alıp çocukmuş gibi ince ince anlatmak lazım sanırım sorunları. Düzelirsen ne ala yoksa bu iş böyle yürümez demelisiniz net olarak. Dışardan nasıl göründüğü önemli değil, evdeki huzur önemli ama maalesef haklısın insanlar içinizi ne kadar bilebilir ki.

kesinlikle öyle. İnanın o kadar detaylı anlattım. tüm bu sorunları biliyor. buraya yazdıgım her seyi ona da söylüyorum. Ama kendini degistirmiyor. Artık mücadeleden cok boşanmayı düsünüyorum. çok seviyorum onu ama olmayınca olmuyor

Hem bedenen hem zihnen yorgunluk olabilir.Motivasyonla ve konuşarak çözebilirsin.

Bugün yine konuştuk düzelteceğim her şeyi diyor. Bilmiyorum kafam cok karısık. Azıcık cesaret edip boşanmak istiyorum. Oğlumla kendime ev tutarım. Kurumumun kreşine veririm. Maddi olarak hayatımı sürdürürüm. Ama oğlumda manevi eksiklik olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…