- 12 Ağustos 2014
- 108
- 117
- 33
- 39
- Konu Sahibi veronikaserar
-
Önceden bu kadar pasif degildi. Gün gectikce kendini bırakıyor. Ben tükeniyorum artık. cinsellik icin sadece benim cabalamam da -üstelik karsılıgı olmadan - zoruma gidiyor. gercekten cok gurur kırıcıcocukluktan beri tanıyorsunuz bu adam böyleymiş bunu kabullenin ve seviyorsanız çaba göstermek zorundasınız, evlilikte biri yükün %60 ını üstüne almak zorunda eşitlik olmuyor yani. seviyorsanız itmeyle kakmaylada olsa yürür bu evlilik gemisi.
özel günleri unut, özel gün adı üzerinde özel, hiç beklemedigi anda yapın bu hazırlıkları
cocuklu bir kadın kafasından modundan çıkın, 3 5 saat sadece çift oldugunuzu farzedin, cocugu niye giydiriyorsun, cocugun uyuması lazım
Aldatmadığına eminim. Akrabısının yanında calısıyor. zamanı hic yok. bu pasiflikle onu da beceremez zaten. Ben sohbet edememekten de cok sikayetciyim. Hep duvarla konusuyormusum gibi hissediyorum. ben onunla bir sey paylasmaya calısırken karsımda uyukluyor. yazarken bile midem sıkısıyor. Doğumdu, bebegin sorunlarıydı derken bu problemleri hep ikinci plana attım. artık gözüme carpıyor. cok seviyorum. ama bu kadar degersiz degilim ben. hayat dolu cıvıl cıvıl bir insanken neye dönüstüm. boşansam belki daha mutlu olurum. ama oğlum elimi kolumu baglıyor
Evet. kafamda hep sorular dönüyor. Üstüne bir de sohbet edemememiz, paylasımımızın olamaması beni yoruyor.digerleri dedigimiz gibi degişiklik gösterebilir ama cinsellik galiba diger sorunlarında gözde büyümesine sebep oluyor olabilir, heleki aktif dönemlerden sonra bu durum normalden fazla bir tepkiyle soruna dönebiliyor.
Bir erkek cinsellikten kaçıyorsa ya başkası vardır ya sağlıkla ilgili bir sorunu vardır ya kendini tatmin ediyordur ya da 80 yaşındadır. Başka ihtimal kaldı mı?digerleri dedigimiz gibi degişiklik gösterebilir ama cinsellik galiba diger sorunlarında gözde büyümesine sebep oluyor olabilir, heleki aktif dönemlerden sonra bu durum normalden fazla bir tepkiyle soruna dönebiliyor.
Yazdıklarımı anladıgınızı düsünmüyorum.Cinsellik harici bi sorun yok. Kv bedava bakicilik yapacagi icin tesekkur etmen lazim ona. Genel olarak kocani sevmiyosun her hareketi sana batiyo gibi geldi. O yuzden seksi gorunmuyosundur belki
Önceden bu kadar pasif degildi. Gün gectikce kendini bırakıyor. Ben tükeniyorum artık. cinsellik icin sadece benim cabalamam da -üstelik karsılıgı olmadan - zoruma gidiyor. gercekten cok gurur kırıcı
büyük ihtimalle beni gercekten sevmiyorBir erkek cinsellikten kaçıyorsa ya başkası vardır ya sağlıkla ilgili bir sorunu vardır ya kendini tatmin ediyordur ya da 80 yaşındadır. Başka ihtimal kaldı mı?
Önceden bu kadar pasif degildi. Gün gectikce kendini bırakıyor. Ben tükeniyorum artık. cinsellik icin sadece benim cabalamam da -üstelik karsılıgı olmadan - zoruma gidiyor. gercekten cok gurur kırıcı
Dısarıdan bakıldıgında biz de aktifiz. Dalış da yaptık, parasailingle de uctuk. ama artık yoruluyorum. hep benim cabamla oluyor. her sey yüzeysel gibi.Eslerimiz adi ustunde, bizim hayat maceramiza eslik eden insanlar. Simdi desifre olmaktan korkuyorum ama bu hikayeyi anlatacagim. Zaten buradaki mahlasim bile en sevdigim kitabin ana karakteri, umarim esim beni kesfetmez :)
Benim esim de ice kapanik biridir. Asosyal demeyecegim. Ben ise alisincaya kadar mesafeli, sonrasinda ise cana yakinimdir. Esimin gorusmek istemedikleriyle ben gorusuyorum. Esimden ayri bir dunyam var, isim var. Bu ne ise yariyor? Esim o olmadan da hayatta kalabilecegime hem de hayati cok guzel gecirebilecegime emin. Bunu dillendirmedim, yaptiklarimla anlattim.
Ben bu adami colde bedevi cadirinda uyuttum, ucurumun dibinde kanyonda araba kullandirttim. Yan etkileri esimin de artik benim kankalarimla takilmasi oldu :)
Esinizi siz bizden iyi taniyorsunuz, icindeki o rekabetci ruhu canlandirin.
büyük ihtimalle beni gercekten sevmiyor
çok sağolun gercekten. cok seviyorum. küçüklüğümden beri hep onunla olmak istedim ben. artık acabalar olustu kafamda. beni sevmedigini düsünüyorum.zamanla ilgi azaldıysa sizde kendinizi salmış olabilirmisiniz ?
gurur kırıcı falan degil canım üzülme, biz burda yorum yapıyoruz tavsiye veriyoruz ama bu 4 duvar arası durumunuz aslında yani hiç zorunuza gitmesin evlilik sürekli bir çaba iteleme kakalama zaten. kendinizi artık yormak istemiyorsanız ve şevkiniz kırıldıysa bırakın ? bırakmak isteseniz konuda açmazsanız zaten :) belliki seviyorsunuz sizde düzelecegini umut ediyorsunuz, hadi hadi daha ilk raund havlu atmak olmaz
Bir erkek cinsellikten kaçıyorsa ya başkası vardır ya sağlıkla ilgili bir sorunu vardır ya kendini tatmin ediyordur ya da 80 yaşındadır. Başka ihtimal kaldı mı?
Esin türk mü? Bi turk erkegi karisini yakisiklilarin arasinda kosturtup kendi de onlarla rekabet mi ediyor?Burada dost ortamindaymisim gibi konusmak istemem ama, yasadigim yer erkeklerin harbiden guzel oldugu bir yer. Spor salonuna gidiyorum, bu cengaverlerin arasinda kosuyorum. Hatta kendime squash hocasi tuttum. Bilin bakalim ne oldu? Esim benimle squash oynamaya basladi:) Bi de beni yenme motivasyonunu ekledi ustune. Yigidin kamcisi rekabet
Naif tarafı da var. Terapiste gelir mutlaka o da. iyi tarafı da cok. her seyi yazamıyorum. Elimi kolumu baglıyor.Haksizlik etmeyin, bu kadar pesin hukumlu olmayin. Bu kadar hizli cikarimda bulunmayin. Bir iletisim sorununuz var sadece bence. Niye aile terapistine gitmiyorsunuz? Siz esinize soylemeden tek gidin once. Haber vermek zorunda degilsiniz.
Dısarıdan bakıldıgında biz de aktifiz. Dalış da yaptık, parasailingle de uctuk. ama artık yoruluyorum. hep benim cabamla oluyor. her sey yüzeysel gibi.
çok sağolun gercekten. cok seviyorum. küçüklüğümden beri hep onunla olmak istedim ben. artık acabalar olustu kafamda. beni sevmedigini düsünüyorum.
Bence sağlıklı seven erkek karısını arzularçok sert bir genelleme olduinsan evladı bu istemiyor veya önemsemiyorda olabilir. özellikle kendini kanıtlamış başarılı erkeklerde vardır bu 2nci planda olmasada olur canım isterse olur durumu.
gülümsedim bir an :) bir şeyler yapılmalı acilen ama halim olur mu. Bu kadar yıpranmışken uğraşmak yerine bırakır gider miyim bilmiyorum. oğlum olmasa coktan biterdi. kamuda mühendisim, sarısın renkli gözlüyüm. cevremde zeki sayılıyorum. ayaklarım yere saglam basar. güçlü görünürüm. ama bu durum beni mahvediyor. özgüvenim sarsılıyor.sizin çabalarınız ve bu sevginiz karşısında sizi sevmeyen ölsünacabalar normal ama degişimi degiştirmeyi de denemek lazım
Bence sağlıklı seven erkek karısını arzular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?