- Konu Sahibi kendihalindebirisi
Bahsettiğim sarılmak değil, sarılmak erkekler nazarında davetkar bir davranış değil. Malum bölgesiyle ilgilenin mesela, tahrik edici konuşun veya mesaj atın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçinize şüphe düştüyse normalDüşün nasıl üzerine geldiysem artık anca öyle ikna etti beni
Haklısın olmaması gerek böyle
Şimdi siz böyle yazınca bi gaza gelip yapasım geliyor ama öyle kalbim kırık ki,bir yanım senin zorlamanla mı olacak be kızım istese kendi yanaşırdı zaten diyor. BilmiyorumBahsettiğim sarılmak değil, sarılmak erkekler nazarında davetkar bir davranış değil. Malum bölgesiyle ilgilenin mesela, tahrik edici konuşun veya mesaj atın
beni seviyor musun ya da eskisi kadar sevmiyor musun artık diye defalarca sordumİçinize şüphe düştüyse normal
Bebekten sonra sizin başka öncelikleriniz olduğunu düşünüyor veya gün içinde yorgunluk gibi durumlardan dolayı yanlış sinyaller verebiliyoruz onlara. Özetle belki de sadece sizi düşündüğü için bile uzak duruyor olabilir. Birkaç kez net davetkar olun, yine olmazsa karamsar düşünebilirsinizŞimdi siz böyle yazınca bi gaza gelip yapasım geliyor ama öyle kalbim kırık ki,bir yanım senin zorlamanla mı olacak be kızım istese kendi yanaşırdı zaten diyor. Bilmiyorumkoskoca haftasonu geçti. 2 gün tatili vardı mesela gündüz oruçlu olunca bolca dinlendi uyudu falan. Gece saat 3 e kadar Loş ışıkta film gecesi bile yaptık. Büyük koltuğu açtım Yanyana izledik cips kola falan. Film bitince ışığı açtı ve yan koltuğa geçti. Uzandı telefonda takıldı. Filmin sonunun nereye bağlanacağı belliydi. Önceleri hep sevişirdik. Ama Ben temas etmeyeyim diye kalktı gitti.
İşte böyle şeyler görünce ben de kendime yediremiyorum ister istemez.
Haklısınız. Dolaylı yoldan sarılarak değil de,alenen tahrik etmem gerek belki de. O zaman da reddederse problem büyük demektir.Bebekten sonra sizin başka öncelikleriniz olduğunu düşünüyor veya gün içinde yorgunluk gibi durumlardan dolayı yanlış sinyaller verebiliyoruz onlara. Özetle belki de sadece sizi düşündüğü için bile uzak duruyor olabilir. Birkaç kez net davetkar olun, yine olmazsa karamsar düşünebilirsiniz
Belki piskolojik olarak sıkıntı cekıyor olabilir terapiye bakın tedavisini olsun .beni seviyor musun ya da eskisi kadar sevmiyor musun artık diye defalarca sordum
Seviyorum diyor eee seven adam karısına dokunmak istemez mi ya hiç mi arxulamaz
Belki piskolojik olarak sıkıntı cekıyor olabilir terapiye bakın tedavisini olsun .
Bide ben şu Benı sevıyor musun sorularına hasta oluyorum ya . Öyle sürekli dilde olması gereken bisey değil ki arada bir özel hissedilen anlar da belki bi an içinizden gele gele söylemek daha hissiyatli bence . Ya da size bi ayakkabınızı giydirir ne bileyim ansızın gelir bi öpücük kondurur
Sevmıyorum die durum güncellemesi yapana kadar sorup durmak mantıksız en son sevıom didiysem sevıomdur![]()
Tövbe de sormam ihtiyacım varsa el adamı değil ya benım adamım seviyorum lan seni der karşılığını alıveririm arada da laf sallarım he he yaaa ben dimesseeeem sen nirdeee diyecektin dieyani bilmiyorum belki şımarıklık olarak sorsam haklısın da bazı puzzle parçaları birleştirince eksik parçayı bulmak için böyle soruyoruz biz de
bakma gülüyorum ama onu sorma ihtiyacı duymak çok üzücü bi durum
Hahahaha her yiğidin yoğurt yiyişi farklı diyorsunTövbe de sormam ihtiyacım varsa el adamı değil ya benım adamım seviyorum lan seni der karşılığını alıveririm arada da laf sallarım he he yaaa ben dimesseeeem sen nirdeee diyecektin dieo beni sorup durma die suçlayacağına ben onu suçlandırırım
![]()
Arada geçerken dokunu dokunuverin kendınden haberi olsun adamcağıızınHahahaha her yiğidin yoğurt yiyişi farklı diyorsun
Aslında beni sevmese onu o zaman düşünürdüm Allah başa vermesin tabi de. Sanırım bi kadının kendini çekici hissetmemesi daha doğrusu “neden arzulanmıyorum” düşüncesi çok daha zor
Mükemmel evine bagli temizlik yapar sever öper cocuguna çok ilgili ama mesele cinsellik olunca haftada bir ruyalaniyor artik geçen gördüm sok oldum niye dedim bebekten yoruluyorsun erken uyuyorsun kiyamiyorum diyo bebekten önce farklıydı sankiOnun dışında size yaklaşımı nasıl
Buna problem diyemiyorum çünkü ilişki sıklığımız az olduğu için haliyle erken boşalıyor. İki üç gümde bir ilişki olduğunda erken olmuyor ama 10-15 gün girince tabi erken oluyor.Erken boşalma problemi mi var?
Kesinlikle öyle. Kendimi çok eksik hissediyorumMükemmel evine bagli temizlik yapar sever öper cocuguna çok ilgili ama mesele cinsellik olunca haftada bir ruyalaniyor artik geçen gördüm sok oldum niye dedim bebekten yoruluyorsun erken uyuyorsun kiyamiyorum diyo bebekten önce farklıydı sankiarzulanmamak çok kötü hissettiriyor
Eski konularımda bu da konuşuldu fakat hiçbir ihtimal bununla örtüşmüyor yani davranışlarında bir sorun yok bunu destekleyecek herhangi bir olay olmadıBaşka birine aşık olmuş olabilir mi?
Rüyalanıyorsa kendi kendini tatmin etmiyor demektir. Zaten kendi isteğiyle boşalmazsa rüyada boşalıyorlar vücut artık rüyada atıyor. Aynı durum bizimki de.Mükemmel evine bagli temizlik yapar sever öper cocuguna çok ilgili ama mesele cinsellik olunca haftada bir ruyalaniyor artik geçen gördüm sok oldum niye dedim bebekten yoruluyorsun erken uyuyorsun kiyamiyorum diyo bebekten önce farklıydı sankiarzulanmamak çok kötü hissettiriyor
Enteresan gerçekten. Bunun sorun haline gelip de sizin rahatsız olduğunuzu bilmesine rağmen hiçbir şey yapmaması çok tuhaf. Ben diğer yorumların aksine düşüncesinin annelikten kaynaklı yorgun olma ihtimaliniz olduğunu düşünmüyorum. Sebebi bu olsaydı siz konuyu açtığınızda bunu size söylerdi. Ben başka bir problem olduğunu düşünüyorum çünkü bir erkeğin 15 gün boyunca eşini arzulamaması veya ilişkiye yanaşmaması pek de normal değil. Kendinizi geri çekmeniz de tepki yaratmıyorsa çift terapisini tavsiye edebilirsiniz eşinize.Çok konuştum. Güzellikle de konuştum,kavga ederek de konuştum (tutamadım kendimi)
Ama daha çok ters teptiğini farkettim. O yüzden tepkisiz kalmayı deniyorum ama yok. Yapamıyorum. Tam olarak söylediğiniz gibi “kuruluyorum”
Şunu demişti bana bir keresinde; onu kıskançlıklarımla çok bunalttığımı,bi çemberin içindeyim ve beni boğuyorsun demişti. Bu yüzden beni arzulamıyor olabilir mi kendinden uzaklaştırıyorsun demiştiEnteresan gerçekten. Bunun sorun haline gelip de sizin rahatsız olduğunuzu bilmesine rağmen hiçbir şey yapmaması çok tuhaf. Ben diğer yorumların aksine düşüncesinin annelikten kaynaklı yorgun olma ihtimaliniz olduğunu düşünmüyorum. Sebebi bu olsaydı siz konuyu açtığınızda bunu size söylerdi. Ben başka bir problem olduğunu düşünüyorum çünkü bir erkeğin 15 gün boyunca eşini arzulamaması veya ilişkiye yanaşmaması pek de normal değil. Kendinizi geri çekmeniz de tepki yaratmıyorsa çift terapisini tavsiye edebilirsiniz eşinize.