eşimle aramiz çok kotu ev arkadasi olduk 1.5yildir.ve 3.5 yillik evliyiz.bana fikir verin ne yapcam

Bugunde isten geldi iftara disarida yiyelim gitureyim nereyi istiyosan dedi.bende sewgilinden mi ayrildin hayirdir dedim oda guzrl espriydi dedi.sen igi olursan ben hep iyiyim biliyosun dedi.

hadi vatana millete hayırlı olsun uzatma diğer sefer için arayı.

hayırlı olsun inşallah aranız da bir an önce düzelir kocanın kıymetini bil gerçekten başkası bu kadar katlanmazdı (sevşimemeye değil ayrı yatakta yatmaya , konuşup karı koca gibi olmamaya). diğer sorunlarınızı da halledin ve yatakları ayırmayın bebeğin de büyümüş uyuyamıyorsa onun odasını ayırsan daha iyi

2. bebeyi yapmak içinde bir araya geldiler
hadi ugurlar ola

Bugunde isten geldi iftara disarida yiyelim gitureyim nereyi istiyosan dedi.bende sewgilinden mi ayrildin hayirdir dedim oda guzrl espriydi dedi.sen igi olursan ben hep iyiyim biliyosun dedi.
iyilik gülmek hatta huzur bulaşıcıdır.. 57 sayfa boyunca biyerimizi yırttık.. şimdi bişeyler olmuş hadi hayırlı olsun.. ama yinede sen boş bir zamanında otur oku.. yoksa bu kafayla başa sararsın.. eşinin ne sertleşme ne erkeklik problemi yokmuş demekki.. adam insan sonuçta karşılık bekleyecek.. hadi artık sende değiş kafanı.. mutlu olmaya bak..

vatana millete hayırlı uğurlu olsun.
yani belimizden su çektin arkadaş. ne uğraştık be seni seviştirene kadar. hani kendim için bu kadar uğraşmadım öyle diyeyim.
ertesi gün hapı aldın mı?

vatana millete hayırlı uğurlu olsun.
yani belimizden su çektin arkadaş. ne uğraştık be seni seviştirene kadar. hani kendim için bu kadar uğraşmadım öyle diyeyim.
ertesi gün hapı aldın mı?
Vallahi öyle. Bu kadar kafa yormaya az kaldı ben hamile kalıyordum.

bunu söylemenin mantıklı bir acıklaması var mı? yani amacın neydi ne düşündün böyle söyledin?

Hepiniz sagolun.bilmem nasil gitcek ama 3 gundur iyiyiz.ben iyi olursam oda iyi olurmus.sertlesme problemine gelince bibucuk yildir ilk defa yaptik bi zahmet oluversin.

Hepiniz sagolun.bilmem nasil gitcek ama 3 gundur iyiyiz.ben iyi olursam oda iyi olurmus.sertlesme problemine gelince bibucuk yildir ilk defa yaptik bi zahmet oluversin.

canım adam sana iltifat ediyor ama sen iltifatı iade edemiyorsun senin de güzel konuşman filan lazım hep nazlanmak istiyosun artık bu huylarını bırak. sana iyi davranınca seviglinden mii ayrıldın denir mi gerçekten de.

duygularını göstermeye mecbursun bundan sonra eşinle aranı düzeltmek istiyorsan kafanda herseyi sil ve yeni baslıyormuş gibi bi başlangıç yap eşine hissettir onu istediğini sevdiğini hissettir ona ve saygı göstermeye basla ona gerekirse ailesiyle yakınlık kur yemeğe çağır mesela ailesini sana ne kadar laf sokarlarsa soksunlar aldırma ama sonrada dönüp eşine şikayet etme eşine anlatma öyle herseyi sikayetlenip durma hersey iyiymiş gibi yap onu yeniden kazan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…