eşimle aramiz çok kotu ev arkadasi olduk 1.5yildir.ve 3.5 yillik evliyiz.bana fikir verin ne yapcam

Şunları yaparsan sonuç alırsın;

Önce bilgisayarın ekranına yavaşça tıkla,
5 Kere öksür,
Tavana bakarak 10 defa "eşim beni seviyor" de,
Bu mesajı 10 yere kopyala yapıştır.
Eğer bunları yaparsan eşin yarın seni öpecek, yapmazsan boşanacaksınız.

5 Kere öksür,

Ne bicim bir insansin sen? Komik mi oldun sen simdi bu yorumunla?? Kadina sana yardimc olabilirim de sonrada boyle bir yorum yaz senin gibilerin cani ***.

5 Kere öksür,
Cevap yazma geregi duymuyorum sana

Alis son durum nedir
Sogukluk devam ediyor mu
Bu gece bi guzellik yap.
Seksi bi kiyafet giy esinin yanina uzan. Gerisini ona birak.
Cinselligi bi yasayip hatirlayin. Kirginliklar da unutulacak emin ol.

5 Kere öksür,
sen kendi ekranına 100 kere başka insanların sorunlarıyla alay etmiycem empati yapıcam yaz sonra olduğun yerde 35 kere dön18 kere amuda kalk, sonra yat uyu, sabah kalkınca hala bu kafadaysan bi psikoloğa görün.

Benim eşim horlar konuşur diş gıcırdatır bende aksi gibi odaya biri girse çıtı çıkmasa da gölgesinden uyanırım 1 gün ayrı yatmadık üstelik 1 aydır oğlumuz da bizimle yatıyo ben de emziriyorum

Ben gitsem beni reddetse gururum kırılır diyosun e sen adamın ne adamlığını ne erkekligini bırakmışsın adam nasıl yanaşsın sana
gölgeden uyanırım demişsin peki nası uyanmıyosun eşin horlarken ? benim eşim horluyo ben otomatik uyanıyorum
, sabaha kadar gözümü kırpmıyorum sonra, deli oluyorum ama ben de uyuyamuyorym eşimle, burun bantı, kulak tıkacı her çeşit yastık, denemediğim şey kalmadı, çıldırıcim yahu

Alis son durum nedir
Sogukluk devam ediyor mu
Bu gece bi guzellik yap.
Seksi bi kiyafet giy esinin yanina uzan. Gerisini ona birak.
Cinselligi bi yasayip hatirlayin. Kirginliklar da unutulacak emin ol.
Sahur yaptim gece bide onun icin kalkmayayim diye.caniniz cekmesin sutlac f yapmistim cok yemisim acaip şiş karnim adamin ustune kusabilurim :) bide ramazan ya sanki oule seyler olmuyor gibi...

kendi ekranıma 100 kere başka insanların sorunlarıyla alay etmiycem empati yapıcam yazdım hatamın farkına vardım özür dilerim bu sefer harbiden yardımcı olucam yapman gereken şu;
madem diyosun ben sıcak biri olamıyorum yalandan cilveleşemem, gideceksin kocana diyeceksin ki: "aramızın böyle olması beni üzüyor ben seni seviyorum böyle olmak istemiyorum gel bu sorunu çözelim" bu kadar. kocanda anladığım kadarıyla sakin anlayışlı biri konuşursunuz halledersiniz bunu demen bile buzları eritir bence bi dene tekrar ilk mesaj için özür diliyorum bu arada

eşin sana değer verdıyse bu kadar ve bu değişimde payın varsa tekrar eskısı gıbı yapmakta senın elınde.erkekler kadınları çok örnek alıyor.bende eşimin ailesine ve ona nasıl davranırsam aynı şekilde bana yaşatıyor.

sevistik arkadaslar
Eğer doğruysa mübarek gün Allah bize acıdı demek ki. Haydi gözün aydın, kendim yapmış kadar sevindim yani. Ne olur yarın sabah gelip de 'acaba tek seferlik miydi, gene olacak mı, sanki biraz soğuktu' diye bizi üzme.

Sevistik :))) kendisi geldi bende fazla nazlanmadim.ama simdi size bi sorum var biliyorsunuz benim 8 aulik bebegim var.ben hala adet gormedim emzirdgm icin herslde .esim icime bosaldi.hamile kalma ihtimalim nedir? Uzun sure yapmafigimiz icin korunmak icin bisey almamistik .

Gozumuz aydinnnnn

Ertesi gunu hapi al derim.
Bebek istemiyorsan.
Birkac sevismeden sonra sorunlari kirici olmadan konusmaya basla derim.
Bir sonraki sevisme 1.5 yil sonra olmasin lutfen. Iki gun sonra mesela iyi olur.
Zevk alman dilegiyle.

Ben sinirli birisiyim.oda cok sakin birisi.surekli dikimde gakaret vardi eskiden ufacik biseye kiziyordum.cunku kinliydim onun ailesine hincimi ondan cikardim erkekligine adamligina laf ettim onu hice sayip kayinvakidemle kavga ettim.ve ona gore duzelmek yerine daha kotuye gittim.ama ben duzelmeye calisiyorum.ama gelin gorun ki yakinlasamiyoruz kocamka ve artik bu beni tedirgin ediuor.27 yasindayim herkesin begendigi guzel bir kadinim dogumdan sonra vucudu bozulmayan o sanslilardanim

bende asırı sınırılı bırıyım esımde bı o kadar sakın . bızde de evlenmeden aılevı sorunlar oldu. kayınvalıdem yok ( Allahbın kere rahmet eylesın boyle bır evlat yetıstırdıgı ıcın ) ama kayınvalıdelık yapmak ısteyen comak sokan cok oldu. dugunumu zehır ettıler . bende senın gıbı kın ve nefret doluyum uzerınden 1 yıldan fazla zman gecmesıne ragmen. Ama henuz bebegımız yok .
okurken dıkkatımı ceken bırkac sey oldu. esım horluyo yatagı ayırdım bebek uyanmasın dıye , elım yuzum fızıgım guzel dogum yapmama ragmen gıbı cumleler kullanmıssınız. Acaba ıcten ıce esınızı yanınıza yakıstıramıyo olabılır mısınız ?
hıkayenızın bı kısmı benımkıne benzıo ve kndımle kıyaslıyorum ama mumkun degıl ne yatagı ayırırım ne de kadınlık onurumu zedelemeyen konular harıc uzun sure kus kalırım. Allah'ın verdıgı bı hedıye esım bana ve kaybetmek ıstemıyorum. bende senın gıbı sevgımı gosteremıyodum ama zamanla bunu astım cunku hergun daha cok sevdıkce o daha mutlu oldu o mutlu oldukca benı mutlu ettı . ben mutlu oldukca gecmıs sorunları umursamamayı ogrendım. cunku evlılıgımız sadece 2 kısılıktı . 3. kısıler ıcın yuvamı zedelemeye degmezdı .
ayrıca cocugu olan anneler nedense eslerıne zaman ayırmıyo tum ılgısını bebegıne ayırıyo belkı bebegım yok dıe anlamıyo olabılırım ama o bebegın sızın olmasında esınızınde sızın kadar payı var unutmayın.
hersey sevmekle baslar :)

Sevistik :))) kendisi geldi bende fazla nazlanmadim.ama simdi size bi sorum var biliyorsunuz benim 8 aulik bebegim var.ben hala adet gormedim emzirdgm icin herslde .esim icime bosaldi.hamile kalma ihtimalim nedir? Uzun sure yapmafigimiz icin korunmak icin bisey almamistik .

ee hadı hayırlısı olsun kara bulutlar dagılıyo ufak ufak desene :)
ertesı gun hapı alma derım ben cunku emzırıyosun . yarın erkenden saglık ocagına ya da bı kadın doguma gıt danıs onlar yonlendırsınler senı . bırkac ay sonra ıkıncı gelıyo deme de :)

gölgeden uyanırım demişsin peki nası uyanmıyosun eşin horlarken ? benim eşim horluyo ben otomatik uyanıyorum
, sabaha kadar gözümü kırpmıyorum sonra, deli oluyorum ama ben de uyuyamuyorym eşimle, burun bantı, kulak tıkacı her çeşit yastık, denemediğim şey kalmadı, çıldırıcim yahu

alıştım zamanla

X