- 9 Haziran 2015
- 185
- 20
- 35
-
- Konu Sahibi alis_gbegb
Kisaca icten pazarlik yap diyon.oyna diyon.duygularını göstermeye mecbursun bundan sonra eşinle aranı düzeltmek istiyorsan kafanda herseyi sil ve yeni baslıyormuş gibi bi başlangıç yap eşine hissettir onu istediğini sevdiğini hissettir ona ve saygı göstermeye basla ona gerekirse ailesiyle yakınlık kur yemeğe çağır mesela ailesini sana ne kadar laf sokarlarsa soksunlar aldırma ama sonrada dönüp eşine şikayet etme eşine anlatma öyle herseyi sikayetlenip durma hersey iyiymiş gibi yap onu yeniden kazan
Oyna diyon yaniduygularını göstermeye mecbursun bundan sonra eşinle aranı düzeltmek istiyorsan kafanda herseyi sil ve yeni baslıyormuş gibi bi başlangıç yap eşine hissettir onu istediğini sevdiğini hissettir ona ve saygı göstermeye basla ona gerekirse ailesiyle yakınlık kur yemeğe çağır mesela ailesini sana ne kadar laf sokarlarsa soksunlar aldırma ama sonrada dönüp eşine şikayet etme eşine anlatma öyle herseyi sikayetlenip durma hersey iyiymiş gibi yap onu yeniden kazan
Oyna diyon yaniduygularını göstermeye mecbursun bundan sonra eşinle aranı düzeltmek istiyorsan kafanda herseyi sil ve yeni baslıyormuş gibi bi başlangıç yap eşine hissettir onu istediğini sevdiğini hissettir ona ve saygı göstermeye basla ona gerekirse ailesiyle yakınlık kur yemeğe çağır mesela ailesini sana ne kadar laf sokarlarsa soksunlar aldırma ama sonrada dönüp eşine şikayet etme eşine anlatma öyle herseyi sikayetlenip durma hersey iyiymiş gibi yap onu yeniden kazan
Oyna demiyo biraz fedakarlık yap diyo eşin ve bebeğin için mutlu bir yuwa istiyosan bazı şeyleri sineye çekmen gerekir konunu en başından beri takip ediyorum çok inatçısın bukadar olma artık bebeginn odasını ayırabilirsin bundan sonra eşinin başka odada yatmasına izin verme derimKisaca icten pazarlik yap diyon.oyna diyon.
eğer istiyosan bunları yapmaya mecbursun herkes bayıldığından yapmıyo eşinin ailesine karsı bunları ama eğer o adamı kazanmak istiyosan ailesini kazanmak zorundasın yapamasan bile hürmet göstermek zorundasın yoksa adam elinin tersiyle iter seniKisaca icten pazarlik yap diyon.oyna diyon.
ayrıca çok inatçısın böyle olmaya devam edersen ne karılık görevlerini yerine getirebilirsin ne eşini tekrardan kazanabilirsinUzun bisey yazamiyorum kapanio hemen bilgsi olan
ben iki satte bir mekik dokuyayim yani odadan odaya bendeki can degil yaniOyna demiyo biraz fedakarlık yap diyo eşin ve bebeğin için mutlu bir yuwa istiyosan bazı şeyleri sineye çekmen gerekir konunu en başından beri takip ediyorum çok inatçısın bukadar olma artık bebeginn odasını ayırabilirsin bundan sonra eşinin başka odada yatmasına izin verme derim
Bir buçuk yıldır rahat rahat yatmışın işte birazda sen fedakarlk göster hem daha niye 2 saatte bir kalkıyosunkiben iki satte bir mekik dokuyayim yani odadan odaya bendeki can degil yani
Benim evim dubleks ve yatak odam sadece üst katta. Altta kızımın odası. Benim kızım altı yaşına kadar gece defalarca kalkardı ben de defalarca yukardan aşağı mekik dokurdum. Bunun üç senesi de çalıştığım halde böyle geçti. Çoğu zaman ne zaman indim nasıl çıktı m sabah hatırlamadım uyku sersemliğiyle. Ne kızımı yatağından ettim ne eşimi. Bendeki can değil demek ki. Niye aynı katta değilsiniz dersen evin tuhaf yapısı gereği mecburiyetten.ben iki satte bir mekik dokuyayim yani odadan odaya bendeki can degil yani
Oglan uyanio emio uykuyu sewmeyen bi bebekBir buçuk yıldır rahat rahat yatmışın işte birazda sen fedakarlk göster hem daha niye 2 saatte bir kalkıyosunki
bebeğinizin odasını ayırmalıydınız . kendi odanızı değil.Tesekur ederim hemen cvp attigin icin.konusuyoruz bu konuyu aslinda hep benden beklio artik ama bende yorgunum cok yiprandik ufacik biseydi kavga eder olduk bebegimizide allah verdi bize yoksa ben dusunmuyodum korkuodum bebek yapmaktan ona iyi anne olamamaktan.ama oldu cokta guzel oldu.tam aile olduk disarudan herkes bize hayran ama esim cok cok degusti.yataklarimizi ayirdim cok horluyo ali uyanio diye.buda mi ters tepti acaba diyom ne dersin
uyku sevmeyen bebeğim oldu.Oglan uyanio emio uykuyu sewmeyen bi bebek
Gelemiyorsunız[/QUOTE]Gelemiyorsunuz keyfine düşkün kadınlara değil mi? Tamam konu sahibi biraz fazla düşkün olabilir ama kadınlar kendileri bile istiyor ki saçını süpürge etsin bütün kadınlar eşine çocuğuna tıpkı kendi gibi. Yoksa yanar post: 41718616, member: 367760"]hayatta kendi rahatından başka hiçbirşey düşünmeyenlere Allah insaf merhamet versin. zira ne söylersen söyle nato kafa nato mermer. bir milim ilerlemeye niyeti olmaz. dünyada onlar için tek şey vardır sadece kendi rahatı.. düşünmezki bu kadar rahatın birde hesabının verileceği gün var diye
Ins.bakalim iyi olcak aramiz.ben fedakarlik yapiyorum.ama sacimi supurge edercesine degil.cunku erkekler supurge olsun istemezler ztn:) bikere bitlikte olduk yazmistm.bidaha olmadi gerci firsat da olmadi.denedik 2 gun ayni yerde yatmayi.olmuyo.ben gercrkten cok yorgun dusuyom.gun icinde oglanla oyun yemek is derken gece deliksiz 2 saat uyumak istiyom.buda hakkimdir.