eşimle aramiz çok kotu ev arkadasi olduk 1.5yildir.ve 3.5 yillik evliyiz.bana fikir verin ne yapcam

Hayir yoktu hergun yapardik aksatmadan.ama hep o baslatirdi.daha hic ben vadlatmadim.gatta istesem bile hep nazlandim.ama hamile kalmadan son iki ay once biraz sertlesme problemi vardi.bundan cekinio olabilir mi oda.ama 2 aydir.sonrasi zaten malum...
Siz de zaman zaman yazmışsınız ya sorun psikolojik. hamileliği herkes aynı kuvvetlilikle atlatamıyor malesef. bence bunu tane tane eşinize anlatın. neden istemediğinizi bilmesi lazım. ondan kaynaklanmadığını onu aslında sevdiğinizi. hatta sorunu çözmek için yardım istediğinizi ondan destek istediğinizi söyleyin. erkekler varlıklarından güç aldığınızı bilmek isterler. benm eşim öyle enazından

1.5 yıldır cinsel olarak aranızda bir şey yoksa hayatında başka biri olabilir
düşman olsa çatlar bu kadar zamana
bence öyle değil. kadın sarılmak istemiş adam hemen gel sarıl demiş ve istediğini belirtmiş. adamın hayatına başka biri olsa hemen istemezdi bence. karısından ümidi keserdi.

bence öyle değil. kadın sarılmak istemiş adam hemen gel sarıl demiş ve istediğini belirtmiş. adamın hayatına başka biri olsa hemen istemezdi bence. karısından ümidi keserdi.
Evliliği normal giden insanlarda aldatır
sarılmak mıdır bunun ölçüsü
1.5 yılda insan sevdiğiyle nasıl bu kadar uzak kalabilir

Allah size; eş olmanın, anne olmanın, kadın olmanın, hayat arkadaşı olmanın bilincini versin. Başka bir şey diyemiyorum. Ha bir de eğer psikolojik sorunlarınız varsa Allah şifa versin!

ben bu konudan, sizin ne istediğinizden, sevip sevmediğinizden hiç bişey anlamadım. anlaytan varsa beri gelsin. bence şaka yapıyor. hep isteyip hem de böyle davranmak normal değil. ya istemiyorsundur ya istiyorsundur. bu kadar net!

güzel arkadaşım, şu sorulara cevap vermen lazım:
- kocanı seviyor musun?
- evliliğin devam etsin istiyor musun?
- psikolojik sorunların hakkında bir adım atmayı düşünüyor musun?
- cinselliğe olan bu sorunlu yaklaşımın hakkında bir şeyler yapmayı düşünüyor musun?
- kocanla babanı, annenle kendini kıyaslamaktan vazgeçmeye gönüllü müsün?

eğer bu sorulara cevabın evetse bir şeyler y a p !
ama sen bunca sayfadır "ben böyleyim" demekten başka bir şey yapmadın. sen böyleysen o adam da öyle, sana adım atmayacak, o zaman boşa.
yok öyle ben böyleyim deyip karşıdakini salak yerine koymak.
sen her türlü nazı kaprisi yap, adam köpek gibi gelsin her seferinde.
kusura bakma ama o burnunu biraz indirmen gerekiyor.
gerçek bir kadın değilsin kusura bakma, psikolojini daha fazla bozmak istemiyorum ama yetişkin bir kadının arzularından ve davranışlarından yoksunsun, üstelik de bunu düzeltmeye, onarmaya çalışmıyorsun ve sorunu kocanın çözmesini bekliyorsun.
h a t a l ı s ı n !

kocamı seviyorum diyorsun, sevmiyorsun.
sevseydin, bir adım atardın. şu kadar sayfa boyunca " e ama o da..." demekten başka bir şey bilmiyorsun.
sorun açıkça sensin.
bir uzmandan yardım alman şart.

1. Eşinizi sevmiyorsanız yürütmek için zorlamayın
  2. Belliki eşiniz sadece dürtüleriyle yaşayan erkeklerden değil... İstekleri yerine gelsin diye tensel ilişki kurması daha kötü hissettirirdi size.. Sadece yatak arkadasından fazlasısınız siz onun için..
  3. Eşiniz sizin için elinden geleni yapmış ve bunun karşılıgını alamamış bi adamın; Cevap vermeyerek tüm isteklerini köreltmişsiniz.Şöyle düşünün bir araba eşiniz, siz de onu sürüyorsunuz. Yolda giderken lastik patladı... Sizi oldugunuz yerden biraz daha öteye götürür sadece.. Bakımını iyi yapmalısınız... Hatta arada direksiyonu eşinize bırakmalısınız. Patlak tekerle o yolu devam ettiremezsiniz.O zaman o lastiği yanı esınızın egosunu biraz olsun şişirmekle baslayın derım.
  4. Eşinizin ailesini arkasında bırakmasını beklıyorsanız Sizde yaşananları arkanızda bırakmakla baslayın.Eşiniz ailesinin haksız oldugunu kabul ediyor.Sizde bunun verdiği zaferle iyi bir kumandan olup mermileri boş yere ateşleme.. Karşınızdaki insan hem eşinizin aile büyüğü, hemde takdir ettiğiniz üzere cahilse hiç isabet etmez.
  5. Konuşun anlatın sürekli.. Ortak etkinlik/aktıvıte/gezı/paylasım adı herneyse hıc bır noktanız kalmamıs..En azından ortak noktanız çocugunuzdan bahsedın.. Yaptıkları seyı kameraya alın(Özellikle ilklerini), resimlerini çekin, Sesini cıvıltısını kaydedin eşinize geldiğinde izletin.. Onun hakkında endişeleri sıkıntıları paylasın..Yada onun için yapabileceğiniz en ufak bir noktayı dahi.. Hatta bazı geceler eşinize bırakın cocugu basit işler için dısarı cıkın.İletişimleri olsun.. Çocugunu tanısın.. Dokusun.. Bunları en azından iyi bir eş olmak adına değil/çocugunuza borçlusunuz.Evet; İyi bir anne/baba olmak zorundasınız ..

Çok büyük özveri göstermişssiniz özveri görev olmuş .Şimdide isyan edince haksız duruma düşüyorsunuz.Bence artık bir duruşunuz olsun eşiniz ve ailesine karsı. saygı göstermeyi öğrensinler. Eşinize sahip çıkın onu itmeyin .Onu aldatmayada meyilli hale getirirsiniz bu şekilde çünkü şefkati başkalarında arayabilir. Erkekler kadınlar gibi sabırlı değil malesef.

Evliliği yıpratmamak lazım. Ama benimde eşimin ailesic caktirmadan mahvetti bizi eşim arada kaldı. Allah yardımcımız olsun.

Ama gercekten yapamiyorum denilenleri.bi turlu icimden gelmuyor.icinden gelneyincede yapmiyorum.bu arada bebegimizle ilgili surekli konusuyoruz zaten ikimizib de konustugu tek konu o.her seyi benden bekler olnus.bence artik sewgisi azalmis

O niye bu kadar zaman bekledi? Beni tanidigi halde?
Reddedilmekten, yine reddedilmekten, tekrar reddedilmekten çekinmiş olabilir mi?
İstenmediğini, arzulanmadığını düşünmüş olabilir.
Hani demişsiniz ya "sen sadece oğlunu öp" diye, o da sizin sadece oğlunuzla ilgili olduğunuzu düşünüyor olabilir.
Sadece "anne" değilsiniz, siz kadınsınız. Bunu hatırlayın lütfen.
Sadece eşiniz için değil, kendiniz için. Aşka, şefkate, şehvete, sevişmeye ihtiyacınız var.
Kafanızdaki soruları nedenleri, niçinleri, acabaları bir yana bırakıp sarılın eşinize. Sadece ona ve yaşadıklarınıza konsantre olun.
Eşinizin ne düşündüğünü bilemeyiz, bunların hepsi olası. Siz de bilemezsiniz.
Fakat kendi düşüncelerinizin ve yanlışlığınızın farkındasınız.
İğnelemeleri bir yana bırakıp, eşinize, kendinize, bedeninize yönelirseniz; eşiniz de çabanızı görecektir.
Sorunu biliyorsunuz, harekete geçin, en fazla ne kaybedersiniz ki?

X