- 9 Eylül 2014
- 329
- 133
- 33
- 39
- Konu Sahibi alis_gbegb
Niye hepiniz seni aldatir bosar diyorsunuz.heleki kesin aldatmistir diyenler var.bu kadar basit mi bu? Kadin kadinin kurdudur bosa dememisler.ben kocamdan eminim.bunca zaman evden ise usten ewe hafta tatilinde lokale gider okadar.oyle mutlu ki eve gekdiginde.coj dyskun cocuguna.ben ona beni sew olur mu defim gecenlerde.burda yazilanlara moralim bozuldugu icin.ida sende hep sew benim gibi dedi.demek ki sewiyir hala beni.illa aldatcak diye bisey yok siz hep bu korkuyla yasiyorsunuz.korktugunuz basiniza gelme ihtimali daha fazla.benim boyle bi korkum yok benim tek korkum onu kaybetmek sewgusinu kaybetmek.sanki elimi kolumu baglamuslar gibi yanasamiyorum adama.bi yanassam sonu hayirli biliyorum.yataga aldim 2 gun denedim.olmadi bebegim cok uyandi.bebegimin uykusu hafif herseferinde kalk salla ben yoruluyorum.onun yerine gutsin baska odada yatsin hem o rshatsiz olmaz hem ben.ne diye zulum edeyim geceleri kendime.gun icinde yeterince yiruluyirum.eger gece de uyumazsam bitkin dusuyorum.yanu denedim olmadi yatak isi.seviyorum ama ewt ben bi kadinim ve alttan alan kadin degilim .kadin olmak bunu mu gerektirir? Koca olmakta karisi yuz vermiyorsa baskasina gitmeyi mi gerektirir? By ne cirkin bir aeydir.ben oyle bi zihniyete sahip degilim.