- 12 Ocak 2015
- 12.563
- 44.516
- 548
- Konu Sahibi alis_gbegb
-
Benim içimde sitenin tarihindeki en uzun soluklu trollemeye maruz kaldık gibi bir his var. Kaç Sazan Ödül Puanı kazandık acaba?yok yok kafatası var gerisi yok
Benim içimde sitenin tarihindeki en uzun soluklu trollemeye maruz kaldık gibi bir his var. Kaç Sazan Ödül Puanı kazandık acaba?
Ben ciddiyim durumumda ciddi.Benim içimde sitenin tarihindeki en uzun soluklu trollemeye maruz kaldık gibi bir his var. Kaç Sazan Ödül Puanı kazandık acaba?
Benim kocam benden bu kadar uzaklasmisken ben nasil yaklasayim ona? Hepinuz dösuyonuz bana.zaten bence onda erkeklik fln kalmadi.cunku taniyorum kocami ne masturbadyonla isi olur ne de vaska kadinla.onun kafasi cok farkli duygu olmadan olmuyor oda istiycek.ve beni sewiyor.bende onu sewiyorum ama istemiyorum ben yakinlasayim.cunku anlamiyonuz beni aradan cok zanan gecti icimden gelmiyor diyorum opsem istemiye istemiye anlar ki zaten.onun icin cinsellik iln sirada degil bazi erkeklerin boyle bilirsinuz...sunu diyim ki 2 yildir daha hic swwisme baslatmamisim.bu kolay mi simdu siz gidin diyonuz.ayrica bu kadar verici olarak nutlumusunyz ewliliklerinuzde? Sizin hic esinizi istemediginiz zaman yok mu? Istemeye istemeye adami kandiriyormusunuz? O yuzden tepenizden inmiyor hepsi kaf daglarini brn yarattim havasindalar.
Fizyolojik bir olaysa benimde biseyler ustemem lazim.ama ben 27 yasundayim ve cinsrllik olmasada olur hatta olmasa daha guzel olur.qma o bir erkek ve onun yanasmamasi degisik geliyor bana.oda diyor ki ben erkek olsamda insanim.duyvularimi duzeltmen lazim.korkuyorum sana gelmekten diyor.herseyi benden bekliyor.eminim baska biri fln yok o tarakkarda bezi yok.akilli adam.benden de memnunmus cenen olmasa diyo.Bir arkadaşımız daha söylemiş, son yorumlarınızdan sonra ciddi anlamda acıyorum size. Ne yazık ki 3,5 yıldır kağıt üzerinde evli görünmenize rağmen "evliliğin" ne demek olduğunu hiçbir zaman anlayamayacaksınız. Birini tüm zorluklara rağmen sevmeyi, ilgi görmeyi göstermeyi, acı tatlı herhangi bir olayda eşinize sığınmanın ne demek olduğunu hiçbir zaman bilemeyeceksiniz. Size göre eşe gösterilen bir güleryüz bile ne büyük birşey. - Ayy burdaki kadınlar hep verici, ama benim kocam ne müthiş bir adam herşeye rağmen beni çekiyor - diye göstermenize rağmen emin olun ki sizde burdaki herkesde gerçeği biliyor. Eşinizin mastürbasyon bile yapmadığını düşünecek kadar ya hayal dünyasında yaşıyorsunuz ya da yalancısınız. Erkek veya kadın olarak ayırmayacağım her kim olursa olsun bu bir fizyolojik olay; ne yazık ki bunun bile bilincinde değilsiniz. Ne yazık. Yazık. Yazık.
Canim kaynanamlar haksiz esimde bunu biliyor.onun bana dedigi ben biliyorum sen haklisin ama onlarda benim annem babam ses cikarma surda bi hafta sonra gidicrkler sen ses etme dedi.bende dayanamadim patladim kavga ettim.ama hakli olan bendim.neyse sorun olmazsa sana sorabilirmiyim neden bosaniyorsun.ayni fln demissin merak ettim.Duygularini göstermeyi ögreneceksin.
Haksizsan eger gidip kayinvalidenin elini öpüp özürünüde dileyeceksin.
O adam herseye ragmen seni secmis üstelik. Sen iyi davranirsan insanlar sanada iyi davranir.
Bak benim esimde aynilarini bana yapti simdi bosaniyoruz. Esini cok kirmissin.
izninizle ben ölüyorum.. resmen çatladım he canım he.. he.. inşallah gelip burda ben hata ettim sizi dinlemedim dediğin günleri görmeyiz...Senin kocanda iyuymis bak.benimkide oyle cocuga bakar isten gelibce bende kendu isime bakarim
bence sertlesme
problemiolcagindan korkuyor
yok canım demez. bu arkadaş biraz nasıl desem kibar tabirleizninizle ben ölüyorum.. resmen çatladım he canım he.. he.. inşallah gelip burda ben hata ettim sizi dinlemedim dediğin günleri görmeyiz...
Benim kocam benden bu kadar uzaklasmisken ben nasil yaklasayim ona? Hepinuz dösuyonuz bana.zaten bence onda erkeklik fln kalmadi.cunku taniyorum kocami ne masturbadyonla isi olur ne de vaska kadinla.onun kafasi cok farkli duygu olmadan olmuyor oda istiycek.ve beni sewiyor.bende onu sewiyorum ama istemiyorum ben yakinlasayim.cunku anlamiyonuz beni aradan cok zanan gecti icimden gelmiyor diyorum opsem istemiye istemiye anlar ki zaten.onun icin cinsellik iln sirada degil bazi erkeklerin boyle bilirsinuz...sunu diyim ki 2 yildir daha hic swwisme baslatmamisim.bu kolay mi simdu siz gidin diyonuz.ayrica bu kadar verici olarak nutlumusunyz ewliliklerinuzde? Sizin hic esinizi istemediginiz zaman yok mu? Istemeye istemeye adami kandiriyormusunuz? O yuzden tepenizden inmiyor hepsi kaf daglarini brn yarattim havasindalar.[/QUOT
Sen orda bi dur bakıyım! Keşke senin kocan da inmesydi tependen de " 1 buçuk yıldır kocam bana dokunmuyor yandım bittim" diye tutuşup konu açmasaydın! Komik insan. Bu konu fake değilse bende bişey bilmiyorum. Yazmayın şuna ya! Taş olsa çatlardı bu kadar sayfaya
çok kibarsın canım.. ben kalın kafalı diyecektim de vazgeçtimyok canım demez. bu arkadaş biraz nasıl desem kibar tabirlesabit fikirli
canım ben taş oldum çatladım.. az kaldı adamı evlat edinecem ......Sen orda bi dur bakıyım! Keşke senin kocan da inmesydi tependen de " 1 buçuk yıldır kocam bana dokunmuyor yandım bittim" diye tutuşup konu açmasaydın! Komik insan. Bu konu fake değilse bende bişey bilmiyorum. Yazmayın şuna ya! Taş olsa çatlardı bu kadar sayfaya
Benim kocam benden bu kadar uzaklasmisken ben nasil yaklasayim ona? Hepinuz dösuyonuz bana.zaten bence onda erkeklik fln kalmadi.cunku taniyorum kocami ne masturbadyonla isi olur ne de vaska kadinla.onun kafasi cok farkli duygu olmadan olmuyor oda istiycek.ve beni sewiyor.bende onu sewiyorum ama istemiyorum ben yakinlasayim.cunku anlamiyonuz beni aradan cok zanan gecti icimden gelmiyor diyorum opsem istemiye istemiye anlar ki zaten.onun icin cinsellik iln sirada degil bazi erkeklerin boyle bilirsinuz...sunu diyim ki 2 yildir daha hic swwisme baslatmamisim.bu kolay mi simdu siz gidin diyonuz.ayrica bu kadar verici olarak nutlumusunyz ewliliklerinuzde? Sizin hic esinizi istemediginiz zaman yok mu? Istemeye istemeye adami kandiriyormusunuz? O yuzden tepenizden inmiyor hepsi kaf daglarini brn yarattim havasindalar.
Sen orda bi dur bakıyım! Keşke senin kocan da inmesydi tependen de " 1 buçuk yıldır kocam bana dokunmuyor yandım bittim" diye tutuşup konu açmasaydın! Komik insan. Bu konu fake değilse bende bişey bilmiyorum. Yazmayın şuna ya! Taş olsa çatlardı bu kadar sayfaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?