eşimle aramiz çok kotu ev arkadasi olduk 1.5yildir.ve 3.5 yillik evliyiz.bana fikir verin ne yapcam

İçim kurudu cidden. Ne biçim bir kadınsınız ya. Siz bu adamı sevmiyorsunuz ve saygı duymuyorsunuz her şeyden önce. Ben zaten ondan üstünüm güzelim akıllıyım havasındasınız. Hiçbir şey yapmayayım ama adam süs köpeği gibi peşimde dolaşsın istiyorsunuz. Ha bu kadar düşük ve aşağı (!) gördüğünüz bir adamdan neden çocuk yaptınız orası da muamma. Çok yanlış yoldasınız çok.

Bir arkadaşımız daha söylemiş, son yorumlarınızdan sonra ciddi anlamda acıyorum size. Ne yazık ki 3,5 yıldır kağıt üzerinde evli görünmenize rağmen "evliliğin" ne demek olduğunu hiçbir zaman anlayamayacaksınız. Birini tüm zorluklara rağmen sevmeyi, ilgi görmeyi göstermeyi, acı tatlı herhangi bir olayda eşinize sığınmanın ne demek olduğunu hiçbir zaman bilemeyeceksiniz. Size göre eşe gösterilen bir güleryüz bile ne büyük birşey. - Ayy burdaki kadınlar hep verici, ama benim kocam ne müthiş bir adam herşeye rağmen beni çekiyor - diye göstermenize rağmen emin olun ki sizde burdaki herkesde gerçeği biliyor. Eşinizin mastürbasyon bile yapmadığını düşünecek kadar ya hayal dünyasında yaşıyorsunuz ya da yalancısınız. Erkek veya kadın olarak ayırmayacağım her kim olursa olsun bu bir fizyolojik olay; ne yazık ki bunun bile bilincinde değilsiniz. Ne yazık. Yazık. Yazık.

Allahimmmm.
Topra atin ustume nolurrr.
Kocan seni aldatsa 'haketmissin" diyip kenara cekilicem ama...
Hem cinslerim hakkina bu cumleyi soylemeyi uygun gormuyorum.
Ama uygun gormuyorum diyosan haketmiyosun anlaminada gelmiyor.
Anlarsan

Fizyolojik bir olaysa benimde biseyler ustemem lazim.ama ben 27 yasundayim ve cinsrllik olmasada olur hatta olmasa daha guzel olur.qma o bir erkek ve onun yanasmamasi degisik geliyor bana.oda diyor ki ben erkek olsamda insanim.duyvularimi duzeltmen lazim.korkuyorum sana gelmekten diyor.herseyi benden bekliyor.eminim baska biri fln yok o tarakkarda bezi yok.akilli adam.benden de memnunmus cenen olmasa diyo.

Duygularini göstermeyi ögreneceksin.
Haksizsan eger gidip kayinvalidenin elini öpüp özürünüde dileyeceksin.
O adam herseye ragmen seni secmis üstelik. Sen iyi davranirsan insanlar sanada iyi davranir.
Bak benim esimde aynilarini bana yapti simdi bosaniyoruz. Esini cok kirmissin.

Canim kaynanamlar haksiz esimde bunu biliyor.onun bana dedigi ben biliyorum sen haklisin ama onlarda benim annem babam ses cikarma surda bi hafta sonra gidicrkler sen ses etme dedi.bende dayanamadim patladim kavga ettim.ama hakli olan bendim.neyse sorun olmazsa sana sorabilirmiyim neden bosaniyorsun.ayni fln demissin merak ettim.

yok canım demez. bu arkadaş biraz nasıl desem kibar tabirle sabit fikirli
çok kibarsın canım.. ben kalın kafalı diyecektim de vazgeçtim
canım ben taş oldum çatladım.. az kaldı adamı evlat edinecem ......
fake make bilmem de her seferinde yazmayım deyip çatlıyorum..yine yazıyorum

bu yazdıkların fizyolojik olarak mümkün değil bi kere, sağlıklı bir erkek 1.5 sene boşalmadan yaşayamaz yani illa ki boşalır, çünkü testisleri ağrır anlıyo musun, bilinçli olarak kendisi mastürbasyon yapmasa uykusunda boşalır, vücut yapar bunu, vücuduna mikrop girince ateşin çıkıyo değil mi, hayır çıkmasın diyemezsin, çünkü o vücudun mikrobu öldürme yoludur, bu da öyle

ayrıca cinselliği o başlattı bu başlattı değil mesele, ben de eşim de başlatır biri başlayınca diğeri de kıvama gelir, zaten o çekim olmasa evlenilmez, evet bazen de kişi havasında olmaz sadece fingirdeşip uyumak da bir seçenektir, önemli olan aradaki o bağ, cinsellik sadece seks değildir, ateşli bir öpüşme erotik bir söz bir dokunuş vs bunların hepsi cinselliktir sende hiçbiri yok aseksüelsin

şu an küçük bir yerde yaşıyorsunuz yarın imkanlar daha bol olduğunda sıkıntı daha da artacak, duygu adamı madem esin, elbet o duyguyu arayıp bulacak, çiçek bile sevgisiz büyümüyo

Canim cok hoşsun valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…