• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle aramiz çok kotu ev arkadasi olduk 1.5yildir.ve 3.5 yillik evliyiz.bana fikir verin ne yapcam

sertleşme problemi yaşayacağından korkuyo bence demişsin, korksa o gün sahurda yanaşmazdı değil mi, adam hazırdı sen gene vırt zırt bi dolu bahane saydın adamda sıkıntı yok, bence sen suçu bölüştürmek adına eşine bişeyleri mal ediyorsun yok sertleşmez yok yanaşmaz bilmem ne

Hayır kuku eskir diye mi korkuyosun nedir, hiç mi için gıcıklanmıyo yahu, seviyorum dediğin adam yani bu, ben bunun mümkün olacağına inanmıyorum

eşim niyetli ben değilim dün 5te işten geldi görür görmez öptüm sonra Allah dedim oruç sakatlandı, unuttum orucunu falan, seviyorum çünkü kocamı anlatmak istediğimi anlıyo musun dicem umudum yok

vermicem Allah vermicem iyi verme be yaa, tuzla da kokmasın

bu yazdıkların fizyolojik olarak mümkün değil bi kere, sağlıklı bir erkek 1.5 sene boşalmadan yaşayamaz yani illa ki boşalır, çünkü testisleri ağrır anlıyo musun, bilinçli olarak kendisi mastürbasyon yapmasa uykusunda boşalır, vücut yapar bunu, vücuduna mikrop girince ateşin çıkıyo değil mi, hayır çıkmasın diyemezsin, çünkü o vücudun mikrobu öldürme yoludur, bu da öyle

ayrıca cinselliği o başlattı bu başlattı değil mesele, ben de eşim de başlatır biri başlayınca diğeri de kıvama gelir, zaten o çekim olmasa evlenilmez, evet bazen de kişi havasında olmaz sadece fingirdeşip uyumak da bir seçenektir, önemli olan aradaki o bağ, cinsellik sadece seks değildir, ateşli bir öpüşme erotik bir söz bir dokunuş vs bunların hepsi cinselliktir sende hiçbiri yok aseksüelsin

şu an küçük bir yerde yaşıyorsunuz yarın imkanlar daha bol olduğunda sıkıntı daha da artacak, duygu adamı madem esin, elbet o duyguyu arayıp bulacak, çiçek bile sevgisiz büyümüyo
ağzına sağlık canım arkadaşım kendini kandıra dursun... onun boşluğunu biri doldurur zaten..

Hayır kuku eskir diye mi korkuyosun nedir, hiç mi için gıcıklanmıyo yahu, seviyorum dediğin adam yani bu, ben bunun mümkün olacağına inanmıyorum

eşim niyetli ben değilim dün 5te işten geldi görür görmez öptüm sonra Allah dedim oruç sakatlandı, unuttum orucunu falan, seviyorum çünkü kocamı anlatmak istediğimi anlıyo musun dicem umudum yok

yaaa harikasın.. varya.. süper süper.. ne güzel ifade ettin bir erkek ki sabah uyandığında bile belli bir hareketlilik yaşar ama şuda var canım ya... adamın içini öldürmüş adam bitmiş ya.. onu mu düşünecem diyebilir.. hayatından bezdiği için

yaaa harikasın.. varya.. süper süper.. ne güzel ifade ettin bir erkek ki sabah uyandığında bile belli bir hareketlilik yaşar ama şuda var canım ya... adamın içini öldürmüş adam bitmiş ya.. onu mu düşünecem diyebilir.. hayatından bezdiği için

ha bak o olabilir ya da adamın yemine suyuna şap atıyor

bencede tuzlasın, belki örümcek ağı bağlamıştır örümceğin yuvasını bozmak istemiyordur:KK53:

gelin kızlar gelin adam olacak kız coştu :KK47:

bak oda mantıklı.. şap... çünkü adam çoook seviyo üstüne hiç o taraklarda bezi yok.. ee böle adamıda müzeye koymak şart oldu

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: çok hoşsunuz kızlar bu konudan itibaren sizi takipteyim:KK19:

Abartiyorsunuz amaaa :110: ben 3 defa ruyalandigini farkettim.yahuu niye anlamiyonuz o istemiyor istese tas olsa catlar bu kadar zaman hic mi yanasmaz.kendini erkek gibi hissetmiyor bence.cok fazla diklendigim icin
erkekluk mi biraktin bende diyo:KK11:Hem niyre bu kadar ustume geliyonuz anlamiyorum ben kurtarmak ustiyorum bu ewliligi.dun iyi konustum iyi davrandim gece sarildi tv izlerken bana.ama bana icten gelmedi bu.eskuden olsa sadece bana sarilirdi smdi elinde telefon gozu tv de yani hissiz geldi bana oyuzden kalktim bende.tanuyom adami.sogumus benden iyice.ben yakinlasinca ona sanki havalanio gibi gelio sinir oluyorum.kendini bisey sanio.ve daha cok arkadas gibi davraniyor.eskusi gubi bakmiyor dagasi var mi yaa:KK61:

Alis bulmussun bu adami kacirma valla bu kafayla kimse cekmez seni.
Hadi bazi duygulari bilmiyorsun ac kitap oku olmadi elinin altinda internet var ac oku. Kurtul su tas devri kafasindan.
Basima cikmasin diye kendi cocugunu da sevmiyorsundur allah bilir.

Bir üye 'Allahını seven üzerime toprak atsın' diye ağlıyordu demin, eliniz değmişken bana da atın ne olur. Konu sahibesi bu inatla hepimizi gömecek. Bu arada enişte üç defa rüyalanmış, yani umutsuz vak'a değil. Çıkmayan candan ümit kesilmez.

Canlarim sizi tanimiuorum ama hepinizi ayri ayri sewdim.gercekten...cunku cok dogru terinde yofrumlar yaptiniz.lakin bir tek sunu anlamadim.ben memnun degilim tabii ki halimizden bu kadar sogukluk girmemeli kari koca arasina.ama yanasamiyirumda siz yanas diyonuz ama asil problem o ben yanasamiyorum opemiyor sarilamiyorum.oda bikmis hep gelmekten.oda yanasmiyor bu sefer ufacik seyde kavga ediyoruz.icimdeki kini nasil bitiririm? Kocama bakinca bazen kayinvalidemi gorebiliyorum ciddiyim.

Canlarim sizi tanimiuorum ama hepinizi ayri ayri sewdim.gercekten...cunku cok dogru terinde yofrumlar yaptiniz.lakin bir tek sunu anlamadim.ben memnun degilim tabii ki halimizden bu kadar sogukluk girmemeli kari koca arasina.ama yanasamiyirumda siz yanas diyonuz ama asil problem o ben yanasamiyorum opemiyor sarilamiyorum.oda bikmis hep gelmekten.oda yanasmiyor bu sefer ufacik seyde kavga ediyoruz.icimdeki kini nasil bitiririm? Kocama bakinca bazen kayinvalidemi gorebiliyorum ciddiyim.
bu konuya azıcık daha takılırsam sütüm kesilecek. Allah seni islah etsin. seni tavukları ettikleri gibi telef etseler de kk da ben de rahat etsem. ilk yorumlarımda destekledim ama artık zerre inanmıyorum.

Back
X