• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle aramızdaki adını koyamadigim şey

Yorgunluğu uykusuzluğu çoğu zaman bahane ediyorlar. Canları isterse yorgun da olsalar, uykusuz da olsalar oluyor o iş. Libidosu düşüktür. Eşler arasındaki bu denge çok önemli ya. Biz o dengeyi bir türlü sağlayamadık. Onun canı ister benimki istemez, benim ister onunki istemez. Ben yeni evli sayılırım. Başlarda yanaşmaya utanıyordum, reddedilmekten korkuyordum. Şimdilerde enerjim yüksekse yorgunluk falan dinlemiyorum artık. Hadi kalk diyorum ya şimdi ya hiç. Biz gülüyoruz halimize. Çoğu zaman da gülmekten yapamıyoruz.

Kadınlardaki yorgunluğa karşı isteksizlik ile erkeklerin yorgunluğa karşı isteksizliklerinin aynı olduğunu düşünmüyorum. Erkekler kadınlara göre sekse daha düşkünler. Yani bunun ardına sığınıyormuş gibi geldi. Yeni doğum yaptığımda ben de aşırı isteksizlik vardı. Yorgunluk vardı. Hormonal dengesizlik vardı çünkü. Ama eşimin maşallahı var. Belki 300 kere reddetmişimdir bana mısın dememişti o zamanlar. Şimdi çocuk büyüdü. Eşim çok yoruluyor. İkimiz de çok stresliyiz ama nerdeyse her gün aktif seks hayatımız var. Eşinizin düşüncesel ya da cinsel sağlık yönünde sıkıntıları var olabilir. Oturup konuşmanız gerek. Normal değil.
Kalp krizi geçirteceksin kadıncağıza az yavaş ol.bildiğin damardan girdin 😄 bacım nazar değer sil bence.

Evet bu tarz konular çok var ve arkasında yatan nedenlerde var genelde. Farkındaysanız eğer erkek sağlıklıysa doyumsuzdur dedim. Hem zihnen hem bedenen sağlıklı olmasından bahsediyorum. Benim eşimin de sıkıntısı olabilirdi ve bu özel konularda bende sıkıntı yaşayabilirdim. İyisine denk geldiğimi kastetmedim ben. Benim eşiminde bi sıkıntısı olsa aklına seks gelmez.
Benim genellememin sebebi gereksiz keyfine bi genelleme değildi canım.
Farkındaysan yorum yapanların hepside bunun altında bi sebep olabileceğini sorgulamış bunu söyleyen bi tek ben değilim ama bir tek benim söylediklerim siz de kırgınlık oluşturdu sanırım amacım kırmak değil sadece çözüme ulaşmanız için düşüncelerimi dile getirmek. Tekrardan belirtiyorum ki umarım tez zamanda sorunu çözer mutlu olursunuz😉
Yani tabiki öyle insanlarda var, ama yazmaları saçmalık. Dişim çok ağrıyor ne yapacağım diyen insana ' benim inci gibi dişlerim var, hiç ağrımaz herkes beğenir' demek gibi bişey yaptıkları.
Sen bir de eşini doğumdan sonra 300 defa reddeneni, şimdi de hergün cinsellik yaşayan üyeyi oku.ne kadar iyi niyetli değil mi 😂 buraya dert falan anlatılmaz insan daha beter oluyor. Ondan sonra kadının düşmanı yine kadın deyince linç yiyorsun.bence bu tarz şeyleri herkes kendine saklasın ya. Sanki istediğin zaman iatediğin tarzda adam bulabilecek misin hayır.eee o zaman milletin multi cinsel hayatını okumak sana ne katacak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet bu tarz konular çok var ve arkasında yatan nedenlerde var genelde. Farkındaysanız eğer erkek sağlıklıysa doyumsuzdur dedim. Hem zihnen hem bedenen sağlıklı olmasından bahsediyorum. Benim eşimin de sıkıntısı olabilirdi ve bu özel konularda bende sıkıntı yaşayabilirdim. İyisine denk geldiğimi kastetmedim ben. Benim eşiminde bi sıkıntısı olsa aklına seks gelmez.
Benim genellememin sebebi gereksiz keyfine bi genelleme değildi canım.
Farkındaysan yorum yapanların hepside bunun altında bi sebep olabileceğini sorgulamış bunu söyleyen bi tek ben değilim ama bir tek benim söylediklerim siz de kırgınlık oluşturdu sanırım amacım kırmak değil sadece çözüme ulaşmanız için düşüncelerimi dile getirmek. Tekrardan belirtiyorum ki umarım tez zamanda sorunu çözer mutlu olursunuz😉
O dediğin şekilde olsaydı dünyadaki herkesin llipidosu aynı olurdu. Dünyanın en değişken konusu diye boşuna demiyoruz.bu konu öyle kanında enfeksiyon olmaması tarzi birşey değil ki. Aseksüel olan, biseksüel olan, lezbiyen olan, seksi sevmeyen bir sürü profilde insan var. Hepsi mi hasta, sağlıksız .bu sadece biyolojil bir durum değil.ki çoğu zaman da biyolojik kökenli çıkmıyor.robot değiliz ki değerleri normale çekince adamlar fişeğe dönsün.keşke öyle bir dünyada yaşasak.

Yarin esine huzunlu davran, baya baya uzgun takil noldu desin dursun. Sonra da anlatin ay bana bu kadarcik yetmiyor, cok uzuluyorum cozumde yok uzgunum bu yuzden deyin. Esek degilse bi dikkat edicek daha fazla ilgi gostericek cinsellige. Siz de hemen mutlu olmayin sizi tatmin edebilmek icin emek versin. Ben cinselligin biraz da aliskanlik baglantili oldugunu dusunurum. Alisirsa sexe bu ortalama artar. Bence biraz mutsuz takilin esiniz sizi mutlu etmeye calissin.
Evet bence de alışkanlık önemli.

Kalp krizi geçirteceksin kadıncağıza az yavaş ol.bildiğin damardan girdin 😄 bacım nazar değer sil bence.
Neyin nazarı? Evlendiğimiz günden beri her gün seks yapıyoruz mu dedim? Hamile kaldım 9 ay seks yapmadık. Doğurdum beynime pıhtı attı 1 yıl nerdeyse 10 kez seks yapmamışızdır. Şu aralar düzenli cinsel hayatımız var diyorum sadece. Çünkü cinselliği etkileyen sorunlarımızı çözdük. Konu sahibine de onu anlatıyorum ama maşallah siz konu sahibinden daha fazla dertlisiniz bu konuda belli ki. Ayrı bi konu açmanızda fayda var :KK66:

yedikleri mi ictiklerimi yoksa stres mi bilmiyorum ama erkeklerin cogu sanirim böyle bizde cocuk yok bizdede durumlar ayni belki daha kötü cozum bulursanız banada yazin lütfen

Kizlar öncelikle merhaba,
Bu konuyu buraya yazmadan önce çok düşündüm.Cok aman aman dert etmiyorum kendime, fakat sanki artık *neden*sorularını kendime daha çok soruyorum.Akil almaktan çok,niyetim dertleşmek.Aslinda Allah başka dert vermesin ama kısaca anlatayım.Eşimle aslında çok uyumlu, çok anlayışlı,herşeyden konuşabilen çiftleriz.Ve aramızda 7 yaş var.Esim 36 yaşında bu arada.Kendisi de ben de bakımlı, hoş insanlarız.Fakat ayda bir,bazen çok nadir 3 hafta da bir falan birlikte oluyoruz ve genelde benim adım atmamla geliyor ya da gelmiyor yani ya yorgun oluyor,ya iş stresi oluyor,falan... Aslında çok büyük tepkiler kendisine vermiyorum peki diyorum ya da bazen gerçekten alindigim zaman soruyorum ama değişen pek bir şey olmuyor.Misal olarak,uykum var vb.. nedenlerle yarin diyor ya da haftasonu falan..Yani erteleme ve randevulasma ile oluyor çoğu zaman kısacası.Ee ben de öyle olunca hevesim kaçıyor belki de içten içe aliniyorum.Gercekten kendimi de çirkin bile görme noktasına geliyorum bazen,ama köşeden dönüyorum malum depresyona girecek halim yok,küçük çocuğumuz var 😅...Yani bir de anlamadığım sabahtan akşama kadar çocukla kalan ben,yemektir,temizliktir,iştir güçtür, zırt pırt islerdir yapan ben,hoş o da yardım eder ama ne bilim sürekli reddedilen yine ben. Bu arada reddetme sürekli her istemede düzenli olmuyor mesela,3/4 kere de 2 kere falan..
Var mı aynı durumu yaşayanlar ya da yaşamış olanlar..Çözüm ne diyemiyorum bence kişide bitiyor ama dertleşmek istedim işte..Evet her defasında olacak diye bir şey asla yok ama Acaba ben miyim birşeyleri yanlış yapan demekten kendimi alamıyorum.Bir de canlı bir kişiliğim var yani öyle sıkıcı biri de değilim gerçekten anlamıyorum bazen.
Çok mu istiyorsunuz acaba? Bende eşiniz gibi reddediyorum da 🤣

Gerçekten yorgun olabilir ama siz adım attığınızda hayır diyorsa sıkıntı başka . Aradaki çekim gücünü artırmak lazım.
Ya ben şunu da kendi adıma söylemek istiyorum , şimdi bakımlı bı kadınım deniyor tabiki güzel bir şey eleştirmiyorum da ama cinsellik böyle bir şey değil diye düşünüyorum , yani siz en pahalı parfümü sikarsiniz adam etkilenmez ama gider pavyonda en adi parfümü sıkan kadından etkilenir yani cinsellik çok farklı şeylerden beslenen bir şey . Bence farklı frekanslarda gezinme zamanı gelmiştir.

Gerçekten yorgun olabilir ama siz adım attığınızda hayır diyorsa sıkıntı başka . Aradaki çekim gücünü artırmak lazım.
Ya ben şunu da kendi adıma söylemek istiyorum , şimdi bakımlı bı kadınım deniyor tabiki güzel bir şey eleştirmiyorum da ama cinsellik böyle bir şey değil diye düşünüyorum , yani siz en pahalı parfümü sikarsiniz adam etkilenmez ama gider pavyonda en adi parfümü sıkan kadından etkilenir yani cinsellik çok farklı şeylerden beslenen bir şey . Bence farklı frekanslarda gezinme zamanı gelmiştir.
Valla benim eşimde istemese aynen böyle düşünürdüm. Bu kadar erkek isteksiz olacak değil ya karılarına isteksizler sadece.

Back
X