- 7 Eylül 2021
- 733
- 987
- 33
- Konu Sahibi Dobra anne
-
Dert etmiyorum diyorsunuz ama çok normal bir durum değil bu,eşinizin bir sağlık sorunu olabilir mi,önce bunu bir araştırın.Daha sonra diğer ihtimaller üzerinde durabilirsiniz.Kizlar öncelikle merhaba,
Bu konuyu buraya yazmadan önce çok düşündüm.Cok aman aman dert etmiyorum kendime, fakat sanki artık *neden*sorularını kendime daha çok soruyorum.Akil almaktan çok,niyetim dertleşmek.Aslinda Allah başka dert vermesin ama kısaca anlatayım.Eşimle aslında çok uyumlu, çok anlayışlı,herşeyden konuşabilen çiftleriz.Ve aramızda 7 yaş var.Esim 36 yaşında bu arada.Kendisi de ben de bakımlı, hoş insanlarız.Fakat ayda bir,bazen çok nadir 3 hafta da bir falan birlikte oluyoruz ve genelde benim adım atmamla geliyor ya da gelmiyor yani ya yorgun oluyor,ya iş stresi oluyor,falan... Aslında çok büyük tepkiler kendisine vermiyorum peki diyorum ya da bazen gerçekten alindigim zaman soruyorum ama değişen pek bir şey olmuyor.Misal olarak,uykum var vb.. nedenlerle yarin diyor ya da haftasonu falan..Yani erteleme ve randevulasma ile oluyor çoğu zaman kısacası.Ee ben de öyle olunca hevesim kaçıyor belki de içten içe aliniyorum.Gercekten kendimi de çirkin bile görme noktasına geliyorum bazen,ama köşeden dönüyorum malum depresyona girecek halim yok,küçük çocuğumuz var...Yani bir de anlamadığım sabahtan akşama kadar çocukla kalan ben,yemektir,temizliktir,iştir güçtür, zırt pırt islerdir yapan ben,hoş o da yardım eder ama ne bilim sürekli reddedilen yine ben. Bu arada reddetme sürekli her istemede düzenli olmuyor mesela,3/4 kere de 2 kere falan..
Var mı aynı durumu yaşayanlar ya da yaşamış olanlar..Çözüm ne diyemiyorum bence kişide bitiyor ama dertleşmek istedim işte..Evet her defasında olacak diye bir şey asla yok ama Acaba ben miyim birşeyleri yanlış yapan demekten kendimi alamıyorum.Bir de canlı bir kişiliğim var yani öyle sıkıcı biri de değilim gerçekten anlamıyorum bazen.
Hiçbir maddi zorlugumuz yok,stres ise hayat,iş kosturmacasi herkes de olduğu gibi ama öyle aman aman bir stres de yok.Cocuk 3 yaşina bastı.Aslinda sürekli bir tembellik vardı eşimde ama öyle aman aman dert etmiyordum.Genciz sonuçta diyordum olabilir.Ne zamandır evlisiniz?
Ne zamandır bu durum var?
İşiyle hayatıyla ilgili yoğunluk yeni,bir yere başlama, stres sıkıntı maddi zorluklar var mı?
Evlilik öncesi nasıldı?
Çocuk kaç yaşında
Sordum,teklif ettim çok da oralı olmadiHer insanda değişir ama sağlıklı bir erkek için ayda 1-2 kere az...Bir sağlık sorunu olabilir,paylaşmaktan çekiniyor olabilir veya kendide farkında değildir henüz...Olsun mu olmasın yerine sağlığında bir sorun olabilir mi? Kontrol etmek ister misin? Destek olmamı istediğin birşeyler var mı gibi sorular belki yararlı olur.
Kendisine bahsettim acaba bir şey olabilir mi diye,sadece yorgun olduğunu dillendirdi.Fakat herkesler çalışıyor,herkesler çocuk büyütüyor,kimse birlikte olmuyor mu anlamadım gittiDert etmiyorum diyorsunuz ama çok normal bir durum değil bu,eşinizin bir sağlık sorunu olabilir mi,önce bunu bir araştırın.Daha sonra diğer ihtimaller üzerinde durabilirsiniz.
Bana da öyle geliyorBelki gerçekten yorgundur.... ama yinede ayda 1-2 çok az...
Eşiniz hep mi böyleydi yoksa çocuktan sonra mı böyle oldu?Bana da öyle geliyor
Aslında çoğu zaman böyleydi,çocuktan sonra da arttı sankiEşiniz hep mi böyleydi yoksa çocuktan sonra mı böyle oldu?
Çocuktan sonra bi süre böyle olabiliyor ama öncesinde de varsa sıkıntı. Dok.a gitmeye ikna edin benceAslında çoğu zaman böyleydi,çocuktan sonra da arttı sanki
Sağlıklı biri için ay da 1-2 kez ilişki çok az benceKizlar öncelikle merhaba,
Bu konuyu buraya yazmadan önce çok düşündüm.Cok aman aman dert etmiyorum kendime, fakat sanki artık *neden*sorularını kendime daha çok soruyorum.Akil almaktan çok,niyetim dertleşmek.Aslinda Allah başka dert vermesin ama kısaca anlatayım.Eşimle aslında çok uyumlu, çok anlayışlı,herşeyden konuşabilen çiftleriz.Ve aramızda 7 yaş var.Esim 36 yaşında bu arada.Kendisi de ben de bakımlı, hoş insanlarız.Fakat ayda bir,bazen çok nadir 3 hafta da bir falan birlikte oluyoruz ve genelde benim adım atmamla geliyor ya da gelmiyor yani ya yorgun oluyor,ya iş stresi oluyor,falan... Aslında çok büyük tepkiler kendisine vermiyorum peki diyorum ya da bazen gerçekten alindigim zaman soruyorum ama değişen pek bir şey olmuyor.Misal olarak,uykum var vb.. nedenlerle yarin diyor ya da haftasonu falan..Yani erteleme ve randevulasma ile oluyor çoğu zaman kısacası.Ee ben de öyle olunca hevesim kaçıyor belki de içten içe aliniyorum.Gercekten kendimi de çirkin bile görme noktasına geliyorum bazen,ama köşeden dönüyorum malum depresyona girecek halim yok,küçük çocuğumuz var...Yani bir de anlamadığım sabahtan akşama kadar çocukla kalan ben,yemektir,temizliktir,iştir güçtür, zırt pırt islerdir yapan ben,hoş o da yardım eder ama ne bilim sürekli reddedilen yine ben. Bu arada reddetme sürekli her istemede düzenli olmuyor mesela,3/4 kere de 2 kere falan..
Var mı aynı durumu yaşayanlar ya da yaşamış olanlar..Çözüm ne diyemiyorum bence kişide bitiyor ama dertleşmek istedim işte..Evet her defasında olacak diye bir şey asla yok ama Acaba ben miyim birşeyleri yanlış yapan demekten kendimi alamıyorum.Bir de canlı bir kişiliğim var yani öyle sıkıcı biri de değilim gerçekten anlamıyorum bazen.
Bazen kendi geliyor ama çok azdır yani arada bir yine de ayda 2 yi geçmiyor ilişkimiz.Aslinda ben bu sorunu evlendigimiz ilk aylarda da yaşadım ama herhalde alışmaya çalışıyor dedim vs....Yine de anormal..Bazen diyorum herhalde evlenmeden önce yüzde yüz zaten yaşadığını yaşamış baya,belki de artık o kadar merakı yoktur ama ne alaka yani bu sefer de ben hiç oluyor gibiyim.Sağlıklı biri için ay da 1-2 kez ilişki çok az bencebi sağlık durumu olabilir.
1 ay boyunca hiç istemeseniz de ondan adım bekleseniz bunu denediniz mi hiç?
Eşiniz işten geldiğinde, cinsel yönden bi beklenti içine girmeden onu şöyle seksi kıyafetlerle karşılasanız bi etki göstermez mi acaba?
İş stresi yorgunluğu çok yok demişsiniz, benim eşim de yorucu bir işte çalışıyor ve yorgun olduğu zamanlar o da istemez ama en fazla 5-6 gün dayanabilir. O yüzden eşinizde ya bi rahatsızlık var ya bi derdi var size kendini açamıyor ya da evliliğinizi renklendirecek bişeyler lazım.
Eşinizle oturup ciddi bi konuşma yapmalısınız bence
Konuştum ama aşırı ciddi değildim fakat anlamak isteyen öyle de anlamz mi ya diye düşünüyorum.Kirici olmaktan çekiniyorum ama ben de kirilabliyorum tabii çok belli edemiyorum.Sağlıklı biri için ay da 1-2 kez ilişki çok az bencebi sağlık durumu olabilir.
1 ay boyunca hiç istemeseniz de ondan adım bekleseniz bunu denediniz mi hiç?
Eşiniz işten geldiğinde, cinsel yönden bi beklenti içine girmeden onu şöyle seksi kıyafetlerle karşılasanız bi etki göstermez mi acaba?
İş stresi yorgunluğu çok yok demişsiniz, benim eşim de yorucu bir işte çalışıyor ve yorgun olduğu zamanlar o da istemez ama en fazla 5-6 gün dayanabilir. O yüzden eşinizde ya bi rahatsızlık var ya bi derdi var size kendini açamıyor ya da evliliğinizi renklendirecek bişeyler lazım.
Eşinizle oturup ciddi bi konuşma yapmalısınız bence
Bazen kendi geliyor ama çok azdır yani arada bir yine de ayda 2 yi geçmiyor ilişkimiz.Aslinda ben bu sorunu evlendigimiz ilk aylarda da yaşadım ama herhalde alışmaya çalışıyor dedim vs....Yine de anormal..Bazen diyorum herhalde evlenmeden önce yüzde yüz zaten yaşadığını yaşamış baya,belki de artık o kadar merakı yoktur ama ne alaka yani bu sefer de ben hiç oluyor gibiyim.
Erkek milleti sağlıklı olduğu müddetçe doyumsuzdur bence ben şahsen öyle düşünüyorumKonuştum ama aşırı ciddi değildim fakat anlamak isteyen öyle de anlamz mi ya diye düşünüyorum.Kirici olmaktan çekiniyorum ama ben de kirilabliyorum tabii çok belli edemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?