- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.150
Ya daha 1 aylık evlisiniz 10 yıllık evli gibi içinizi dökmüşsünüz.kayinvalide önceden veri gelin mevlidi istiyormuydu istiyosa misafirler gelmeden başta anne mevlidi yapalım o da çıksın diye siz yonlendirmeliydiniz. Ayrıca evinize ilk kez gelen kv ve kayinbabanin böyle ayrılması hoş olmamış.daha dün 1 bugün 2.Konu bence buyutulmesin. Ama siz de daha şimdiden ne gerek var gelmelerine diye hemen baslamissiniz .
:) çok goruorm bu yazıyı baskalrndanda o yüzden sordm teskkrlerAynı mesajı defalarca yollamış telefon. Yazdıklarımı sildim yerine msj tekrarı yazdım.
Sakın alttan almayın ne eşinize, ne ailesine. Yoksa ileride başa çıkamazsınız.Hepinizin yorumlarını okudum teşekkür ederim. Konuyu aramızda uzatmayacagım. Huyuna gideceğim. Haklı haksız yönleri açılırsa kendımı de ezdirmedden toparlamaya calışacağım. Ama Allah kımseye ılk ayda böyle bir olay yaşatmasın.
Hayır tabi ki aramayın.Evet. Surekli istediği olmadıgında tansiyonu dusen esini çocuklarını kendıne pervane eden bir anne. Ona bişey demek kendine kursun sıkmak gibi. Ben de haksız bır durumda soyledıgım ıcın ve daha ılerı gidemediğim için suratım otomotık asılıyor. Cunku bıraz dozu arttırrsam hastanede alıcaz solugu. İlk annesine beni soyledıgınddde cok soru sormus. Telas yapmıs kımler neyın nesi. Her şeyde aman benım gelınım diğerlerininki gibi mi cıkıcak bnı kabul etmıcek mi telası cok yasadı. Çunku bir kac gorumce eltısının gelını olaylo evlendı duyurulmasada aıle ıcı bılınmıs. Bu telasla hep daha ck ustume gelındı dıye dusunuyorum tek oglan biz bunu alalım ıcımıze dusnce bu. Ben suan yazdklarınızdan da anlıyorum ki cok duygusal yaklastım olaya. Dünden beri onlarında haklılık payı var ama bende ne hale dustum gordun ve onlara asla bjsey demdım sana derken duyup bu konuyu buyutmek hos degıl canım dedım bıraz da olsa konusunca kendını actı sen onları kabul etmıyorusn sen sadece benı istiyorsun dedi. Demekki aralarında bu konusulmus.Spylemek gerekırse anne abba cocuklarq cok duskun her yonden bır deedıkleri iki edılmemıs ve hata yaptıklarında bunları tolere edıyor esımde. Haklı goruyor onlar asla kotülüğümüzü isteemez diyor. Kım ister sadece kendı dedıkleri hayatı ysayayım ıster bnu onun gormesi zor . Bir yndan da tecrube sayıyorum. Hayır diyecegım istemedıgım bşseye kırılırlar uzulurler dusunmeyecegım snu daaha kotu bıtıyor . Şimdi aramalı mıyım onları hal hatır ıcın ne zman aramalıyum ve tavrım nasıl olmalı bılmıyorum
Hemen yumuşamayın.Aramak istemiyorum bizi böyle bırakıp gittikleri için. Eşimin üzülmesini sonlandırma,olayı nasıl kapatırım düşüncesindeyım. Bir yandan da taviz verrmek olur bu. Çünkü gerçek anlamda herkes nasıl gelının var masalllah dedi. Benm olmadıgım yerlerde de övülmüşüm. Bunu bıle kendıleri demedı ama esım laf arası sen herkese karsı cok ıyısın tatlı dıllısın ama aıleme karsı mesafelısın dedi. Benımm karakterım boyle ben kmseye ck suslu laflar annecım tarzı konusma sarılma boyl seyler yapamam. Mısafırler e de normal davrandım samımı degıldım. Buyuk ıhtımal kuzenlerımın benı cok araması kendı tarafımın ve cok sıcak teelde konusmamı duyması vb seyler. Kendi aıleme hafıf çııtlattım o zaten oyle kırılgan ve yonetmek ıstııor sen hıc olayların ıcıne duşme kocanla ıyı ol dedıler ve klasık anne hareketi cocuk yap dedi ve o an kahkahayı bastım. Neyse sonra oyle seylr dedım ve uzatmadım. Ailem zaten seni ugrastıracak ck egolu kuruntulu demıstı.