Eşimle aram bozuldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hangisi daha katlanılmaz, karar veremedim.
İnterneti bile benden daha fazla düşünüyorsun deyip trip atan, temizlik yaptığı için hastanelere düşen siz mi, yoksa sizin ilkokul terk imlanız mı, ya da bir aylık evli çiftin evine çöreklenen aile mi, ne alakaysa mevlüt okutmak isteyen bir kaynana mı, ailesinin arkasından hüngür hüngür ağlayan bir erkek mi?
Yeni gelin suratı nasıl olur bilmem de sizin bu aileyle akıbetiniz belli.

Ben dedıgjnız gibi cok ılgılı olmalıyım esıme cok kırgınım ona ama suan kırgınlık yapsam oda soguk daha kotu olacagız gibi.
Aferim oldu olacak hizmet de et hasta hasta kaldır totosunu. Yat işte rol yap ağır hastaymis gibi inle ayıl bayıl. Hiç mi canının kıymeti yok bu nedir ya. Seni sen düşünmüyorsun kv mi düşünecek

Son düzenleme:
Ben eşimden boşanacağım, benim k.v ilk evlendiğim zamanlar surat asmamı konu yaptı 4 yıl önceye döndü. Topuklu giydim işyerinde diye ya da telefon ettiğinde yerimde yokum diye küfür eden kocam yüzünden asılan suratım konu oldu. Oysa bir gün laf sokmak sitem olmamıştı 4 yıl. Oğulları yapınca sinirden gelin yapınca keyiften... Çok kırgınımmmmm

Ne olursa olsun kırgın gitmeleri çok üzücü.Birşeyi Ya baştan reddedeceksin, yapıyorsan da surat asıp şikayet etmeyeceksin.O kadar emeğini çöp ettin gerek var mıydı buna?
Eşine de üzüldüm ne yapsın adam?Geceleri söyleniyormuşsun (çok duyuyor demişsin)
Dırdır eden eş, surat asan gelin durumuna düşecek ,değecek birşey yok ortada.Ömür boyu o hayatı yaşayan insanlar var, tek evlatmış , anne olunca daha iyi anlaycaksın ,hoş tutmalıydın istemesen bile...

Anlıyorum sizi yorgunluk da ekstra sinir yapıyor insanda çok üstünüze gelmişler. Kötü niyetleri yoktur muhakkak ama bkonu çıkarana kadar zorluyorlar. Maalesef bu tip ailesine düşkün olan erkekler de onların mutluysa mutlu olur. Açın teli arayın kayınbabanızı, özür dileyin.

E herkeste bir parça hata var bu yaşananlarda.
Madem herkesin hatası var, toplanıp ortak yol bulacaksınız. Dilerseniz ilk adımı siz atın. Telefon açıp olayı tatlıya bağlayın. Böyle olsun istemezdim, unutalım, alışma süreci vs diye konuşun. Onlarla aranız düzelince eşinize naz yapabilirsiniz bence zira annesinin arkasından ağlamak nedir ya? İnsan öyle gitmelerine üzülür de koca adam hüngür hüngür ağlar mı.. Nazı da çok uzatmaz, az zorlar sonra olayı kapatırsınız. Bitti gitti :)

Ben sizi hakli buldum bir ayli evlilikte bu kadar misafir agirlamak nedir ya ? Bir de gelip aile boyu kalmak falan cok itici...ayrica mevlid icin kotuyum dedginz halde ben misafrlere soyledim iptal edemeyiz ne demek asil inadina iptal ettirecektiniz ki size sormadan misafr cagirmamayi ogrenecekti hic sevmem boyle emrivakileri ayrica kolay mi geceye kadar insanlara hizmet etmek....simdi yapacaginz sey baya hasta davranip esinize aileni kirmamak icin dayandim ama beni anlamadilar olsun canlari sag olsun falan de esine cok surat yapama gonlunu al iyi davran ailesini kotuleme simdi ters teper...ama.ilerleyen zamanlarda kv ye falan cok yuz verme tavrin net olsun esinjn yaninda surat yapma onlara

Burada iyi yapmışsın falan demişler de bence hiç iyi yapmamışsın. Ben toylığuna veriyorum. Bak haksızsın demiyorum kesinlikle ama mevzuyu maalesef iyi idare edememeişsin. Bir kere tek erkek çocuk anaya babaya düşkün diyorsan eğer anasını babasını mutlu etmeden sen de huzur bulamazsın. Vermezler. En güzel zamanlarını inatlaşarak geçirmenin ikinize de bir faydası yok. Ben samimi olduklarını düşünmek isterim tabi ama samimi değillerse bile sonuçta şu anda eşin annesi babasının haklı olduğunu düşünüyor. Mevzuyu çok güzel kendilerine çevirmişler yani. Afedersin hizmetçi gibi o kadar koşturduktan sonra son anda kendini bu pozisyona sokman hiç akıllıca olmamış. Yaptıklarına yazık. Biraz daha ince düşün planlı ol derim ben

Esiniz ailesi sonucta tek evlatlari heves edip gelmisler heves edip mevlid vermek istemisler keske biraz ilimli olsaydiniz..bu kadar soylenmeseydiniz esinize..zaten yaptiniz bariisteksizce yaotiginizi ne esiniz ne de ailesi bilmeseydi..
Biraz alttan almayi deneseniz ur yani kv kp illa ki anlasamadiginiz bi sikinti olur normaldir biraz fazla duygusal davranmissiniz bence..

Arada kopmalar yaşasam da anladigim kadarıyla yorum yazayım. Bir aylık evlilerin yanına gelip yatılı kalmak bi de üstüne misafir agirlatmak bence de çok saçma olmuş. Bıraksaydı da biraz yeni evliler evlerine alışsaydı. Kırgın ayrılmaları kotu olmus tatlıya bağlarsınız inşallah.

Ya bende de var o surat asmak hastalığı. İnanin40 gün sirtinizda taşıyın, 1 gün surat asin. Herşey sıfırlanır. Ben 2 senelik evliyim nerdeyse, benden size tavsiye. Yapmayın. Ne esinize, ne kayinvalidenize. Ne kimseye. Surat asinca cunku her turlu siz kabahatli olursunuz.
Bununla birlikte, kv ve kp öyle kotu insanlar gibi gelmediler bana. Fazla hevesliler sadece. Dış bilemeyin. Bakın eşiniz de çok uzulmus oturmus ağlamış. Kimse kendi annesinden bilmez kötülüğü. Hoş kotuluk de yok ortada, o kadar hasta olcaginzii bilseler zaten vazgecerlerdi. Dusmaniniz degiller sonuçta. Biraz olgun davranmaya çalışın. Yasitiniz gibi dusunmeyin onları. Yılda 2 hafta idare etceksiniz o kadar . Tüm bunlari da onlar için degil esiniz icin yapacaksınız. Uzmeyin esinizi de kendinizi de.

Uyku problemim var uykum gelir diye okuyum dedim uykum kacti

Burda kayinvalidenizde suc yok o gekmek ister kalmak ister hicbir gelin kaynana istemez hata esinizde!...

Sizin kadinsal hastaliginizi biliyor sonuçta simdilik kalsin esim hasta diyebilirdi. Ona sus buna sessiz kal sonra da koca adam otur agla...

Ayrica lutfen imla kurali uygulayin biraz şu bu nedir ya... 2 cumlenin biri oyle bitiyor

Bunlar yaşanırken söz toplamda ne kadar evli oluyorsunuz? Aklım almadı. Yeni evli insanın evine gelinir mi? Hadi geldi kalınır mı? Nasıl bir düşüncesizlik böyle?
Bir yandan iyi olmuş belki yüz bulamazlar bir daha yapmaya. Çünkü böyle giderse iyice gelene çıkarlardı. Eşinle de konuş. Burda anlattığın gibi anlat durumu. Umarım düzelir ama sırf eşinle iyi olmak için taviz verme yoksa iyice yüz göz olursunuz. Biraz mesafeli olmak her zaman iyidir

Klasik gelin.adama nekadat çok dırdır yapmışsınız ya adamın yerine ben sıkıldım. Lütfen bu gibi sebeplerden birbirinizi kırmayın.

Sen sonuna kadar haklısın.
Yeni evli gelinin evine ne misafirliğe gidilir ne de mevlid yapılır ne de misafir çağırılır.
Edep adap denen birşey var. Bırakın kırılsınlar. Hiç kafanızı takmayın. Zamanla düzelir herşey. bu durumun eşinle ikinizin aranızı açmasına izin verme yeter.
Eşinden usuleten özür dile hatta, ben gönüllerini alırım de geç. Çok fazla konuşup sohbet konusu yapmayın uzatmayın bu mevzuyu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…