eşimle akrabayız..!! bebek istiyoruz napabilirimmmm

manolya85

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2007
199
0
296
39
Ankara
iyi günler eşim benim halamın oglu. ve biz artık bebek istiyoruz. kaderin önune gecilmez ama belki başka bi yolla rvardır. bi yeren duymuştumm. kromozom testi oluyormuş bunu her hastane yapıyormu mesela gata.. tüp bebek yapılabiliyormuş saglam embriyoları alıpta.. bi fikri olan başına gelen duyan varmıı acabaa???

teşekkürler şimdiddeenn

manolyacım günaydın.pek bilgim ve fikrim yok ama sanırım dediğin gibi tüp bebek en mantıklı yol görünüyor.uygun yumurta ve sprrmleri seçebiliyorlar çünkü.allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.iyi şanslar canım.

canım şimdi diyorsun eşim akrabam çocuk istiyoruz bunu evlenmeden önce neden düşünmedin.teyze çocukları var çevremde evli olan çocuklarıda sağlıklı ama hala çocukları duymadım iyi bir doktorla görüş ve konuş.allah sağlıklı evlatlar dünyaya getirmeni nasip etsin.

biz eşimle severek evlendik. herseyi göze alarak. ben ondan başkasıyla yapamazdım.. bunu baştan düşündük yaniii.. hakkımızda hayılrlısı neyse o olur .inş..

bende bilmiyorum canim benim esim de annemin dayisinin oglu bende esimi cok seviyorum seni cok iyi anliyorum
allahim hakkinizda hayirlisi versin insallah saglikli sihatli yavrulariniz olur
allah yardimciniz olsun:lepi::asigim::1hug:

Manolya cım merhaba konuyla ilgili maalesef benim de bir bilgim yok. Sadece benim de çevremde teyze çocukları var ve bebeklerinde hiç bir sorun yok. İnşallah sende bir sorun yaşamazsın sen de canım ama böyle bir uygulama varsa eğer mutlaka yaptır işini şansa bırakma. Tıp çok ilerledi canını da sakın sıkma arkadaşım. Mutluluklar.

canım benim de annem dayısının oğluyla evli çok şükür bir rahatsızlığımız yok üstelik 2 kardeşiz
Rabbim kötü bir şey yazmadıktan sonra çocuğunda olur hiç merak etme Rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin herşey gönlüne göre olsun

canım benim de akraba evliliği yapmış birçok tanıdığım var ve çocukları da sağlıklı, pek bilgim yok konuda ama bir uzmanla görüşünce (hele de gata gibi bir yerde) çözebilirsiniz.mutluluklar.

Canım benim bende eşimle akrabayım
Benim doktorum hamile kalmayı düşünürsen
Önceden gel bi takım tahliller testler yapmam lazım demişti
Akraba olduğumuz için
Bence sende bi kadın doğum uzmanına gidip durumunu anlat
O zaten senden bazı testler falan isteyecektir

cnm.evlenirken kan testleriniz yapıldımı,
yani uyuşmazlık filan varmı?
bizim ailedede çok var özellkle hala-dayı çocukları evli olan,
tasvip etmesemde kader bu büyük konuşmamak gerek..
ailemde ve çevremde gördüğüm bir izlenimi paylaşmak istedim.yanılmıyosam dr.larda bunu onaylıyor.
ilk çocuklarda sorun çıkmayıp 2.lerde sorun olabiliyor mazallah ..Allah sağlıklı,hayırlı bebekler versin sana canım..

saolun kıslarr iyiki varsınız. bizde test yaptırmıştık evlenirken kan uyuşmazlıgı yok. .. en iyisi akışına bırakmak zaten hamilelik oluştugunda bisorun varsa ilk aylardan biliniyo.. gatada özellikle iyi bakacaklarına eminimm... teşekkürler kıslarr.. ben bira pimpirigim galibaa.. yanii daha hiçdeneme olmadan tüp bebek ne kadar dogru bilmiyorum.. bakalım zamana bırakızam. eşim yok görevde geldiginde bi test yaptırcaz doktor ne derse onu yapıcaz artıkkk..

benim kuzenim amcasının kızyla evlendi ve cahil gibi 3 bebek yaptılar artık resmen bakın bişi olmuyo sağasağlmız der gibi bedensel olarak özürlü değiller allaha şükür ama inanın o cocuklar resmen psikolojşk hastalar bizi dinlemeyip test vs de yapmadılar çocuklar asla kimsyle konusmaz yabani gibi sürekli ders calısırlar açıklarını kapamak için bedensel olmasada bakıyorum bizim sülalenin psikolojik tüm olumsuzn özlellikkleri bir arada çocuklarda en küçükleri kesin hasta ama kabul etmiyorlar sürekli bağırır bir dk yerinde durmaz hep zarar verir çocuk resmen hiperaktif ama kabul ettireniyoruz dilerim sizin çocuklarınız sağlıklıo lur cnm

aklım almıyor halanın oğluna aşık oluyosun ve evleniyosun.bize çok ters.inşallah bir sorun olmaz herşey gönlünüzce olur

sevgili manolya ben kadere inanırım ve de evleneceği insan kişinin değişmeyen kaderiymiş bende dayımın oğluyla evliyim bizde hiç düşünmezken nasipmiş oldu ve bizde doktoro aynı senin düşüncelerinle gitmiştik doktor bize ailede herhangi bir özür durumu olup olmadığını falan sordu olmadığını söyleyince de o zaman şu anda yapılacak birşey yok hamilelik döneminde dikkat ederiz dedi çünkü belli bir kromozom olmayınca kromozom testi zor dedi hiç birbiriyle alakası olmayan insanlar evleniyorlar onlarında bazılarının sağlıksız çoçukları olabiliyor siz şimdi bunları düşünmeyin dedi eğer ailede görülen bir hastalık varsa onu araştırıp çocukta yüzde kaçlık bir ihtimal olduğunu bulabiliyorlarmış inşallah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder Rabbim bence sen şimdiden iyi bir doktor bul ve ona da bir danışki için rahat etsin

biz zaten evlenmeden gitmiştikk.. ozamanki doktor benzer seyleri sölemişti.. rabbim normal yolla hamile kalmayı nasip etsin inş...

manolya alt komşumuzun ıkı kızı var bırı dayısının ogluyla evlı dıgerı aynı memleketlı bıle degıller dayısının oglu ıle evlı olanın cocuklarında hıc bısey yok hatta cocuklar cok zekı dıgerının cocugunun bırı yuruyemıyor bu Allahın takdırı sen dua et bol bol doktorunlada konuş ama akraba oldugunuz ıcın de bu kadar stres yapma hıc bırbırıyle alakası olmayan ınsanların bıle cocuklarınnın sakat kalma rıskı var canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…