canım şimdi diyorsun eşim akrabam çocuk istiyoruz bunu evlenmeden önce neden düşünmedin.teyze çocukları var çevremde evli olan çocuklarıda sağlıklı ama hala çocukları duymadım iyi bir doktorla görüş ve konuş.allah sağlıklı evlatlar dünyaya getirmeni nasip etsin.iyi günler eşim benim halamın oglu. ve biz artık bebek istiyoruz. kaderin önune gecilmez ama belki başka bi yolla rvardır. bi yeren duymuştumm. kromozom testi oluyormuş bunu her hastane yapıyormu mesela gata.. tüp bebek yapılabiliyormuş saglam embriyoları alıpta.. bi fikri olan başına gelen duyan varmıı acabaa???
teşekkürler şimdiddeenn
iyi günler eşim benim halamın oglu. ve biz artık bebek istiyoruz. kaderin önune gecilmez ama belki başka bi yolla rvardır. bi yeren duymuştumm. kromozom testi oluyormuş bunu her hastane yapıyormu mesela gata.. tüp bebek yapılabiliyormuş saglam embriyoları alıpta.. bi fikri olan başına gelen duyan varmıı acabaa???
teşekkürler şimdiddeenn
teşekkürlerrr yorumlarınıziçin.. Ddm evet aynen öle halamın ogluna aşık oldum ve evlendimmmm:):)
sevgili manolya ben kadere inanırım ve de evleneceği insan kişinin değişmeyen kaderiymiş bende dayımın oğluyla evliyim bizde hiç düşünmezken nasipmiş oldu ve bizde doktoro aynı senin düşüncelerinle gitmiştik doktor bize ailede herhangi bir özür durumu olup olmadığını falan sordu olmadığını söyleyince de o zaman şu anda yapılacak birşey yok hamilelik döneminde dikkat ederiz dedi çünkü belli bir kromozom olmayınca kromozom testi zor dedi hiç birbiriyle alakası olmayan insanlar evleniyorlar onlarında bazılarının sağlıksız çoçukları olabiliyor siz şimdi bunları düşünmeyin dedi eğer ailede görülen bir hastalık varsa onu araştırıp çocukta yüzde kaçlık bir ihtimal olduğunu bulabiliyorlarmış inşallah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder Rabbim bence sen şimdiden iyi bir doktor bul ve ona da bir danışki için rahat etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?