• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle akrabayız..!! bebek istiyoruz napabilirimmmm

Canım akraba evliliklerinde muhakkak sakat olur diye birşey yok .Benim bildiğim sülalede çok fazla akraba evliliği varsa sakatlık riski artıyor .Tanıdığım bir hayli insan var kuzeniyle evli olan .Çocuklarıda son derece sağlıklı .Bu konuda sana en doğru bilgiyi konun uzmanı bir doktor verecektir .Sevgiler.....:1hug:

mrb
bence allaha dua et dr danış takiplerde zaten yapılan testlerde problemlerin çoğu anlaşılıyo
ayrıca bi tanıdığım var amcaçocukları ve sağlıklı çocukları var
keza komşumda öyle amca çocuğla evli onlarında güzelelr güzeli 2 tane çocuğu var
ve son örnek ben annem babamın halasının kızı anla işte dayı hala çocukları evlenmiş ve çok şükür sağlıklıyız
rabbime dua et sana sağlıklı hayırlı bi evlat versin

canım kromozomm testlerini yanlış bilmiyorsam üniversite hastaneleri yapıyorr
bu arada benim annemle babamda teyze çocuklarıı
stres etmee hakkındaa inn doğrusu en iyisi olsunn canımm

meraba ben de dayimin ogluyla evliyim... yani ben onun halasinin kiziyim...sadece akraba evliligi yapanlar degil normal kisilerdede goruluyo sakat dogum... bildigim kadariyla genlerle alakali bisey.... biz bir bucuk yillik evliyiz ve bir kizimiz oldu... adi nursena... allaha sukur gayet saglikli.... ben hic bir test istemedim... sonucta hepsini veren allah.. allaha sigindim ve bol bol dua ettim.... hayirli ve saglikli cocugum olsun diye.... allah isteyen herkese nasip etsin... belki yardimci olmuycak bu dediklerim sana ama gene de paylasmak istedim bi kader ortagi olarak:))

annemle babam teyze cocuklari 5 kardesiz rabbime sükürler olsun hepimizi saglikli yaratti o bence akraba evliliginden degil sakatlik kisisine göre degisiyor bence

cnm merhaba
bende eşimle akrabayım..
ben bi doktorla konuşmuştum.. ilk çocukta akraba evliliği ile alakalı engelli doğum olmaz..
allah verirse olur tabikide zaten tedavi olmak istiyorsanda ilk çocuktan sonra iğne oluyosun..
ayrıca akraba evliliğinde kan uyuşmazlığı akraba olmayan insanlardan daha azmış..
çünkü eşinle kan uyuşmazlığı olmaz çünkü ikinizde akrabasınız.. kan guruplarınızın aynı olması büyük ihtimal
ve kan uyuşmazlığıda senin gurubun pozitif eşininki negatifse olur.. veya tam tersi..
tabi allah ne verirse başımız gözümüz üstüne..
hakkında hayırlısı

Back